starsi Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 doll.... Musím sa priznať už si na to nepamätám, To som vedel zhruba pred mesiacom a pol, ale skleróza je hrozná vec, to poznáš až budeš staršia. Ale ak si na to niekedy spomeniem dám to sem bez vyhlasovania súťaže. :) :lol: :)
game Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 starsi,ktovie, čím to je, že ma takáto odpoveď od teba vôbec, ale vôbec neprekvapuje :lol:
doll Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 no tak pripajam dalsie polohy..snad sa neopakujem.. :lol: takze:- lezim na chrbatiku, pricom celu cast od panvy nadol mam vytocenu do boku...partner je ciastocne z boku, drzi ma za boky, za zadocek, a priraza....aaaaaach jaj....to je paradicka, pre tie ktore maju rady hlboko hlboko hlboko, odporucam.. :) -dalsia je tiez pre hlboky vnik....opat lezim na chrbatiku, jedna nozka pritlacena k mojmu hrudniku, skrcena v kolienku...a druha vytocena na bok...partner navrchu, pripadne na kolenach, ... - a nieco pre aktivnejsie ;) : partner lezi na chrbatiku, slecna na nom...v polohe ako keby sedi na zadocku, nohy vpredu, skrcene, nakloni sa, nadvihne zadocek a kmita nim/nie ako klasicky na konika, nemylit si, toto je intenzivnejsie aj pre partnera, aj partnerku...mnami/ :)
chlapeczjuhu Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 hm. uz dlhsiu chvilu nijaka. boze to znie blbo.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 lol. tak to je ozaj bohovske, to musim vyskusat.
chlapeczjuhu Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 leeen si rob srandu... vies co sa vravi: pride na psa....vacsi pes :lol:
doll Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 jedna narocna pre zenu...zena lezi na chrbate, ohnuta v chrbte, partner ju drzi za lytka, pripadne stehna..partnerka ma nohy takmer pri hlavene, partner stoji, oprety o zenu a vnika do nej z vrchu...sakris, ved to ani popisat neviem :lol:nemusi byt pre kazdu zenu prijemne, muz sa dostane hlboko, a prehnutie chrbata a ohnutie noziek nie je tiez najpohodlnejsie... ale za to velmi prijemne to ostatne... juuuj, ale tie bolesti celeho tela na druhy den..auu nejako som dostala druhy dych ... a hlavne kvalitku :)
pralinka Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 jedna narocna pre zenu... co ja viem, mne sa az tak narocna nezdala...ale asi to zavisi aj od toho, kto je ako roztahany, ohybny.... :-) a co by clovek nespravil pre svoje/spolocne dobro :lol: :)
doll Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 neviem ci myslime tu istu :lol: ale popravde, moja ohybnost bola poslednych 10 mesiacov zanedbavana ... takze preto mi to robi take problemy :) ale vsak ja sa do toho dostanem :)
pralinka Zverejnené 23. December, 2007 Zverejnené 23. December, 2007 ale hej, som si na 90 % ista, ze myslime tu istu :-) ja mam momentalne zaseknuty nerv v oblasti kostrce (nie z tohto :lol: ), cize si davam s akrobaciou na chvilu pauzu, som rada, ze si viem topanky zaviazat :)
Joe11 Zverejnené 2. Február, 2008 Zverejnené 2. Február, 2008 Moje obľúbené sú pekne zozadu, buďto na posteli, alebo partnerku jednoducho prehnem o stôl a takto ju ničím, pevne držiac jej vlasy. Úplne najlepšie ešte je, keď má veľký zadoček a poriadne to plieska.
bobsapp Zverejnené 4. August, 2010 Zverejnené 4. August, 2010 niektoré zo spomenutých... no dlhodobo naj neni úniku no dlhodobejšie nepraktizovaná :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. August, 2010 Zverejnené 4. August, 2010 Ja tiez, ale prebehol som len tuto stranu. Mam rad polohy a sexualne situacie vo vseobecnosti, kedy je dievca pasivnejsie.
game Zverejnené 5. August, 2010 Zverejnené 5. August, 2010 leg, s týmto by asi kdekto nesúhlasil, ale možno aj ano :)ehm, ja sa pridávam, som lenivá, hlavne ;) obávam sa, že bobovi sa začína pôst prejedať, ajaj ;)
doll Zverejnené 5. August, 2010 Zverejnené 5. August, 2010 obavam sa, ze ak by som bola pri partnerovi pasivna, mohlo by sa lahko stat ze si najde "aktivnejsiu" - zial, funguje to tak samozrejme nie som aktivna z dovodu ze by som mala obavy :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz