Skočiť na obsah

Originálne vyznanie


karburator48

Odporúčané príspevky

Ahojte :)

 

Mám priateľku, ktorú naozaj ľúbim a chcel by som jej to dať najavo nejakým originálnym spôsobom, ale zatiaľ všetko čo ma napadlo bolo pre mňa drahé :lol: .Viem iba že by som jej to chcel dať najavo verejne, aby cítila že je pre mňa všetkým.Budem vďačný za každý nápad :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja osobne by som sa mozno aj bala, keby ma partner v plane dat mi svoje pocity verejne najavo :lol:

 

preco ju nezavolas na veceru, tam je krasne, pri sviecke vyznas lasku, ako to vsetko citis

 

i ked osobne som nikdy nepotrebovala nejaku prilezitost, aby som partnerovi dokazala ze ho lubim....proste ked sme boli kdekolvek a citila som to, tak som mu to krasne posepkala do uska, pripadne zahladela hlboko do ociek a povedala mu to

 

originalnym vyznanim je kazde take, ktore ide zo srdiecka...originalne nema byt preto, lebo nie je zauzivane, pripadne preto aby ho videli iny...naco ti a jej bude dobre, ked vas uvidia viacerí? ved je to medzi vami

 

 

 

a este...nejde o to ci to je lacne...vies ako sa to hovori,..hlavne ze to ide uprimne zo srdca

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mám priateľku, ktorú naozaj ľúbim a chcel by som jej to dať najavo nejakým originálnym spôsobom, ale zatiaľ všetko čo ma napadlo bolo pre mňa drahé :lol: .Viem iba že by som jej to chcel dať najavo verejne, aby cítila že je pre mňa všetkým.

vážený karburator48,

 

skutočne nechcem znevažovať nikoho a žiadne city, ale zdá sa mi, že pozeráš priveľa amerických romantických komédií ...

alebo tvoja priateľka...

 

keď ju máš rád, tak o tom vie

keď na "originálne" vyznanie nemáš, prepáč, ... počkaj si na jarnú lúku, natrhaj jej sedmokrásky a v strde mesta jej ich venuj s tým, že zakričíš : milujem ťa !

 

keď na to nemáš, kúp jeden kvietok orchideje, to zvládneš, na prechádzke mestom ju otoč k sebe, vlep jej pusu, do ruky strč kvetinu a bude jej to jasné ...

 

keď toto všetko myslíš vážne a zostáva mi len dúfať, že áno a keď je vaše "priateľstvo" vzájomné, tak nerobte okolo toho vedu ...

 

 

vieš čo je podstatné ? aby tá láska vyšla, aby vám bolo spolu fajn, aby ste boli priateľmi - takými ozajstnými .... nie každému je dopriaty tento dar ... zrejme preto je toľko rozchodov a rozvodov ...

 

originálne vyznanie na verejnosti ...

ale rob ako myslíš

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hehe

 

no ja neviem, u nas na jednom dome visi uz aspon rok taka plachta na ktorej je napisane "xy, milujem ta!" uz je to trochu vyblednute a tak, ale haluz :) pravdepodobne urcene do domu oproti ;)

 

aj ked, ja by som asi tiez nie moc chcela aby mi niekto vyznaval lasku verejne, skor tak nejako romanticky, vecera, sviecky, pohoda a tak :) Alebo nejaka kyticka kvetov ;) a ak chces nieco lacne, tak jej to proste povedz len tak a nevymyslaj okolo toho zbytocne ;) ako povedala dollphinka, najdolezitejsia je uprimnost ;)

 

 

mne ked ten moj prvykrat povedal ze ma lubi, tak to sme zrovna stali pri smetiakoch, aj to je originalne, no nie? :lol:

 

 

jaj, no a este mi napadlo, ja som svojmu priatelovi pred dvomi rokmi na valentina spravila taky "kalendar" ako adventny, a bolo na nom tolko okienok, kolko dni ostavalo do valentina (tusim som ich spravila 7) a v kazdom okienku bol listocek s odkazom a nejaka maskrta ;) a v poslednom bola hadanka, ktoru ked vylustil, tak nasiel dalsi odkaz a tak dalej a na konci ho cakal valentinsky darcek ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

u nas na jednom dome visi uz aspon rok taka plachta na ktorej je napisane "xy, milujem ta!" uz je to trochu vyblednute a tak

LOL, mein Gott! toto si uplne viem predstavit priam ako scenu z nejakej teenagerskej comoedie, ako to visi na fasade domu a zaclana to okna o susedom poschodie nizsie :)

 

a ak chces nieco lacne

lol :lol:

 

mne ked ten moj prvykrat povedal ze ma lubi, tak to sme zrovna stali pri smetiakoch, aj to je originalne, no nie? :)

omg!!! ;) ;)

 

 

edit:edit:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja osobne netuzim po vyznani lasky na verejnosti pred XY ludmi, aby sa vsetci na mna pozerali, ako budem reagovat,atd atd :lol:

myslim si, ze vase okolie dobre vidi, ci sa lubite, alebo nie, na to netreba do kricat do sveta, vyznania sa mi nespajaju s viac, ako 2 ludmi :)

 

a ako?

pokial mas umelecke nadanie, mozes zlozit daku milu basnicku, nakreslit obrazok, zahrat skladbu?, ....

pokial nie :-), stale su na svete kvety :) a cajovne, alebo miesta ako stvorene na prechadzky...

 

alebo prichystat pekne izbu, sviecky, ruzove lupienky, pekna jemna hudba :-)

 

hlavne nieco, co ti je prirodzene, nie odkukat dakoho postup, ak je ti proti srsti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

Tuto temu som si vsimla az teraz...viem,ze uz nie je aktualna,ale podelim sa s vami o jednu moju originalitu :lol: tiez som nevedela,ako vyjadrit to,co citim a stale som bola tou,co dostavala...chcela som nieco fakt originalne...tak som raz na vylete v prirode "napisala" kamenmi na pole obrovske dakujem a potom som dotycnemu poslala parametre,kde sa ma pozriet,az poleti vrtulnikom...nezmohol sa na slovo..taky darcek necakal..

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

Tuto temu som si vsimla az teraz...viem,ze uz nie je aktualna,ale podelim sa s vami o jednu moju originalitu :lol: tiez som nevedela,ako vyjadrit to,co citim a stale som bola tou,co dostavala...chcela som nieco fakt originalne...tak som raz na vylete v prirode "napisala" kamenmi na pole obrovske dakujem a potom som dotycnemu poslala parametre,kde sa ma pozriet,az poleti vrtulnikom...nezmohol sa na slovo..taky darcek necakal..

 

takymto podobnym sposobom by sa dala pouzit aj keska :)

vyrobit a skryt ju, ale samozrejme suradnice poskytnut len dotycnemu

ked pride na miesto, pohlada, co mu dotycna chcela povedat...ked tam samozrejme bude z jeho strany ochota sa tym zapodievat :)

 

ked sestra mala rozlucku so slobodou, som mala taky napad, ze presne takto by sa dali uskutocnit vcelku romanticke, ale nie tuctove, zasnuby

 

nakoniec sestra s uz manzelom dostali takymto sposobom svadobny dar. na tabuli vyryte suradnice a pekne den po svadbe isli hladat kesku ( v nej bol skok paraglidingom pre dvoch)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

OT

 

co je to keska ?

 

EOT

 

už netreba, našiel som si to, je to proste kúlové Obrázok

 

inak aj u nas pred barakom je na chodniku jeden a pol metrovy napis "Dadka, lubim ta !!!!!"

je tam dost dlho tak ani nie je jasne ci je aktualny stale Obrázok

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

Páni, vy ktorí ešte máte pred týmto dôležitým krokom a chcete byť za každú cenu originálni,

tu je jedna z možností ako sa môžete pre tú svoju stať tým NAJ ... :smile2: 

 

V dnešnom digitálnom svete totiž napadlo jedného chlapíka, že požiada svoju priateľku o ruku netradičným spôsobom. Detskou knižkou, ktorú sám pripravil. Paul Phillips plánoval týždne dopredu tento krok a svoju priateľku Eriku Ramos chcel požiadať o ruku romanticky a hlavne kreatívne. K svojmu nápadu ale potreboval šikovného ilustrátora, ktorý by mu pomohol. A tak hľadal na webe, až kým sa nedostal k Yoni Limor-ovi z Nashvillu. Spolupráca dopadla na výbornú a tak vznikla kniha, ktorá zobrazuje / rozpráva príbeh tohto šťastného páriku.

Prišiel teda Deň D. Paul naplánoval romantický večer pri jedle a vínečku (Barokov obľúbený nápoj). Ale ešte predtým, ako sa vydali do reštaurácie, sa vybrali do knižnice. Paul totiž nahovoril Erike, že musí vrátiť nejaké knihy (tie si požičal deň predtým, šikovný to chlapec). Tam na nich čakala fotografka Laura Ingram, ktorá striehla na ten pravý okamžik. Erika našla tú správnu knihu, spolu si ju prelistovali, fotografka nenápadne vytiahla svoj fotoaparát a Paul si už mohol pokľaknúť a spýtať sa veľmi známu otázku. Nebojte sa, skončilo to happy endom, povedala áno.

Náklady ho vyšli celkovo na 1000 dolárov a von sa dostalo 10 kópií. Ale rozhodne to stálo za to. Skvelá je hlavne ilustrácia z knižnice. Veril, že to takto dopadne. :)

Zdroj: http://refresher.sk/12166-Muz-poziadal-svoju-priatelku-o-ruku-vlastnou-detskou-knizkou

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov