Linkman Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 Ak ste si možno nevšimli na internete sa rozbieha šialenstvo "FREE HUGS" http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Hugs_Campaign Je to zadarmo a navyše tým niekomu a aj sebe môžme spríjemniť deň. Promo video Tak čo nezrobíme podobný FREE HUGS meet alebo čo si o tom myslíte
game Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 ako si to na fóre predstavuješ ? napíšem tu : KOHO SMIEM OBJAŤ ? a budú sa mi hlásiť záujemci ? tak ako v tom videu ? hm? :lol:
Linkman Zverejnené 8. Február, 2007 Autor Zverejnené 8. Február, 2007 si myslím že hej :) nene pojdeš pekne von obíjmať :lol:
tomassi Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 zaujímavé tejto kampani by sa hodil nasledovný slogan all I ever wanted all I ever needed is here in my arms words are very unnecessarythey can only do harm(EtS) - len po každom objatí by si trebalo skontrolovať doklady a peňaženku
game Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 no tak ok ... toto médium má jednu výhodu - nemôžete sa moc hádzať ako rybičky na suchu, takže TÝMTO VÁS OBJÍMAM VŠETKÝCH ... a hotovo ... je po kampani ? či teraz nasleduje ďalší fórumák s objatím ? Linkman, Linkman... nemáš to moc premyslené :lol:
Linkman Zverejnené 8. Február, 2007 Autor Zverejnené 8. Február, 2007 ROFL - to s tou penazenkou :lol: :) :)
arwiel Zverejnené 9. Február, 2007 Zverejnené 9. Február, 2007 hm... tak: Chce niekto objať? :) keď potrebujem objať a mám tú možnosť za niekým ísť, prídem, spýtam sa: "Môžem ťa objať?" a nepočkám si ani na odpoveď už na človeku visím :) Keď nemám nikoho naporúdzi, objímam paplón... ale nie je to nič moc... :lol:
arwiel Zverejnené 14. Február, 2007 Zverejnené 14. Február, 2007 no sa musím priznať... :lol: ale odkedy som si túto tému čítala, akosi mám také nutkanie takýto nápad zrealizovať... ísť do cudzieho mesta s tabuľkou v ruke behať pomedzi ľudí... ak by so mnou niekto tak trafený šiel, ja by som sa na to dala... :)
chorche Zverejnené 18. Február, 2007 Zverejnené 18. Február, 2007 Hoheee! Objimacky, to je moje. Akoze to mam na ludskych kontaktoch najradsej. Kto sa chce dat vyobjimat? A koho mozem objat?
arwiel Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 takže ku mne sa nik nepridá, asi sa budem objímať s chorchem :lol:
doll Zverejnené 21. Február, 2007 Zverejnené 21. Február, 2007 co sa tyka objatia.... u mna je to dost zvlastne,je to asi tym, ze som vyrastala medzi ludmi, kde sme sa proste neobjimali... vsimla som si to az pri mojom ex, teraz ked sa s nim stretnem /a nielen so mnou/, tak ma objime, aj bozteky si dame na licka....neviem, pre mna dost nezvyk :lol: ale prijemne kua, chcem aby ma niekto objal...a mackal...a a a no... :)
arwiel Zverejnené 22. Február, 2007 Zverejnené 22. Február, 2007 tiež som sa s nikým neobjímala, u nás sú fyzické dotyky asi tabu /pokiaľ nerátam facky/ .... ale v mojom živote mi to veľmi chýbalo, takže som bola vďačná za každé jedno objatie... najčastejšie bolo od kamošiek... a teraz sa občas tiež so spolužiačkami objímeme, väčšinou je to zo srandy, ale nie vždy... a keď som opitá, alebo len pripitá, prenásledujem ľudí a pýtam sa ich: Môžem vás objať...? väčšinou ani na odpoveď nepočkám... chýba mi to, no... :lol:
chorche Zverejnené 23. Február, 2007 Zverejnené 23. Február, 2007 arwiel: Dobre, tak spravime forumacku objimacku. :lol:
Linkman Zverejnené 25. Február, 2007 Autor Zverejnené 25. Február, 2007 Fajn dojdi na stretko a spravime jednu velku obijmaciu fotku :lol:
chorche Zverejnené 25. Február, 2007 Zverejnené 25. Február, 2007 V BA asi nie, takze maximalne tak v TN, ale moooze byt. Aj ked v zasade radsej s babami. Holt, ale vcera som kamosa po dobrych 100 rokoch, co som ho nevidel, ulapil ako keby som strelil vitazny gol a on mi nahral, alebo naopak....
arwiel Zverejnené 26. Február, 2007 Zverejnené 26. Február, 2007 ale samozrejme, rada... :lol: na stretko ani ja nejdem, žeby sme si spravili objímačkové v súkromí? :) :)
arwiel Zverejnené 27. Február, 2007 Zverejnené 27. Február, 2007 nuž, tak hoď kontakty a dohodneme sa :lol:
chorche Zverejnené 28. Február, 2007 Zverejnené 28. Február, 2007 No, ak bude strepko v TN, tak sa tam mozeme dochuti vyobjimat, nemam kontakt v profile?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz