Skočiť na obsah

Ktorú hru očakávate

Odporúčané príspevky

Zverejnené

neponáhľajte sa, chlopi. počkajte aspoň na prvý patch, podľa mňa tam bude bugov a chýb jak maku. už som celkom zvedavý, či sa novému tímu autorov podarilo odstrániť najväčší neduh predošlých častí - padanie. pochybujem o tom, že posledný diel prekoná hrateľnosťou svojich predchodcov, ale zvedavosť mi nedovolí, aby som tretiu časť ignoroval. :-)

Zverejnené

no ja urcite chvilku pockam, kedze uvidim ako to vyjde financne na to nove pc :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

No pani...mame to tu :lol:

Gamespot review

Ja uz to mam predobjednane cez Steam, a download by sa mal uvolnit zajtra (kedy je oficialne vydanie pre EU), takze potom zreferujem aj vlastne poznatky. :)

Zverejnené

no potom posun info som velmi zvedavy :lol:

edit: to video vyzera namakane :)

Zverejnené

Ja stále očakávam Mafia 2 a stále sa nemôžem dočkať

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

akurát som hral demo

a vyzerá to na celkom slušnú FPS,

ale ja radšej investujem do hry, kt. vznikla pod dohľadom guerilov

KILLZONE 2

Zverejnené

..navrat jedneho 'chutneho' ciernovlaseho dievcatka s cervenymi satickami.

hmm.. zaujímavá podobnosť, hru Fear nepoznám (nehral som), ale tá dievčinka mi pripomenula malú Faith z nádhernej adventúry Dreamfall: The Longest Journey. jediný rozdiel je len vo farbe šiat, Faith nosila biele. pokračovanie tohto výborného príbehu očakávam s veľkou zvedavosťou.

(..find April, save April. find April Ryan, save her! : )

Zverejnené

hmm.. zaujímavá podobnosť, hru Fear nepoznám (nehral som), ale tá dievčinka mi pripomenula malú Faith z nádhernej adventúry Dreamfall: The Longest Journey. jediný rozdiel je len vo farbe šiat, Faith nosila biele. pokračovanie tohto výborného príbehu očakávam s veľkou zvedavosťou.

(..find April, save April. find April Ryan, save her! : )

mna to inak tiez napadlo :lol: tiez cakam kedy bude trojka....lebo to skoncilo doooost odveci :) vraj to ma vychadzat po kapitolach, tak som zvedava, uz som dlho nepozerala ze co nove a ci vobec nieco...ale aj tak, na Longest Journey to nemalo, to bola fakt uzasna adventura, s uzasnou atmosferou a pribehom ;) Dreamfall nebol tak dobry ;)

ja ocakavam na konci februara Sims 3 :)

Zverejnené

jé, a ja som myslel, že to tu nikto nehral! :-)

máš pravdu, Andulqa, koniec ma tiež poriadne prekvapil. a bol aj veľmi, veľmi smutný, spolu s tou nádhernou hudbou, ktorá celý príbeh dopĺňala. keď skončila záverečná animácia, tak mi trvalo pár minút, kým som zo seba oklepal ten smútok za Zoe. :-(

príbeh to bol fantastický, najmä to, ako sa postupne prelínali jeho jednotlivé časti, a boli tam výborne spracované dialógy. páčil sa mi napríklad "Theoretically Blind Bob". (..just call me Theoretically, now we are friends. : )

..huž nech je tu to pokračovanie! :lol:

Zverejnené

inak mne to dievcatko z telky pripominalo aj dievcatko z filmu Kruh :)

ja som velky fanusik adventur, len skoda ze ich je tak malo

Dreamfall bola pre mna tuzobne ocakavana odkedy som hrala Longest Journey, a ze si s nou teda dali nacas, nejakych 5-6 rokov ;) ale su to krasne hry, s peknym pribehom, krasnou hudbou, vybornymi dialogmi ;) ktovie kedy bude ta trojka, ale dufam ze coskoro :-)

ten konec bol fakt smutny, teraz ako si to povedal tak som si na to spomenula, na konci bola taka strasne krasna a strasne smutna piesen :lol: mam teraz chut si to znovu zahrat :)

hral si aj jednotku?

Zverejnené

jednotku práveže nepoznám, nestretol som sa s ňou, hral som to od druhej časti. na toto mám ja talent, niekedy aj knihy čítam v opačnom poradí, stáva sa mi to pravidelne. :-)

dosť ma to mrzelo, pretože som v deji objavil kopec myšlienok, ktoré nadväzovali na prvú časť a tú som nepoznal. síce niektoré postavy ma trocha dostali pomocou dialógov do obrazu (Guardian, alebo Crow napríklad), ale som pevne rozhodnutý zohnať a preskúmať aj pôvodný diel.

očakávam teda vlastne, okrem pokračovania, aj hru, ktorá už je pár rokov na trhu. :lol:

Zverejnené

ludia ludia, vy ste nehrali F.E.A.R.? hanba hanba, je to velmi dobra hra, clovek si postriela, je tam aj dej a je to aj strasidelne ;) vrelo odporucam :lol: tym povedane.... na pokracovanie sa tiez velmi tesim. :)

a dreamfall poznam aj ja :) chcela som ju hrat, ale nieco mi neslo... skoda, tak som sa na to tesila ;)

Zverejnené

potiahol som 2 demá

Resident Evil5

- sklamanie

od 4 sa takmer nikam bepohli, len na 4 natiahli nový pláštik

KillZone2

papanica

akčná strielačka akú som si predstavoval

skutočne radosť hrať

len musím vyladiť-vybrúsiť ovládanie, resp. kúpiť splitfish

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Jednou rukou Kalacha... dobry rambo :lol: :) by som nechcel byt ten doktor, co by mu potom ten laket daval dokopy :)

Zverejnené

to su tie hry s nazvom realisticke....maju realisticku grafiku ale to je tak vsetko :lol:

Zverejnené

ale šak to aj má byť arkádovka

proste pohyby, oblečenie - real

no zvyšok viacmenej arkádovka kvôli hrateľnosti

také to bolo aj v 1tke amne to plne vyhovovalo

som sa pekne zahral, mal potešenie z hry a čo je hlavné nebol z nej frustrovaný

a myslím, že o tom to má byť

Zverejnené

Mno hej, len ja sa na tychto gycovych scenach dost bavim, nech uz su kdekolvek. :lol:

Ja osobne by som to nevedel hrat, znesiem nerealnost, ale co je vela, to je moc. :)

• Pred 11 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Starcraft 2? ... Ja asi odpadnem. Tak na to sa neuveritelne tesim, ved Starcraft 1 som drtila este na starom kompe, ktory ledva dychal :lol:

Zverejnené

Pocitacovu hru som naposledy ocakaval, ked som mal 13 rokov. Potom mi v tom celom zacala chybat spojitost s realnym zivotom, a tak som z toho vyrastol.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov