Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

TAKŽE VEĽKÁ ANKETA O ŽENÁCH

Ktoré sú podľa vás najkrajšie (podľa vašich skúseností, obrázky sú len aby ste mali predstavu o fazóne)

Vyčlenil som regióny, ktoré sa nemusia zhodovať so žiadnym iným členením

Dá sa hlasovať za viacej možností v každej ankete! :lol:

MAPA

• Odpovedí 71
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

11

• game

8

• Mgr. L.E.G. von Trips

7

• doll

5

Zverejnené

Zapadne slovanky

Ekvatoriálne ostrovné

Juhoafričanky

Juhoameričanky

asi tak :lol:

Zverejnené

uz si celkom nepamatam co som zahlasovala :lol:

ale aj chlapsku anketu to chce,mna nebavi sa pozerat na slecny ! :) ;)

Zverejnené

Východne Slovanky

Arabky

Severoafričanky

Austrálčanky

ale v podstate táto anketa nemá veľkú výpovednú hodnotu, pochybujem, že uvedené slečny skutočne reprezentujú väčšinu žien v danom regióne.

Zverejnené

tie photky nie su zly napad, ale su trochu zavadzajuce (aj ked neviem, o niektorych rasovych skupinach aj tak nemam predstavu ako vyzeraju).

a este, ehm - to si tam dal asi modelky, ze? :lol:

Zverejnené

osobne som sa riadil podla fotky iba raz, tie Ekvatoriálne ostrovné Aziatky....inak mam predstavu o ostatnych, juj najma cernosky a latino :lol:

Zverejnené

Severanky

Východné a Západné Slovanky

Arabky

Severoafričanky

Stredoameričanky a Mexičanky a Karibičanky

Zverejnené

Východné Slovanky

Juhovýchodné Aziatky

Juhoafričanky (europoidné)

Austrálčanky a Novozélanďanky (europoidné) -> I ked je tu vacsina sice z Anglicka...ale najdu sa tu aj pekne baby...a prave ta vynimka ma laka :lol:

Zverejnené

Hm, vidim ze niektori tu nevedia citat :lol: Tie obrazky som tam dal na ilustraciu aby ste mali priblizne predstavu o biologickych znakoch danych skupin... Su to Missky, ano ine dievcata podla narodnostneho kriteria na nete nenajdete... :)

Zverejnené

osobitna kategoria pre Francuzky a zapadne romanky mi akosi nesedi, a pri zapadnych romankach je Sophie Marceau. :lol: a v juznej amerike som nemal za co zahlasovat, lebo portugalky tam jednoducho chybali.

Zverejnené

To neni Sophie Marceau, ale miss Spanielsko:lol: Portugalky a Spanielky su dost podobne, preto som tam nedaval osobitne... a su uvedene bud ako Zapadne Romanky alebo ako Juhoameričanky - Španielky aj keď cela Brazilia je portugalska... Ale rozdiel je asi ako medzi Slovenkami a Češkami

Zverejnené

Ajk ja som pochopil co si chcel len som tym chcel povedat ze ked clovek nevie ako tam vyzeraju zeny a ked sa mu ta jedna co je na obrazku nepaci, nemoze zhodnotit ci sa mu vobec mozu take pacit alebo nie :lol:

Zverejnené

západné slovanky

juhovýchodné aziatky

stredoafričanky

karibičanky, pacifičanky

Zverejnené

chlapi, kurna!!! ale aby ste ospevovali zeny na fore, to ne??....co tak anketa, "velka anketa o zenach na fsp fore"? hmmm?

btw...ott fopic...sorry...

just joking :lol:

Zverejnené

lol,

ale ne, to by sa neujalo

Zverejnené

Nechcete nas urazit, ze? :lol: :)

K ankete:

Zapadne Slovanky

Juhovychodne Aziatky

Juhoafricanky

Australky a Novozelandanky

Zverejnené

doll, žiadna taká anketa, nepotrebujem mať podkopané sebavedomie aj na fore :lol:

Zverejnené

oh la la....lidičky...jenom jsem vtipkovala :lol:

už sú zticha :)

Zverejnené

hm... neviem už čo som hlasovala, vyberala som podľa fotiek... a nemám nič proti pozeraniu po babách... mám rada pohľad na krásu... :lol:

Zverejnené

východné Slovanky

Arabky

Arabky

Karibičanky

ale čiste len podľa tých fotiek

pekného človeka môžem oceniť, bez ohľadu na to, či je to žena, či muž

Zverejnené

chlapi, kurna!!! ale aby ste ospevovali zeny na fore, to ne??....co tak anketa, "velka anketa o zenach na fsp fore"? hmmm?

doll kebyze nieste take hanblivky tak by sa mozno aj dalo :lol:

aj ked neviem ci by zrovna niektora z vas bola moj typ :):)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov