Skočiť na obsah

Naj poloha

Sniper

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 142
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

24

• doll

24

• game

10

• Polaris

10

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

doll....

Musím sa priznať už si na to nepamätám, To som vedel zhruba pred mesiacom a pol, ale skleróza je hrozná vec, to poznáš až budeš staršia. Ale ak si na to niekedy spomeniem dám to sem bez vyhlasovania súťaže.

:) :lol: :)

Zverejnené

starsi,

ktovie, čím to je, že ma takáto odpoveď od teba vôbec, ale vôbec neprekvapuje :lol:

Zverejnené

no tak pripajam dalsie polohy..snad sa neopakujem.. :lol:

takze:

- lezim na chrbatiku, pricom celu cast od panvy nadol mam vytocenu do boku...partner je ciastocne z boku, drzi ma za boky, za zadocek, a priraza....aaaaaach jaj....to je paradicka, pre tie ktore maju rady hlboko hlboko hlboko, odporucam.. :)

-dalsia je tiez pre hlboky vnik....opat lezim na chrbatiku, jedna nozka pritlacena k mojmu hrudniku, skrcena v kolienku...a druha vytocena na bok...partner navrchu, pripadne na kolenach, ...

- a nieco pre aktivnejsie ;) : partner lezi na chrbatiku, slecna na nom...v polohe ako keby sedi na zadocku, nohy vpredu, skrcene, nakloni sa, nadvihne zadocek a kmita nim/nie ako klasicky na konika, nemylit si, toto je intenzivnejsie aj pre partnera, aj partnerku...mnami/

:)

Zverejnené

hm. uz dlhsiu chvilu nijaka.

boze to znie blbo.

Zverejnené

lol. tak to je ozaj bohovske, to musim vyskusat.

Zverejnené

leeen si rob srandu... vies co sa vravi: pride na psa....vacsi pes :lol:

Zverejnené

jedna narocna pre zenu...

zena lezi na chrbate, ohnuta v chrbte, partner ju drzi za lytka, pripadne stehna..partnerka ma nohy takmer pri hlavene, partner stoji, oprety o zenu a vnika do nej z vrchu...sakris, ved to ani popisat neviem :lol:

nemusi byt pre kazdu zenu prijemne, muz sa dostane hlboko, a prehnutie chrbata a ohnutie noziek nie je tiez najpohodlnejsie... ale za to velmi prijemne to ostatne...

juuuj, ale tie bolesti celeho tela na druhy den..auu

nejako som dostala druhy dych ... a hlavne kvalitku :)

Zverejnené

jedna narocna pre zenu...

co ja viem, mne sa az tak narocna nezdala...ale asi to zavisi aj od toho, kto je ako roztahany, ohybny.... :-)

a co by clovek nespravil pre svoje/spolocne dobro :lol: :)

Zverejnené

neviem ci myslime tu istu :lol:

ale popravde, moja ohybnost bola poslednych 10 mesiacov zanedbavana ... takze preto mi to robi take problemy :) ale vsak ja sa do toho dostanem :)

Zverejnené

ale hej, som si na 90 % ista, ze myslime tu istu :-)

ja mam momentalne zaseknuty nerv v oblasti kostrce (nie z tohto :lol: ), cize si davam s akrobaciou na chvilu pauzu, som rada, ze si viem topanky zaviazat :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Moje obľúbené sú pekne zozadu, buďto na posteli, alebo partnerku jednoducho prehnem o stôl a takto ju ničím, pevne držiac jej vlasy. Úplne najlepšie ešte je, keď má veľký zadoček a poriadne to plieska.

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Ja tiez, ale prebehol som len tuto stranu. Mam rad polohy a sexualne situacie vo vseobecnosti, kedy je dievca pasivnejsie.

Zverejnené

leg, s týmto by asi kdekto nesúhlasil, ale možno aj ano :)

ehm, ja sa pridávam, som lenivá, hlavne ;)

obávam sa, že bobovi sa začína pôst prejedať, ajaj ;)

Zverejnené

obavam sa, ze ak by som bola pri partnerovi pasivna, mohlo by sa lahko stat ze si najde "aktivnejsiu" - zial, funguje to tak

samozrejme nie som aktivna z dovodu ze by som mala obavy :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov