Skočiť na obsah

Zmeny v Dukle

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Švehla ponúkol funkciu prezidenta klubu.

Hovorka sa porúčal. Nový tréner zatiaľ nie je známy.

Jiří Heš sa opäť upísal Dukle.

Marcel Hanzal skončil vo Zvolene.

• Pred 2 týždňami...
  • Odpovedí 82
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

25

• chorche

19

• Ignatius

9

• tomassi

9

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Hovorka sa porúčal. Nový tréner zatiaľ nie je známy.

Trener znamy - Antonin Stavjana na rok s opciou

Zverejnené

Prestavba začína dobre, normálne som už zvedavý na posily, aké prídu :lol:

Zverejnené

Rysuje sa to dobre... Snáď budeme odmenení za to, že sme museli pretrpieť túto sezónu... :lol:

Zverejnené

Tak na Stavjaňu som aj ja zvedavý, rátal som že pôjde do Slovana, uvidíme čo tu dokáže :)

Rodák zo Zlína... no s nimi máme tuším družbu tak to pôjde ako po masle :lol:

Zverejnené

Hahaha!!! Antihokej skoncil, Hovorka je v prdeli!!! Stavjana je vynimocny trener, este to chce dobrych utocnikov....

Zverejnené

Zdravím všetkých "spolutrpiteľov" ktorí musia tiež sledovať finále PP-ZA :)

Vďaka Tomba za odkaz,niekedy sa tu ešte určite ukážem...

:lol:

Zverejnené

Zdar Franto kde si sa túlal? :lol:

Ja som skôr zvedavý čo všetko ešte nakúpime ...

Zverejnené

nech nakúpia útočníkov, lebo to čo v predu máme je hrôza

Zverejnené

Ignatius robíš si prdel? :lol:

Však ich už máme aj pre dve mužstvá. To chcú dávať obrancov do útoku? :)

Zverejnené

Ja a robiť si ohľadom Dukly prdel? :) Treba občas zablúdiť aj na hokej.sk a dnes som to videl aj na hkdukla.sk, takže asi tak :) Ale fakt by sa už mohli po útočníkoch obzerať... :lol:

Zverejnené

No to by bolo viac než vhodné... Veď z tých, čo sú tam teraz akosi nik góly dávať nevedel... Aj keď to bolo pod vedením Veľkého Mroža a možno nový tréner bude vedieť niečo vykresať aj z nich...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

:lol: ĽUDIA, UŽ SA TO POHLO!!!! Do Dukly mieri nová posila - Andrej Kollár, ktorý strávil poslednú sezónu v Nitre. Obrovitý reprezentačný center Andrej Kollár oblečie v budúcej sezóne žlto – červený dres Trenčína. Bývalý hráč Nitry bude tak v ročníku 2006/07 opäť ovečkou českého lodivoda Antonína Stavjaňu. viac TU. Konečne posila do útoku... :) :)

A to som zvedavý, že ako je to vlastne s Křetinským a Barinkom... Vraj aj oni majú posilniť Dukličku, ale nikde som nič oficiálne nevidel ak sa dobre pamätám... ;)

Zverejnené

"S Kollárom sme sa dohodli na zmluve dva plus jedna a s Křetinským rovnako na tri roky. S Barinkom, ktorý naposledy pôsobil v Zlíne, uzavrieme dvojročný kontrakt," uviedol pre TV Markíza prezident štvornásobného slovenského majstra Róbert Švehla.

Uvedené na www.hokejportal.sk :lol: :) :) ;)

Zverejnené

Dík za doplnenie infa. :) No hej, toto som prehliadol, hoci stačilo zaskrolovať kúsok nižšie... No ale tomu sa už hovoria posily, môžem ísť dnes kľudne spať. :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No a čítali ste ďalej?

Z mužstva odchádzajú brankári Marek Novotný a Róbert Kompas, ktorý ukončil aktívnu činnosť, obrancovia Slavomír Hriňa, Ladislav Gabriš, David Mocek, Patrik Rimmel, Martin Kivoň, útočníci Igor Majeský a Ján Zlocha.

:lol:

Zverejnené

Preco si zvyraznil Majeskeho a Zlochu?

Majesky ide do Popradu,Zlocha do Ziliny...

A asistentom Dusana Gregora v Ziline sa stal Hiadlovsky...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Majesky prec? Myslim si, ze niekomu v Dukle ruplo v bedni.... Esteze prichadza Kollar, lenze on je skor bojovnik a tvorca ako strelec.

Zverejnené

Ja sa len bojím, že KOLLÁR ešte ani neoblečie TN dres a už pôjde niekam inam

Zverejnené

Za Hanzalom do Dubnice :lol:

Bude hrať Hanzal za Dubnicu?

Zverejnené

Kollar dres Dukly oblecie. Inak Hanzal sa zhulil, ked podpisal s Dubnicou, alebo to si len robis dobry den??? :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov