Skočiť na obsah

Formát času

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Díki pomoci Sharka, ktorý sa PHP predsa len rozumie lepšie ako ja som zmenil formát zobrazovaného času v témach a príspevkoch.

Už nie je v 12 hodinovom cykle (AM, PM) ale v normálnom 24 hodinovom

Čas sa odteraz bude zobrazovať číselne v tvare deň. mesiac. rok. hodina. minúta. sekunda (to pre puntičkárov).

takže napr: 21. 3. 2006 11:15:41

Podobne som to upravil aj pre dátum registrácie na fórum (ale už bez sekúnd)

takže bude to v tvare napr. 3. 3. 2006 23:49

• Odpovedí 9
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• RoSo

2

• cizy

1

• Mgr. L.E.G. von Trips

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

well, well .. tak sa mi to paaci :lol:

Zverejnené

Mne ani nie, viac sa mi pozdával starý formát. Čo už, dá sa zvyknúť.

Zverejnené

Myslím že 24hodinový cyklus je lepší pre orientáciu. Zober si že by si bol v lete na Severnom póle a zabudol by si či AM je doobeda alebo poobede. Nevedel by si či už je "noc" alebo ešte deň :lol:

Nechal som akurát označnie "Today" pre príspevky napísané dnes, a "Yesterday" pre deň staré.

Zverejnené

Napíšte mi aký máte čas dole vpravo na boarde. Ak máte o hodinu menej ako ukazuje Windows tak vám poviem kde si to môžete nastaviť tak aby vám to ukazovalo rovnako ako Windows.

Zverejnené

Divná požiadavka, ale keď tak veľmi chceš, tak mi to teraz ukazuje 16:46, presne tak, ako aj Windows. :lol:

Zverejnené

Divná požiadavka ...

no ale potom sa budeš diviť ešte viac keď ti poviem že včera som mal 2 sťažnosti že na fóre bol stále SEČ.

Ale dnes by to malo byť u všetkých OK, to len ten prvý deň zblbne.

Celkovo ten letný čas je len na obtiaž.

Zverejnené

Jeeeeeej...ono to ma aj cas? Kua tu je tak malymi pismenami a cislicami toto forum zvyraznene, ze na niektore veci dojdem az teraz :lol:

Inac mam cas ok.....podla netu ho mam automaticky synchronizovany.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov