Skočiť na obsah

Keď sa nezmení avatar...

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Niekedy sa stane že si zmeníte avatar, ale na fóre zmenu nepostrehnete. Podobný prípad nastal keď si nutrinka zmenila farebný avatar za bezfarebný, ale ona na fore stále videla farebný. Dôvodov môže byť hocikoľko, najpravdepodobnejší je ten že oba avatary mala pod rovnakým názvom. V cache (Temporary Internet Files) si už systém natiahol jej farebný avatar a keď si nahodila bezfarebný tak systém stále ťahal avatar z cache pretože ten nový mal to isté meno.

Jedna rada nad zlato: Pravidelne vymazávajte súbory z Temporary Internet Files.

Obrázok

Zároveň uvoľníte si aj miesto na disku zbavením sa obrovského množstva súborov (kde môžu byť aj vírusy).

Vo svojom prehliadači si nastavte aby sa súbory z Temporary Internet Files vymazávali zakaždým po zavretí prehliadača. Je to aj bezpečnejšie pre váš PC.

• Odpovedí 6
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

2

• RoSo

2

• Hedgehog

1

• cizy

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Heh, už si predstavujem, ako idem znova do témy Čísla a Zviera, vec a pod. To si počkám :lol:

Zverejnené

Kto používa iné browsery ako Internet Explorer/Maxthon nech napíše postup ako sa vyprázdňuje cache.

Zverejnené

Firefox

Nástroje, Možnosti, Súkromie, Vyrovnávacia pamäť, Vymazať

Obrázok

Toť vsjo.

Zverejnené

nestačí, v ten deň som ho stláčala určite viackrát, tá zmena sa mi ukázala až po pár hodinách

Zverejnené

nestačí, v ten deň som ho stláčala určite viackrát, tá zmena sa mi ukázala až po pár hodinách

Ak dáš refresh tlačítkami <Ctrl>+<F5> tak by to malo obniviť nútene a zmena by sa mala prejaviť hneď (platí pre IE/Maxthon)...
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov