Sniper Zverejnené 3. Máj, 2007 Autor Zverejnené 3. Máj, 2007 Ja mám takú chuť na sex že momentálne je mi to úplne jedno aká by to bola poloha. Aj na strome medzi konármi.
Polaris Zverejnené 17. Máj, 2007 Zverejnené 17. Máj, 2007 Tiez mam teraz chute, lenze priatelka musi do skolicky robkat a ja tiez....neni cas teraz :lol: A ked bude...tak musime vyskusat potom ale vsetko :) Ju nenecham odist :)
Lolisha Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Ja mám takú chuť na sex že momentálne je mi to úplne jedno aká by to bola poloha. Aj na strome medzi konármi. asi tak :lol: uz spominana poloha s nohami na ramenach je velmi fajn :) ale baba musi byt fakt ze nazhavena a s "poletujucimi motylmi" okolo hlavy, s chutou, ze by privitala aj bager, bo inak je to aj pekne bolestive..
Lolisha Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 hlboky prienik... a ak sa k tomu primysli trocha vacsi nastroj...
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 Aha tak. No ale ak chlap nemá tých 30-35 cm tak by to malo byť OK, nie? :lol:
Lolisha Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Axel vidiet, ze si nikdy nebol zenou :lol: :) velmi fajn je aj poloha v stoji a samozrejme, striedanie poloh
Jozef50205 Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Vám je hej , keď ste mladí , ja postarší / 53 / milujem jednu polohu a doprajem si ju vždy pri milovaní , z boku a potom sa stočím smerom dole, tak že som tvárou k zemi a zadkom hore a staále sa otáčam a pracujem tými smiešnymi pohybmi . Ovšem nie každá pratnerka má úto polohu rada, ale doposiaľ na 90% nebola odmietnuta.... :lol: :) :) ešte som zabudol podotknúť - partnerke vždy žužlem prstíky na nohách....
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 Axel velmi fajn je aj poloha v stoji a samozrejme, striedanie polohprivádzaš má na neslušné myšlienky :) z boku a potom sa stočím smerom dole, tak že som tvárou k zemi a zadkom hore a staále sa otáčam a pracujem tými smiešnymi pohybmi.Joži ty si nejaký čiperný :lol:
Lolisha Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 privádzaš má na neslušné myšlienky :) co teba, ale seba :) zuzlanie prstikov na nohach, neexistuje... som stekliva a pri najmensom naznaku dotykania sa niekoho mojich chodidiel kopem ale bozkavanie, zuzlanie, skriabkanie briadkou, kuskanie krku a klucnej jamky... :lol: to s tymi vankusmi som este neskusala...niekedy musim skusit ;)
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 co teba, ale seba :)Ešte aj sebecká je... :) ;) Jednoznačne zozadu ;) ;)phersu, ono aj dosť záleží od toho kto je vzadu, tak to upresni... ;) :lol: ;)
phersu Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 ked som vzadu ja a nikto neni uz za mnou a zena predo mnou staci ti?
doll Zverejnené 26. Jún, 2007 Zverejnené 26. Jún, 2007 Dnes bola odskusana poloha nasledovne:- obaja sme stali, moja nozka vylozena ne jeho "boku" a priatel do mna vnikol....pri vyskovej nezrovnalosti dost obtiazna poloha...partner musel byt skrceny...a ja som vegetila :lol: - potom si ma chytil za zadocek, zdvihol /ano, az som zaachkala, ked som si uvedomila ze ma musi drzat v lufte :) / ... no a "nastokol si ma"...co bolo dost obtiazne tiez /proste nezvyk/ - no a nasledne sa to presunulo do polohy LEŽMO, kedze hned vedla bola postel :) .. a to bola ina havaii (prepac cizy ze ti beriem slova z ust ;) ) dosla som k zaveru, ze polohy ktore som popisala na zaciatku prispevku su dobre k pobaveniu...pekne sme sa zasmiali ;)
Polaris Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 V poslednej dobe ja neskusam nic noveho....je moc teplo na narcocne polohy :lol: Preto nieco jednoduche.....proste oaza.
doll Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 axel.... :) a zabudol si sa ma opytat co za polohu je hawai :lol:
arwiel Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 dnes som si myslela, že skončíme na stoličke, koník sa pozeral ako kreslím a nakoniec to zašlo ďalej, ale predsa len sme vyhodili mačku z gauča....klasika je naj :lol:
doll Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 ach jo :) aj ja chcem :lol: arwiel, posli nejaky anonym tomu mojmu :)
arwiel Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 sory, ale to si musíš vybaviť sama...určite máš tajné finty :lol:
doll Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 nejde o finty, ide o apetit :) vyska mojho apetitu prevazuje o DOOOOOST od apetitu mojho priatela :lol:
chorche Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 Ehm, co to je za chlapa, ved priemerny chlap mysli na sex 23 hodin denne a chce ho mat minimalne tak casto, ako sa da. No, aby som sa konecne vynadril k tej polohe, tak zozadu je uplne najlepsia. Heh, ale musim sa krotit s tymi hlbokymi prienikmi....
doll Zverejnené 12. Júl, 2007 Zverejnené 12. Júl, 2007 hlboke prieniky :) :lol: uz 5 dni som o suchu..... :) ale weekend si uzijeeem.....naplno.... jaaaaaaaaj, aka som nadrzana ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz