chorche Zverejnené 12. Júl, 2007 Zverejnené 12. Júl, 2007 Dobra vec, ale hovorim, treba sa ovladat, skratka nie vzdy to moze byt zene po voli, zavisi od vybavy partnera, zeano, opatrne.
doll Zverejnené 14. Júl, 2007 Zverejnené 14. Júl, 2007 ...samozrejme, to zalezi...to potom moze az boliet...ale ak je to taky priemer...a navyse sa ide aj pekne natvrdo...tak potom to je to prave orechove... samozrejme, kazda zena je ina, nie kazdej vyhovuje to co inej....ale mna osobne dost berie nehrajkat sa /i ked je krasne nezne sa milovat.....a to vyhladavam tiez/...berie ma vsak citit chlapa, poriadne....aby pekne silno prirazal.... /samozrejme nie pocas celeho milovania, vsak by som bola modrinova :lol: / :)
Sniper Zverejnené 14. Júl, 2007 Autor Zverejnené 14. Júl, 2007 Doll teba raz niekto tak poriadne pretiahne že sa radšej staneš mníškou :lol:
doll Zverejnené 14. Júl, 2007 Zverejnené 14. Júl, 2007 no to isto nehrozi... ze mniskou....mozno tak v nejakej milostnej hre, ze budem namotavat polovicku so svieckou v ruke a krizikom na nahej hrudi :lol: no ale ak ti mam pravdu povedat....vcera som bola "pretiahnuta" /ake hnusne slovo :) / teda vydatne.... skoda len ze o pol hodky som chcela znova :)
doll Zverejnené 14. Júl, 2007 Zverejnené 14. Júl, 2007 :) museli sme to zabalit, bolo dost neskoro a drahy isiel dnes rano do roboty...chcela som ho nechat vybuvat nechcela som ho moc unavit...ved tamto nam dalo dost zabrat... :lol:
doll Zverejnené 15. Júl, 2007 Zverejnené 15. Júl, 2007 na margo hlbokych prienikov... akoze dnes, ja som tak aukala....lezala som komplet cela na bruchu, ani zadocek zdvihnuty, nic...mily na mna jemne lahol a pomaly do mna vnikol...a pak zacal prirazat...ja som to snad citila az na branici :lol: bolelo...ale tak prijemne...az mi to dych "vyrazalo".. ma to o to viac vzrusovalo :) no yo...a teraz tyzden asi o suchu.... :)
chorche Zverejnené 16. Júl, 2007 Zverejnené 16. Júl, 2007 Zavisi od zdroja, ale niektore uvadzaju, ze priemerna dlzka penisu u Europana je 17,5 cm.... Dobre. Takze ako vravi doll, pri vacsej vybave treba davat pozor. Hm, doll, vies, ze posledna zmienovana poloha je kamaratova najoblubenejsia? To len na margo veci. Hovoril, ze je rad, ked moze robit zene takymto sposobom "zle", ze sa zena prakticky ani nemoze pohnut, ked je pod nim. Nuz, kazdy po svojom, mne to reze klasicky na psika, este lepsie je, ked ma zenska hlavku dolu na podlozke a moze smatrat rukami....
doll Zverejnené 24. Júl, 2007 Zverejnené 24. Júl, 2007 priemerna dlzka penisu u Europana je 17,5 cmach tie statistiky...a v medi kuloaroch sa uvadza, ze priemer je 14-15 cm.... tymi 17,5 cm si chce asi niekto nieco dokazovat
Sniper Zverejnené 29. Júl, 2007 Autor Zverejnené 29. Júl, 2007 Klasika, ona hore, klasika, ona hore, klasika, ona hore, klasika, ona hore, klasika, ona hore, klasika, ona hore... a takto celú noc dookola :lol: :) :) ;) ;)
doll Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 no tak to by ma teda celu noc iba tamto robit nebavilo :lol:
game Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 á ... prečo nie ? pohoda, uvoľnenosť ? určite lepšie ako akrobatické cvičenia a krkolomné pozície ... ee :lol:
doll Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 ale ved kto vravi o akrobacii??ved je xy dalsich poloh....on navrchu, zboku, zozadu, nozky vylozene na pleciach partnera, v sede oproti sebe, atd atd.... ale vsak kazdy podla vlastnej chuti :lol:
Sniper Zverejnené 29. Júl, 2007 Autor Zverejnené 29. Júl, 2007 no tak to by ma teda celu noc iba tamto robit nebavilo :lol:No teba nie :)
doll Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 no myslim ze ani mojmu partnerovi by to nestacilo... a vzrusuje ma, ked ma z polohy sedu chyti za boky,a este ked je vo mne vymenime ulohy ci sa zacneme rozne "krutit" :) a pritom sa snazit aby zo mna "nevyklzol" :) to ze tamto robi tvoja priatelka, este neznamena ze je spokojna...mozno sa ti boji navrhnut nieco ineexperimentuj...pripadne ju prekvapuj, uvidis aka bude nadsena :lol:
pralinka Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 aj my vacsinou vymenime take polohy ako boli dollphinkou popisane, a este dake... je to, aspon pre nas, zaujimavejsie, a vzrusujucejsie, ked clovek nikdy nevie, co nastane :lol:
chorche Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 Teraz poviem nieco, co mam z ustneho zdroja. udajne v jednej krajine si "vsetci" pridali 2 cm k dlzke penisu. Moja domienka je, ze to bola Ukrajina. Cernobyl? Dost bolo vtipkov. Europskych priemerov je dost, ale v zasade su medzi 13 - 17,5 canti. Ak ma niekto vacsi nastroj, musi byt bud citlivy, alebo vyberat vhodne polohy, ak ma niekto nastroj mensi, tak asi bude uprednostnovat ine polohy....
game Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 citát z tohto článku : " známe fakty, ktoré považujú za normu dĺžku penisu 13-15 cm. " pokiaľ viem, všetky štúdie sa pohybujú v týchto rozmeroch, vlastne stačí "nalistovať " google, prakticky všade sú rovnaké údaje. ok, toľko. vrátime sa k polohám.
chorche Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 Nech sa paci, je to tak. Hm, toz pravda je jedna, nejake extremy gymnastickeho charakteru osobne povazujem len ako spestrenie milostnych hier, clovek si v zasade vystaci aj s nejakymi 10-timi zakladnymi polohami....
starsi Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 Musím sa priznať, že tú gymnastiku už nemusím, asi to bude tým ako starnem. :) Gymnastiku som nemiloval ani v škole. Keď si spomeniem na tie bradlá ako nás tam telocvikár mučil brrrrrrrrrrrr .... :lol:
chorche Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Jaj, dobre, to bolo sice drsne, ale... myslel som postelnu gymnastiku. No, u mna je to tak, ze raz za cas treba daco skusit, ale zasa tie extremy sa mi nie vzdy zdaju, asi som prilis lenivy.
Polaris Zverejnené 11. September, 2007 Zverejnené 11. September, 2007 Akosik mi dosli napady...to bude tym, ze momentalne ani nemam cas na sex. Ale ked daco vymyslim dopisem :lol: Takze ignorujte tento zbytocny prispevok.
Bijou Zverejnené 25. September, 2007 Zverejnené 25. September, 2007 klasika misionárskaja hore, keď on ležíja hore, keď sedí .... vlastne ja hore na všetky spôsoby (rada si všetko riadim :lol: )ja ležím na bruchu a jednu nohu mám pokrčenú pod sebouzozadu, keď prednou časťou tela úplne ležím
starsi Zverejnené 2. November, 2007 Zverejnené 2. November, 2007 Kedysi so mal taký kalendár na každý deň iná poloha. Teraz hádanka: Koľko som ich vyskúšal. :lol: podotýkam bol som mladý okolo 25. Ak nezabudnem na túto tému v ďalšom príspevku odpoviem po tejto tipérskej súťaži.
game Zverejnené 5. November, 2007 Zverejnené 5. November, 2007 ja mám takú knihu .. aspoň by kdesi mala byť je nafotená ako klinické fotografie s unudenými ľuďmi a tristo päťdesiat polôh je úplne nenormálnych ... raz som ju prelistovala celú stačilo, ďakujem neprosím :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz