tomassi Zverejnené 27. Január, 2007 Zverejnené 27. Január, 2007 Wrestling Amici oznacuju aj klasické zapasenie(klasicky ci grecko-rimsky) ale vy iste myslite tych hereckych artistov pre 10-15 rocne deti z EUR a celé generácie USA- podla mna to sa za sport povazovat neda, lebo zapasy su vopred dohodnut(ale to aj v klasickych sportoch ako futbal)ale viete co tyym mysliim sam som fandil Stone Cold Steve Austin-ovinajviac sa mi pacila ta jeho vesta s nápisom - JOHN 3:16- tiez som uznaval Hulk Hogan-a
Sniper Zverejnené 27. Január, 2007 Zverejnené 27. Január, 2007 Stone Colda som nemál rád. A ani Shawna Michaelsa. Môj favorit bol Bret Hart :lol:
tomassi Zverejnené 27. Január, 2007 Autor Zverejnené 27. Január, 2007 ja som nemal rád ROCK-a, lebo to bol taký namyslený frajerkoa tiež TrippleH mi nesedel, ale keď sa dal dokopy so StoneCold-om, tak to už bolo OK
Sniper Zverejnené 27. Január, 2007 Zverejnené 27. Január, 2007 Tripple H bol ešte celkom v pohode ale nemal som ho rád keď bol so Shawn Michaelsom. Toho som nikdy nemal rád, ten sa s Bretom nenávidel aj mimo ringu. A Goldberg to bol tiež podobný exot.
tomassi Zverejnené 27. Január, 2007 Autor Zverejnené 27. Január, 2007 a čo taký Undertaker Rolling Rolling Rolling
Sniper Zverejnené 27. Január, 2007 Zverejnené 27. Január, 2007 Unďo bol v pohode, ale ešte za starých čias. Ja som sledoval WWF do nejakého r. 1995 tam bol OK, ale potom som už strácal prehľad.
chorche Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 Booker T, jednoznacne, najvacsi makac medzi makacmi. Samozrejme, ze dost sa mi pozdaval aj Hulk Hogan. Stone Cold bol z druhej asociacie, trochu primadona, ale jeden z najlepsich. Nejako zvlast som ho nemusel, ale ani mi nevadil, takze asi tolko z mojej strany prispejem.
tomba Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 To uz bolo pekne davno,co som wrestling pozeral...pamatam,ze boli vyhradene pondelky o 20:00 na Galaxii sport,to som bol vzdy nacapeny pred telkou....ale pamatam si uz len Stone Colda z toho obdobia... Ale kazdopadne z tych novodobych je mojim hrdinom Donald Trump :lol:
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 Keď to chodilo na Galaxii tak to už bol len odvar. Myslím že komercia sa do toho už príliš montovala. Každý kto poznal wrestling už pred nejakými 20 rokmi povie že najlepšie obdobie (vtedy ešte) WWF bolo medzi polovicou 80. a 90. rokov. Také tímy ako British Bulldogs alebo Hart Foundation budú ešte dlho rezonovať v pamätiach.
Cat the Philosophist Zverejnené 14. Júl, 2008 Zverejnené 14. Júl, 2008 Tu niekto pozerá americký wrestling? :lol: Ja som skôr pozerávala WCW ako WWF, neskôr ešte TNA, ale mnoho dobrých wrestlerov poodchádzalo, takže som to akosi prestala sledovať. Náááhodou, Rock bol celkom veľký srandista; naposledy tuším riadne vytrel kocúra Vincovi McMahonovi. Bola to teda parádna komédia a myslím, že je o tom záznam aj na youtube.Bret Hart, ktorého spomínal Axel, mi bol raz sympatický, inokedy nie, človek nikdy nevedel, čo od neho môže čakať. Chvíľu sa vláčil s NWO, čo založili Hogan, Hall a Nash, potom chvíľu proti nim bojkotoval, čert sa mal vyznať v tomto chlapovi. Tie jeho ružové streč-gate však nemali chybu. :) Tuším mu zomrel brat, Owen Hart, ale to je v tomto biznise viac ako bežné... Goldberg, to bol riadny pacient... Pendloval medzi WCW a WWF a taký rok mu trvalo, kým konečne prehovoril. Dovtedy vôkol seba iba pľúl, nadôvažok sa pred príchodom do ringu "osprchoval" v ohňostroji iskier a myslel si, že mu tie jeho pózy zožeriem aj s navijakom. :) Exot, ako vraví Axel.Ja som si celkom rada pozrela zápasy Rica Flaira, ktorý bol v ringu síce úplná maxi-sviňa, ale úlohu zloducha zvládal excelentne. Tiež som sledovala zápasy Lexa Lugera a Stinga, to bola teda riadne podarená dvojica, najmä, keď vychytali zápas s Ricom Flairom a s niekým z Four Horsemen. Súhlasím, že najlepšia éra wrestlingu bola počas 80. a 90 rokov, neskôr mnohí poodchádzali a dovtedajšia úroveň začala pomaly klesať.Nedávno som sa dočítala, že Chris Benoit zavraždil svoju rodinu a potom spáchal samovraždu, takže wrestling zrejme nie je len o srandičkách a sláve; hm, nerozumiem, čo ho to popadlo...
wysky Zverejnené 14. Júl, 2008 Zverejnené 14. Júl, 2008 Wrestling... Tiez si to rad pozriem, ked je prilezitost. Ale najlepsi wrestling je ked zapasia dve baby v bikinach... :lol: :)
Sniper Zverejnené 14. Júl, 2008 Zverejnené 14. Júl, 2008 Bret Hart, ktorého spomínal Axel, mi bol raz sympatický, inokedy nie, človek nikdy nevedel, čo od neho môže čakať. Chvíľu sa vláčil s NWO, čo založili Hogan, Hall a Nash, potom chvíľu proti nim bojkotoval, čert sa mal vyznať v tomto chlapovi. Tie jeho ružové streč-gate však nemali chybu. :lol:nWo bolo najmä vo WCW a to som moc nepozerával. Bret bol najlepší v rokoch 1993-94, vtedy nemal konkurenciu. Súhlasím, že najlepšia éra wrestlingu bola počas 80. a 90 rokov, neskôr mnohí poodchádzali a dovtedajšia úroveň začala pomaly klesať.Zhruba po nejakom roku 2003 už vôbec nesledujem žiadne PPV. Nedávno som sa dočítala, že Chris Benoit zavraždil svoju rodinu a potom spáchal samovraždu, takže wrestling zrejme nie je len o srandičkách a sláve; hm, nerozumiem, čo ho to popadlo...To nevie asi nikto. Škoda ho, v kariére mohol ešte veľa dosiahnúť.
Cat the Philosophist Zverejnené 15. Júl, 2008 Zverejnené 15. Júl, 2008 Podľa lekárskej správy bral Benoit v minulosti anabolické steroidy, neskôr mu bol predpísaný testosterón ako súčasť liečby určenej ľuďom, ktorí trpia následkami užívania steroidov. Je známe, že steroidy okrem zmeny libida, zväčšenia prostaty, poškodenia pečene či zvýšenia krvného tlaku bývajú príčinou výraznej agresivity, náhlych prudkých výkyvov nálad, halucinácií a paranoje. Ďalším dôsledkom je úplný psychický rozklad osobnosti, rakovina prostaty a bujnenie na rôznych častiach tela. Okrem toho vraj Benoit prekonal niekoľko otrasov mozgu, ktorým nikdy nevenoval zvýšenú pozornosť, čo tiež mohlo viesť k jeho nekontrolovateľným duševným stavom. Testy na neurochirurgii ukázali, že Chrisov mozog bol natoľko poškodený, že pripomínal mozog 85-ročného pacienta trpiaceho Alzheimerovou chorobou. Rozsah poškodenia bol neuveriteľný. Lekári na neurochirurgii dokázali, že viacnásobné otrasy mozgu môžu spôsobiť hlboké depresívne stavy, dôsledkom čoho pacient trpí neustálym nutkaním ubližovať nielen sebe, ale aj ostatným. Rovnako to môže viesť až k demencii, čoho výsledkom môže byť nekontrolovateľné správanie a problémy s ovládaním sa. Tu už zrejme niet o čom. Steroidy a mnohonásobné otrasy mozgu = smrteľná kombinácia. Vo všeobecnosti som wrestling pokladala za detinskú zábavu, potom som si prečítala zopár článkov zo zákulisia a prestala som to považovať za vtipnú komédiu. Fajn, že si malé decká v hľadisku myslia, že ide o fikciu, ale keď sa vyše 120 kilový maník z výšky hodí doprostred ringu, asi to nie je bohvieaký relax pre jeho telo, aj keď je miesto dopadu odpružené. Viem len, že úmrtnosť wrestlerov je alarmujúca, ale tak, ich voľba... Ale najlepsi wrestling je ked zapasia dve baby v bikinach...Ale iba dovtedy, kým by si sa medzi ne nepriplietol, wysky. Však počkaj, veď Teba tie srandičky prejdú... :lol: :)
wysky Zverejnené 15. Júl, 2008 Zverejnené 15. Júl, 2008 Tu su take dve bojovnicky. Celkom zaujimavy zapas http://www.youtube.com/watch?v=oRI51ewajCI A jedno video, kde zapasi Andy Kaufman s nejakou moletnejsiou damou... :lol: http://video.aol.com/video-detail/andy-kau...oman/2675180721
Cat the Philosophist Zverejnené 16. Júl, 2008 Zverejnené 16. Júl, 2008 Kurňa, wysky, si si istý, že to prvé bolo ženský wrestling? Medzi tými eroticky - vášnivo ladenými výkrikmi sa mi zdalo, že ide o niečo iné! :lol: :) Toto video je tiež riadna sranda. Plus ešte niečo zo starého WWF - funny moments.
wysky Zverejnené 16. Júl, 2008 Zverejnené 16. Júl, 2008 Ano, som presvedceny, ze ide o wrestling, dokonca poctivejsi ako tie velke show, kde to viac hraju... Poctivy zapas dvoch dam... :lol: Inak, toho Kaufmana som tam dal aj preto, lebo vo filme "Muz na mesiaci" Jim Carrey ako Andy poriadal velke wrestlingove zapasy o nadpohlavneho majstra sveta... :) :) Co sa tyka chvatov, tu su niektore priklady http://video.aol.com/video-detail/sapphire...akes/1978365467 len sa mi zda, ze to dievca to doprevadza az prilis velkym revom, podla mna ju to nemoze az tak boliet. Staci si pozriet na umiestnenie tela. http://video.aol.com/video-detail/gia-prim...204?icid=acvsv1 Je tam aj klasicke "baranidlo"...
Cat the Philosophist Zverejnené 17. Júl, 2008 Zverejnené 17. Júl, 2008 Bohužiaľ, mnohí nešťastníci to v americkom wrestlingu hrať zrejme prestali; už spomínaný Chris Benoit nemal problém nechať si roztrepať stoličku o hlavu a podobné nekresťanské pakoviny, nehovoriac o mlátení sa reťazami do tváre a hádzaním sa na stôl a medzi odpadky (tzv. hardcore wrestling). Preto je otázne, či by sa na túto zábavu mali dívať malé decká v hľadisku, ale pravdepodobne to amíkom pojedajúcim hamburgery a párky s horčicou nevadí, takže ich vec. :lol: Muža na Mesiaci som nevidela, ale videla som zopár zápasov megatučných žien a bez mučenia dám radšej prednosť Tvojim videám... :)
wysky Zverejnené 17. Júl, 2008 Zverejnené 17. Júl, 2008 Toto je velmi pekny zapas... :lol: http://www.youtube.com/watch?v=YeoRT8_3i0U...feature=related Ale inak mas pravdu. Tych divnych, akoze zapasov je vela. Natrafil som aj na web, kde vystupuje nejaka partia dievcat, ktore sa medzi sebou biju... To ani nie su zapasy, to je bitka a nasilie.
Sniper Zverejnené 18. Júl, 2008 Zverejnené 18. Júl, 2008 Podľa lekárskej správy bral Benoit v minulosti anabolické steroidy, neskôr mu bol predpísaný testosterón ako súčasť liečby určenej ľuďom, ktorí trpia následkami užívania steroidov. Je známe, že steroidy okrem zmeny libida, zväčšenia prostaty, poškodenia pečene či zvýšenia krvného tlaku bývajú príčinou výraznej agresivity, náhlych prudkých výkyvov nálad, halucinácií a paranoje. Ďalším dôsledkom je úplný psychický rozklad osobnosti, rakovina prostaty a bujnenie na rôznych častiach tela. Okrem toho vraj Benoit prekonal niekoľko otrasov mozgu, ktorým nikdy nevenoval zvýšenú pozornosť, čo tiež mohlo viesť k jeho nekontrolovateľným duševným stavom. Testy na neurochirurgii ukázali, že Chrisov mozog bol natoľko poškodený, že pripomínal mozog 85-ročného pacienta trpiaceho Alzheimerovou chorobou. Rozsah poškodenia bol neuveriteľný.Niečo som čítal, ale moc som sa tomu nevenoval. Je ho škoda, lebo bol veľmi talentovaný, jeden z najúspešnejších žiakov Hartovej školy. Vo všeobecnosti som wrestling pokladala za detinskú zábavu, potom som si prečítala zopár článkov zo zákulisia a prestala som to považovať za vtipnú komédiu. Fajn, že si malé decká v hľadisku myslia, že ide o fikciu, ale keď sa vyše 120 kilový maník z výšky hodí doprostred ringu, asi to nie je bohvieaký relax pre jeho telo, aj keď je miesto dopadu odpružené. Viem len, že úmrtnosť wrestlerov je alarmujúca, ale tak, ich voľba...Bohužiaľ, mnohí nešťastníci to v americkom wrestlingu hrať zrejme prestali; už spomínaný Chris Benoit nemal problém nechať si roztrepať stoličku o hlavu a podobné nekresťanské pakoviny, nehovoriac o mlátení sa reťazami do tváre a hádzaním sa na stôl a medzi odpadky (tzv. hardcore wrestling).Za čias WWF to bola dosť dobrá show a začiatkom 90-tych rokov som si nenechal ujsť žiadnu show. Dávali to na RTL 2. Niekedy v r. 1996 RTL 2 to prestala vysielať, ale po rokoch keď som si pozrel záznamy tak to bolo ešte celkom fajn. Po zlúčení WWF a WCW a vytvorení WWE to už išlo dolu vodou. Myslím že najmä ten Hardcore wrestling má na svedomí že to už nie je len taká show na uvoľnenie, nie každý má záujem pozerať ako si tam rozbíjajú hlavy. A terajšia generácia wrestlerov mi už nič nehovorí. Na rôznych DVD a aj disku mám všetky najdôležitejšie shows od r. 1988 do zhruba r. 2003. Keby mal niekto záujem môžem mu to odpredať za lacný peniaz.
wysky Zverejnené 16. August, 2008 Zverejnené 16. August, 2008 17.11. v Steel Arene v Kosiciach - americky wrestling...
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2010 Zverejnené 18. Marec, 2010 Zlá správa (hlavne pre aljaka), fínsky wrestler známy ako Ludvig Borga (obč. meno Tony Halme) zomrel začiatkom januára tohto roku :lol: Pamätám si ho ešte zo Survivor Series 1993...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz