Skočiť na obsah

Clubbing a Parties

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pre tuto temu ma inspiroval moj nedavny vylet v Prahe, kde su stovky roznych klubov - od oldies, jazz, rock cez metal az po house a trance. Ked ste boli v nejakom klube alebo niekde na diske, napiste - kde, co za party, aky styl, ake to bolo, kus popiste klub a popripade hodte aj par fotiek (ak mate).

Ja som bol v New Mecca, tazky house sa tam hral. Nadherne go-go babes a najviac krasnych zien na meter stvorcovy, co som kedy videl. Nadherne japonky hlavne :lol: ale ja som tam bol s presovcankami, a vyborne som sa zabavil ... cca od polnoci do 6 rana sme boli. Vstupne 150kc, ale stalo za to. len skoda ze som tam prepil dalsich 600 :)

ked sa dostanem k fotaku, postnem aj par fotiek.

pre modov - tema nie je to iste co Techno Style, tak keby ju niekoho napadlo spajat, plz nerobte to.

• Odpovedí 15
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• weirdo

7

• doll

2

• chorche

2

• gh0strider

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

od roku 2004 chodievam do Uherskeho Hradista, klub sa vola Number Six....

nie moc velky klub, weekendy byvaju uplne narvaty, to moc rada nemam....chodili sme stredy zakalit, vtedy bola pohodka, vekovo moj priemer, dj-a som uz poznala, a celkovo, prijemna atmosfera...

tot link s fotkami interieru klubu No Six

a druhy klub, v ktorom som aj pracovala, sa vola RITZ, a je v Manchesteri

the best disco club aky som kedy zazila :lol:

stredy byvali vzdy v zanri sedemdesiatych rokov...ci uz hudba, ludia, a aj show, ktora byvala kazdu druhu stredu

piatky a soboty byvali disco styl

pondelky rock /to som ani nechodievala do prace kvoli tomu/

cochvila hodim fotecky, mensi problem nastal

STREDY V TOMTO KLUBE::stranka http://www.brutusgold.com/main.htm

VSEOBECNE O KLUBE:: http://www.ritznightclub.co.uk

Zverejnené

Akoze Mecca je kultovy podnik, ak sa niekedy ocitnem v Prahe, tak sa pokusim tam trafit. A tu uvodnu zvucku, ci co to tam hraju ako privitanie pri prichode, to mam. Vychyteny house podnik.

Zverejnené

ja som mal skor na mysli kluby zo vsetkych moznych zanrov a miest - nielen techno a nielen Praha. ktokolvek kde bol, nech na to napise v skratke nejaku recenziu - tak som to myslel.

Zverejnené

ja som pochopila weirdovu temu tak, ako to aj v poslednom prispevku dodatocne vysvetlil

Zverejnené

pripadne, este do tohoto mozu byt zahrnute nejake velke jedinecne akcie - nie v kluboch, ale povedzme v halach a tak ...

a ked uz sme pri tom, prave som si zabookoval listok na SENSATION WHITE ... pozrite si to videjko tam. kriste, to bude akcia :lol: :)

Zverejnené

volakedy som snival o tom ist na trance energy (a mozno ak sa raz podari aj pojdem :lol: )

ale to sensation white vyzera tiez velmi dobre :)

tu meccu pojdem urcite pozret ked budem v prahe (malo to byt tento vikend ale odlozilo sa, ale na meccu si cas najdem :) ) a potom aj ja zreferujem ako tam bolo ;)

Zverejnené

o Trance Energy rozmyslam tiez, ale radsej o Sensation White, ked bude znova v Amsterdame. je tam viac ludi a vyzera to drsnejsie v tych bielych obleckoch. mrkni si nejake videjka na youtube, je tam toho na mariu. to na tej stranke som videl zhruba 30x a stale mam zimomriavky, ked to vidim.

..::EDIT::.. Faka tak dneska som zistil, ze S.W. v Amsterdam Arene bude 7.7. ked ja budem od Amsterdamu hodne daleko a este je aj vypredane :lol:

Zverejnené

joooo, tak uz mam listky na ..::Sensation::White::..

4.6. cakajte brutalny report zo Sazky :lol:

Zverejnené

Ak by som mal moznost, tak idem na Trance Energy, vsetky ostatne akcie popri tom, nech su akokolvek skvele, mi pripadaju ako muka oproti tomu, co som videl na youtube a pocul zo setov! Bol som trebars na Spaceparade v Prievidzi. A velmi dobre tam bolo, hlavne hviezdy boli Westbam a Michael Burian.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Svojho času som každú voľnú chvíľu trávila v Randal Clube na Karpatskej, BA. Koncerty sú takmer stále, ide väčšinou o domáce punk, grunge, metal, alternatívne, ska, oi! (ale zažila som tam už aj jazz a blues)... kapely, samozrejme aj zahraničné. V objekte sa nachádzajú celkovo 3 bary a priestory na sedenie, miestnosť s pódiom. Najväčšou nevýhodou je skutočnosť, že koncertná miestnosť je bez možnosti vetrania, takže po pár pivách/poldeci a hodine-dvoch aktívneho pogovania v preplnenom podniku je pomaly umením zostať nažive :lol: Ďaľším mínusom je sem-tam prítomnosť občas-nebezpečných indivíduí, ale tu zas platí, kto drží hubu, keď treba, ani po nej nedostane :) Klub je pre mňa šikovne situovaný, takže sa dostanem domov za pár minút aj v naozaj zlom stave :) Dôvodom prečo tam už skoro vôbec nechodím je stále vzrastajúca návštevnosť nezletilých punkáčeniec. V nedeľu bývajú projekcie alebo iné akcie. Ak by to neikoho zaujímalo a nepozná ešte tu je PROGRAM.

Chodievate/chodievali ste do Randalu ?

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Akurat sa chystam v sobotu do Trencina - Piano klub

Hraju -> Schranz, Progressive

Ja idem na to druhe hlavne :lol:

Schranz moc nemusim.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov