weirdo Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 hm... v každom poriadnom aute sa vozí aj niečo také, čomu sa hovorí deka :lol:game neviem ako v tvojom aute, ale v nasom kurenie funguje
game Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 tomassi má celkom dobrý nápad, tá aj hreje ... ale poprosím, téma je " Naj poloha" ... nie autá a kúrenie :-) a keď už, nehľadáme polohu pre niekoho, ale opíšte svoju vyskúšanú, najlepšiu, čo je pre vás to naj ... díky moc ... :lol:
weirdo Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 axel, inak, ak sa daju sklopit zadne sedadla tak, ze vytvaraju suvislu plochu s podlahou kufra, tak myslim ze by to slo aj tam
Sniper Zverejnené 14. Október, 2006 Autor Zverejnené 14. Október, 2006 Poloha "na koníka" je veľmi super :lol:
Sniper Zverejnené 14. Október, 2006 Autor Zverejnené 14. Október, 2006 alebo ina, ked napriklad dievcina da chalanovi nohy na ramena...mmmmm.... :lol:dobrá je tiež, stačí jedna noha.
pralinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 dve su lepsie :lol: ....ale jedna lepsia ako ziadna zas ked uz... :)
nutrinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 sa hádajte o kravinách :lol: baby nech si podložia vankúš a máte dostatočný uhol :)
Sniper Zverejnené 14. Október, 2006 Autor Zverejnené 14. Október, 2006 To nie je kravina, však ide najmä o vašu rozkoš :lol:
pralinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 :lol: vankus a tie nohy hmmmm.... :) :) ;) ;) ;)
nutrinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 To nie je kravina, však ide najmä o vašu rozkoš :lol: však ale čo mám z rozkoše, keď pred sexom pomaly aby som strečing cvičila :)
pralinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 ...ale to sa da... sak postupne, jedna, druha... ja teda nie som nejaka hadia zena, co sa ohybnosti tyka :lol: :) ale ked postupne...
nutrinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 však ja viem, že to ide a že to je dobré tak ale čo sa mám nadrapovať, keď mi môže stačiť vankúš :lol:
pralinka Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 a ked je problem, ze su dva vankuse, jeden je taky mensi, a druhy (normalny) zas cely pod seba rvat, stoji namahu... tak? kupim treti vankus :lol: :)
Sniper Zverejnené 14. Október, 2006 Autor Zverejnené 14. Október, 2006 Ten vankúš sa hodí, nad tým som tiež rozmýšľal. Ale noha cez rameno predsa len pôsobí viac eroticky :lol:
doll Zverejnené 15. Október, 2006 Zverejnené 15. Október, 2006 vankus som nikdy nepouzila...pretoze napr pri takej klasike nikdy neostane...s mojim priatelom ako tak spominam sme nikdy nevydrzali iba v tejto polohe...prejde to na polohy nabok, konika, a kopec inych a ukoncujeme bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/ alebo zozadu, co je uplne ze best... :lol: a ked mam chut byt dominantnou, tak ukoncujem na konika.... jaaaaj...koniec, nemozem rozoberat taketo veci, ked som momentalne bez chlapaach jaj...este tyzden...a... :)
cizy Zverejnené 15. Október, 2006 Zverejnené 15. Október, 2006 bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/ jj, tuto polohu mam aj ja velmi rad a s tou hlbokou penetraciou to bude tiez pravda :lol:
yusmart Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 cizy - nechcel si napísať že "69", ked si sa tak pekne trafil do poradia... ? :lol:
arwiel Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/ toto aj mňa láka... :lol: ale na stole... :) :)
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 vankus som nikdy nepouzila...pretoze napr pri takej klasike nikdy neostane...s mojim priatelom ako tak spominam sme nikdy nevydrzali iba v tejto polohe... prejde to na polohy nabok, konika, a kopec inych a ukoncujeme bud nohy na ramenach /kedze vtedy na najhlbsia penetracia a prezitok je maximalny/ alebo zozadu, co je uplne ze best... :) a ked mam chut byt dominantnou, tak ukoncujem na konika.... jaaaaj...koniec, nemozem rozoberat taketo veci, ked som momentalne bez chlapa ach jaj...este tyzden...a... ;) KUA s tebou sa chalan nenudi ;) Taketo typy bab sa mi lubia ;) Hned aj popraktizujem, aby som vedel, ze co a ako :lol: Tie nohy cez ramena...ano...praktizujeme, ale nevedel som, ze je to ta najhlbsia penetracia....to ze zo zadu, tak ano.......fuuha...hned to s nou vyskusam :) ;)
game Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 trochu tu naruším Polarisovu hegemóniu v témach :)čítam si tu príspevky a je sranda, nakoľko je to rozdielne ... niekto by nedbal vyskúšať 365 polôh niekomu stačí zopár a nejaké variácie ... :) ináč tú knižku, ktorú spomína Link / 365 polôh / mám doma tiež, hm ... mám ju ešte vôbec ? ;) lenže to je desná sranda ... to musí človek prejsť najprv akrobatickou prípravou na úrovni čínskeho cirkusu :lol:
doll Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 zas o akrobaticke kusky nestojim, staci ich niekolko, ktore sa daju pripadne obmienat s tym ze nozku dam tam a tam... btw..co sa tyka toho vankusa, co som spominala pod zadocek, ze som este nemala...tak musim opravit, ze v tej dobe, ked som chodila este s mojim ex, sme nasledne ten vankus pouziili, a bolo to zaujimave,xixi :lol:
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Akrobaciu nerobime :) Dost ze na klasicke koniky chodievame jazdit ;) Takze tam si uzijeme dost :lol:Ja mam sice rad rozne polohy, ale pre mna osobne su najzaujimavejsie miesta!!! Skorej to ma tak vzrusuje, nez aby som vyskusal vsetky polohy sveta :)
Nokia Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 inac minule som sa bavil s kamaratom o 69ne a on ze si nevie predstavit ako by babu k tomu tak jemne pocas sexu nasmeroval, a az potom som pochopil ze ho nenapadlo take nieco ze 69na zboku a nie ze jeden hore ci dole, ale pekne obaja na boku :lol:
doll Zverejnené 19. Apríl, 2007 Zverejnené 19. Apríl, 2007 na 69 som normalne zanevrela :lol: zeby som sa hanbila? :) :) ;)
Polaris Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 69 je fasa...:lol:Paradne rozdrazdenie pred.....istymi vecami :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz