Sniper Zverejnené 18. Marec, 2006 Zverejnené 18. Marec, 2006 Niekedy sa stane že si zmeníte avatar, ale na fóre zmenu nepostrehnete. Podobný prípad nastal keď si nutrinka zmenila farebný avatar za bezfarebný, ale ona na fore stále videla farebný. Dôvodov môže byť hocikoľko, najpravdepodobnejší je ten že oba avatary mala pod rovnakým názvom. V cache (Temporary Internet Files) si už systém natiahol jej farebný avatar a keď si nahodila bezfarebný tak systém stále ťahal avatar z cache pretože ten nový mal to isté meno. Jedna rada nad zlato: Pravidelne vymazávajte súbory z Temporary Internet Files. Zároveň uvoľníte si aj miesto na disku zbavením sa obrovského množstva súborov (kde môžu byť aj vírusy). Vo svojom prehliadači si nastavte aby sa súbory z Temporary Internet Files vymazávali zakaždým po zavretí prehliadača. Je to aj bezpečnejšie pre váš PC.
RoSo Zverejnené 18. Marec, 2006 Zverejnené 18. Marec, 2006 Heh, už si predstavujem, ako idem znova do témy Čísla a Zviera, vec a pod. To si počkám :lol:
Sniper Zverejnené 18. Marec, 2006 Autor Zverejnené 18. Marec, 2006 Kto používa iné browsery ako Internet Explorer/Maxthon nech napíše postup ako sa vyprázdňuje cache.
RoSo Zverejnené 18. Marec, 2006 Zverejnené 18. Marec, 2006 Firefox Nástroje, Možnosti, Súkromie, Vyrovnávacia pamäť, Vymazať Toť vsjo.
nutrinka Zverejnené 19. Marec, 2006 Zverejnené 19. Marec, 2006 nestačí, v ten deň som ho stláčala určite viackrát, tá zmena sa mi ukázala až po pár hodinách
Hedgehog Zverejnené 21. Marec, 2006 Zverejnené 21. Marec, 2006 nestačí, v ten deň som ho stláčala určite viackrát, tá zmena sa mi ukázala až po pár hodináchAk dáš refresh tlačítkami <Ctrl>+<F5> tak by to malo obniviť nútene a zmena by sa mala prejaviť hneď (platí pre IE/Maxthon)...
Odporúčané príspevky