Skočiť na obsah

Sťahovanie STU

Odporúčané príspevky

Zverejnené

takýto nápad len tak nevznikne každý deň ... a skutočne som mala problém, kam s témou : do politiky či do ekonómie

ale ako tak pozerám : minister hovorí o politickej vízii aj o hodnote okolo 5 miliárd ... odtiaľ bude vietor fúkať ?

STU by mala tohto roku osláviť 70 výročie svojho založenia, tuším ...

každé mesto je hrdé na svoje renomované univerzity ... že by Bratislava nebola ? alebo vízia pána ministra je o peniazoch ?

len malý a podstatný výber z článku :

STU v Bratislave patrí medzi najväčšie slovenské univerzity. Ročne na jej siedmich fakultách študuje približne 19-tisíc študentov. Šesť fakúlt sídli v Bratislave - Stavebná fakulta, Strojnícka fakulta, Fakulta elektrotechniky a informatiky, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Fakulta architektúry a Fakulta informatiky a informačných technológií. Materiálovotechnologická fakulta má sídlo v Trnave.

celý článok TU - na článok je copyright , ale stojí za to si ho prečítať ...

aký je váš názor ?

• Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chorche

2

• game

1

• Nokia

1

• Pette

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

jednoduchy

ze to je bohapusta blbost...

ako pisali v komentaroch pod tym clankom, jedine o co investorom ide su pozemky v centre mesta ktore su velmi ale velmi lukrativne

Zverejnené

Hmm, no neviem neviem, moc sa mi to nezdá... A som zvedavý na to cestovanie - predsa len do BA je iné sa dostať, keď už je to také city... :)

Ale tá časť - "Ako ďalšiu alternatívu uviedol výstavbu Fakulty informatiky a informačných technológií STU v Mlynskej Doline. "Tam sme vo fáze projektovej predprípravy."" - to som zvedavý, kedy sa dožijeme vlastnej budovy, či ju vôbec ešte zažijem :lol:

Zverejnené

www.sme.sk - tam som sa vyjadril, myslim, ze na poslednej strane a prispevok ma titulok Bingo! Co by tymto experimentom dosiahli? Odchod kapacit! Problemy so spojenim akoze nikomu nic nehovoria? Ktoreho blazna by napadlo davat STU do Myjavy? Mam vlastne dlhorocne skusenosti s tym, ked nasa fakulta sidlila mimo MESTA!

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Jednoduche, HB Reavis sa len trasie na jedny zo skoro poslednych velkych pozemkov v BA(Mlynska dolina) a ako bonus budovy v centre mesta:)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov