Skočiť na obsah

Ktorú hru očakávate

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja stále očakávam Mafia 2 a stále sa nemôžem dočkať

Hra už vyšla síce pred pár mesiacmi, no ja som sa k nej dostal až teraz, nemal som na to PC :D ... čo by som k tejto hre povedal ? Kedže Mafia 1 sa stala akosi legendou / aspoň pre mňa / tak som od tejto hry očakával veľmi veľa. No trošku ma sklamala príbehom a aj dobou hrania... ani hlavného hrdinu som si dajako neobľúbil tak ako v jednotke ... už len preto že bol viacej chladnokrkvný ... chýbala mi tam aj streľba z auta či nadzemka ... dej bol tiež trošku nesúrodý ... policajti tiež boli slabí, prezliekanie v obchode či jedenie a pitie v bare bolo síce fajn ale k ničomu, no najviac ma sklamal ten koniec ...

moje zhrnutie... grafika skvelá no aj tak je to hra na jedno použitie, na ktorú sa za chvíľu zabudne ...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

zrovna na moje narodky :D...som zvedavy ci to bude chytlave a navykove ako dvojka a ci mi to komp utiahne :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

nie je to kol-dokola prebíjanie sa len hromadami zombíkov a iných mutantov

alá ResidentEvil, SilentHill, . . .

+ atmosféra,

kt. dotvárajú také maličkosti ako posun košieľ v šatníku a podobne

Zverejnené

Mne to prijde ako dalsi 100% nascriptovany zazitok..ale kazdemu podla gusta. :)

Ja ocakavam dalsie pridavky do rozrastajucej sa rodinky Digital Comba Simulator.

Combined Arms

http://www.youtube.com/watch?v=U0yXV4cFYpU

a

DCS: MiG-21Bis Fishbed

Study sim legendarneho stroja

post-32-0-07839900-1339613211_thumb.jpg

post-32-0-21690100-1339613219_thumb.jpg

post-32-0-93186400-1339613223_thumb.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

toto je zaujimava hra,len asi trosku zlozita, ci ani nie? :) co darkman?

Zverejnené

Jop, cielom DCS serie je priniest simulovane stroje v najvernejsej podobe, spravanim aj avionikou. Az na par utajovanych systemov (napr. sifrovanie komunikacie) ide o 1:1 kopie, kde kazde tlacidlo v kokpite plne rovnaku ulohu, ako v skutocnom stroji. Takze tie stroje su rovnako zlozite, ako ich realne predlohy. :)

• Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

ocakam tuto hru, co na nu povedia samotni hraci,dokonca uvazujem ze si kupim PS4 :thumbsup:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

caute,

neviem ci poznate, momentalne je beta Path of Exile :) co poriadne konkuruje diablu, ale aj tak sa tesim na datadisk diabla 3 RoS :)

snad sa im to podari spravit nacas a buduci rok si uz zahrame...

• Pred 1 rokom...
  • Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Po dlhsej dobe nieco hodne ocakavane. Grumman F-14 Tomcat (hlavny hrdina Top Gun-u), uz tuto zimu v DCS: World

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov