Skočiť na obsah

Naj poloha

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

tak to hej, človek je mimo teplej postieľky, v práci, v škole, v aute... no ja neviem... jednoducho súhlasím s Axelom...

• Odpovedí 142
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

24

• doll

24

• game

10

• Polaris

10

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Počkaj to ako myslíš že v škole by si si tiež rada dala klasiku?

Zverejnené

no... na katedre... alebo majú v kabinetoch pohodlné kresielká a koberce... ach... a presne viem aj s kým.. a ktoré by to boli kabinety...

Zverejnené

69, zo zadu, klasika, a na stole a niekedy je to zaujimave v parku na lavicke :lol:

Zverejnené

GAME

No vieš začal som neskoro tak som to musel dohnať. Keď ešte priateľka nespavala u nás tak sme boli kde sa dalo na autobusovej zastavke, v parku, na mestskej tržnici ale uz stacilo :) :lol: :)

No zabudol som ešte koníka z boku a na koberci ale to som bol cely odraty to neodporúcam.

Zverejnené

GAME

No zabudol som ešte koníka z boku a na koberci ale to som bol cely odraty to neodporúcam.

:)

ďakujem srdečne, aj ja som už z koberca trošku vyrástla :lol: :)

Zverejnené

kedze ja rada experimentujem, tak poloha ktoru si vychutnam zalezi aj od toho, aky druh kondomu ma partner na sebe...

ak ideme bez neho, tak vtedy si vychutnam cokolvek, pretoze ide uz iba o ten pocit, ze je to "iba" on .. to ma dokaze vzrusit naplno

mam rada drazdenie, takze kupujem kondomy od vymyslu sveta, cim viac vrubkovane, tym lepsie...no a nasledne sa meni aj oblubenost polohy....napr s vrubkovanym kondomom si uplne ze magagalakticky vychutnam v polohe ja na chrbte a nozky vylozene na partnerovych pleciach...pripadne na konika....

no, a paci sa mi tiez poloha /vykonavam ju iba v sprche/...partner sedi, ja na nom, nie uplne, a tempo udavam ja...ziadnu inu cast tela na sebe neciti, iba tu, ktora ho "objima"....kedze sa podopieram o stenu ci vanu....

Zverejnené

O tak to ja neviem ake je mat na sebe kondom to ja nepouzivam

Zverejnené

Ja rozmýšľam momentálne aká poloha je vhodná do Fiat Brava 1,9.

Zverejnené

ten motor si tam nemusel pisat, karoseria je rovnaka aj pri inom objeme :lol:

Zverejnené

ak aj máš niečo naplánované do detajlov, aj tak sa niečo zmení... :lol: človek nikdy nevie, čo sa môže stať... :)

Zverejnené

aj tak sa niečo zmení...

veru dnes som rozmýšľal či by sa zadné sedačky nedali sklopiť. To by zásadne zmenilo situáciu :lol:
Zverejnené

radsej sklop predne, budes mat dvojpostel. v pripade, ze by stojka neprichadzala, mozno pouzit radiacu paku.

Zverejnené

alebo ju odveď tam, kde som vám radila a môžte aj na kapote

Zverejnené

hm... v každom poriadnom aute sa vozí aj niečo také, čomu sa hovorí deka :lol:

Zverejnené

a mala by sa aj taká strieborná

tá s tým alobalom z jedednej strany

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov