arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 tak to hej, človek je mimo teplej postieľky, v práci, v škole, v aute... no ja neviem... jednoducho súhlasím s Axelom...
Sniper Zverejnené 2. September, 2006 Autor Zverejnené 2. September, 2006 Počkaj to ako myslíš že v škole by si si tiež rada dala klasiku?
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 no... na katedre... alebo majú v kabinetoch pohodlné kresielká a koberce... ach... a presne viem aj s kým.. a ktoré by to boli kabinety...
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 69, zo zadu, klasika, a na stole a niekedy je to zaujimave v parku na lavicke :lol:
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 GAME No vieš začal som neskoro tak som to musel dohnať. Keď ešte priateľka nespavala u nás tak sme boli kde sa dalo na autobusovej zastavke, v parku, na mestskej tržnici ale uz stacilo :) :lol: :) No zabudol som ešte koníka z boku a na koberci ale to som bol cely odraty to neodporúcam.
game Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 GAME No zabudol som ešte koníka z boku a na koberci ale to som bol cely odraty to neodporúcam. :) ďakujem srdečne, aj ja som už z koberca trošku vyrástla :lol: :)
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 No hovormi cely chrbát a nohy odrete
bazalka Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 z boku? :lol: preboha to jak je :)
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 sak to mas normalne z boku neviem co na tom nevies
doll Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 kedze ja rada experimentujem, tak poloha ktoru si vychutnam zalezi aj od toho, aky druh kondomu ma partner na sebe... ak ideme bez neho, tak vtedy si vychutnam cokolvek, pretoze ide uz iba o ten pocit, ze je to "iba" on .. to ma dokaze vzrusit naplno mam rada drazdenie, takze kupujem kondomy od vymyslu sveta, cim viac vrubkovane, tym lepsie...no a nasledne sa meni aj oblubenost polohy....napr s vrubkovanym kondomom si uplne ze magagalakticky vychutnam v polohe ja na chrbte a nozky vylozene na partnerovych pleciach...pripadne na konika.... no, a paci sa mi tiez poloha /vykonavam ju iba v sprche/...partner sedi, ja na nom, nie uplne, a tempo udavam ja...ziadnu inu cast tela na sebe neciti, iba tu, ktora ho "objima"....kedze sa podopieram o stenu ci vanu....
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 O tak to ja neviem ake je mat na sebe kondom to ja nepouzivam
Sniper Zverejnené 4. September, 2006 Autor Zverejnené 4. September, 2006 Ja rozmýšľam momentálne aká poloha je vhodná do Fiat Brava 1,9.
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 No urcite nie na konika ved nechces aby si hlavu obuchala
cizy Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 ten motor si tam nemusel pisat, karoseria je rovnaka aj pri inom objeme :lol:
Sniper Zverejnené 4. September, 2006 Autor Zverejnené 4. September, 2006 Ja potrebujem mať všetko presne na detail :) :lol:
arwiel Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 ak aj máš niečo naplánované do detajlov, aj tak sa niečo zmení... :lol: človek nikdy nevie, čo sa môže stať... :)
Sniper Zverejnené 5. September, 2006 Autor Zverejnené 5. September, 2006 aj tak sa niečo zmení...veru dnes som rozmýšľal či by sa zadné sedačky nedali sklopiť. To by zásadne zmenilo situáciu :lol:
weirdo Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 radsej sklop predne, budes mat dvojpostel. v pripade, ze by stojka neprichadzala, mozno pouzit radiacu paku.
nutrinka Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 alebo ju odveď tam, kde som vám radila a môžte aj na kapote
Sniper Zverejnené 5. September, 2006 Autor Zverejnené 5. September, 2006 Taká kapota.. hm to znie lákavo :) :lol:
weirdo Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 to bude vcelku tvrde a chladne na tej kapote
game Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 hm... v každom poriadnom aute sa vozí aj niečo také, čomu sa hovorí deka :lol:
tomassi Zverejnené 5. September, 2006 Zverejnené 5. September, 2006 a mala by sa aj taká striebornátá s tým alobalom z jedednej strany
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz