Skočiť na obsah

Naj poloha

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hm... v každom poriadnom aute sa vozí aj niečo také, čomu sa hovorí deka :lol:

game neviem ako v tvojom aute, ale v nasom kurenie funguje
  • Odpovedí 142
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

24

• doll

24

• game

10

• Polaris

10

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

tomassi má celkom dobrý nápad, tá aj hreje ...

ale poprosím, téma je " Naj poloha" ... nie autá a kúrenie :-)

a keď už, nehľadáme polohu pre niekoho, ale opíšte svoju vyskúšanú, najlepšiu, čo je pre vás to naj ... díky moc ... :lol:

Zverejnené

axel, inak, ak sa daju sklopit zadne sedadla tak, ze vytvaraju suvislu plochu s podlahou kufra, tak myslim ze by to slo aj tam

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

alebo ina, ked napriklad dievcina da chalanovi nohy na ramena...mmmmm.... :lol:

dobrá je tiež, stačí jedna noha.
Zverejnené

dve su lepsie :lol: ....ale jedna lepsia ako ziadna zas ked uz... :)

Zverejnené

sa hádajte o kravinách :lol:

baby nech si podložia vankúš a máte dostatočný uhol :)

Zverejnené

To nie je kravina, však ide najmä o vašu rozkoš :lol:

však ale čo mám z rozkoše, keď pred sexom pomaly aby som strečing cvičila :)

Zverejnené

...ale to sa da... sak postupne, jedna, druha...

ja teda nie som nejaka hadia zena, co sa ohybnosti tyka :lol: :) ale ked postupne...

Zverejnené

však ja viem, že to ide a že to je dobré

tak ale čo sa mám nadrapovať, keď mi môže stačiť vankúš :lol:

Zverejnené

a ked je problem, ze su dva vankuse, jeden je taky mensi, a druhy (normalny) zas cely pod seba rvat, stoji namahu... tak? kupim treti vankus :lol: :)

Zverejnené

Ten vankúš sa hodí, nad tým som tiež rozmýšľal. Ale noha cez rameno predsa len pôsobí viac eroticky :lol:

Zverejnené

vankus som nikdy nepouzila...pretoze napr pri takej klasike nikdy neostane...s mojim priatelom ako tak spominam sme nikdy nevydrzali iba v tejto polohe...

prejde to na polohy nabok, konika, a kopec inych a ukoncujeme bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/ alebo zozadu, co je uplne ze best... :lol:

a ked mam chut byt dominantnou, tak ukoncujem na konika....

jaaaaj...koniec, nemozem rozoberat taketo veci, ked som momentalne bez chlapa

ach jaj...este tyzden...a... :)

Zverejnené

bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/

jj, tuto polohu mam aj ja velmi rad a s tou hlbokou penetraciou to bude tiez pravda :lol:

Zverejnené

cizy - nechcel si napísať že "69", ked si sa tak pekne trafil do poradia... ? :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/

toto aj mňa láka... :lol: ale na stole... :) :)

Zverejnené

vankus som nikdy nepouzila...pretoze napr pri takej klasike nikdy neostane...s mojim priatelom ako tak spominam sme nikdy nevydrzali iba v tejto polohe...

prejde to na polohy nabok, konika, a kopec inych a ukoncujeme bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/ alebo zozadu, co je uplne ze best... :)

a ked mam chut byt dominantnou, tak ukoncujem na konika....

jaaaaj...koniec, nemozem rozoberat taketo veci, ked som momentalne bez chlapa

ach jaj...este tyzden...a... ;)

KUA s tebou sa chalan nenudi ;)

Taketo typy bab sa mi lubia ;)

Hned aj popraktizujem, aby som vedel, ze co a ako :lol: Tie nohy cez ramena...ano...praktizujeme, ale nevedel som, ze je to ta najhlbsia penetracia....to ze zo zadu, tak ano.......fuuha...hned to s nou vyskusam :) ;)

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

trochu tu naruším Polarisovu hegemóniu v témach :)

čítam si tu príspevky a je sranda, nakoľko je to rozdielne ... niekto by nedbal vyskúšať 365 polôh niekomu stačí zopár a nejaké variácie ... :)

ináč tú knižku, ktorú spomína Link / 365 polôh / mám doma tiež, hm ... mám ju ešte vôbec ? ;) lenže to je desná sranda ... to musí človek prejsť najprv akrobatickou prípravou na úrovni čínskeho cirkusu :lol:

Zverejnené

zas o akrobaticke kusky nestojim, staci ich niekolko, ktore sa daju pripadne obmienat s tym ze nozku dam tam a tam...

btw..co sa tyka toho vankusa, co som spominala pod zadocek, ze som este nemala...tak musim opravit, ze v tej dobe, ked som chodila este s mojim ex, sme nasledne ten vankus pouziili, a bolo to zaujimave,xixi :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Akrobaciu nerobime :) Dost ze na klasicke koniky chodievame jazdit ;) Takze tam si uzijeme dost :lol:

Ja mam sice rad rozne polohy, ale pre mna osobne su najzaujimavejsie miesta!!! Skorej to ma tak vzrusuje, nez aby som vyskusal vsetky polohy sveta :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

inac minule som sa bavil s kamaratom o 69ne a on ze si nevie predstavit ako by babu k tomu tak jemne pocas sexu nasmeroval, a az potom som pochopil ze ho nenapadlo take nieco ze 69na zboku a nie ze jeden hore ci dole, ale pekne obaja na boku :lol:

Zverejnené

na 69 som normalne zanevrela :lol:

zeby som sa hanbila? :) :) ;)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

69 je fasa...:lol:

Paradne rozdrazdenie pred.....istymi vecami :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov