Sniper Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 Niečo potrebujem otestovať: 1. Odhláste sa 2. Prihláste sa cez link www.freespaceportal.sk/forums 3. Mňa to presmerovalo na www.freespaceportal.info/forums. Aj vás?
Ajk Zverejnené 9. Január, 2007 Zverejnené 9. Január, 2007 odhlasilo ma ale bolo to .sk... po prihlaseni som zase .infoproblem je zrejme v atribute "action" v prihlasovacom formulari kde je dana adresa .info
Sniper Zverejnené 10. Január, 2007 Autor Zverejnené 10. Január, 2007 po prihlaseni som zase .info problem je zrejme v atribute "action"Príliš ma to netrápi, že po prihlásení to z .sk skočí na .info (na test boarde sa mi podarilo byť online aj na .sk :lol:) Fórum je dostupné na oboch doménach, ale stačí že bude použiteľné len na .info Chcel som vedieť len či to robí iba mne alebo aj iným.
RoSo Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 Presmerovalo ma to na .info, po odhlaseni som ostal na .info.
Sniper Zverejnené 30. Júl, 2007 Autor Zverejnené 30. Júl, 2007 Len doplním: Je to v poriadku že to takto robí, v nastaveniach Fóra je zapísané .info, preto to zakaždým presmeruje z .sk na .info Viac netreba k tomu čo povedať.
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2008 Autor Zverejnené 24. Marec, 2008 Druhý deň si lámem hlavu nad záhadou prečo www.freespace.sk/forums ukazuje správne dáta (čo je v poriadku), ale http://freespace.sk/forums ukazuje dáta takmer 3 mesiace staré. To isté aj www.freespaceportal.sk/forums a http://freespaceportal.sk/forums Vidieť to na indexe Fóra (najnovšie príspevky v kategóriach a štatistiky Fóra). Edit: už je to fixnuté, bolo treba nastaviť $INFO['use_eaccelerator'] = '1';na $INFO['use_eaccelerator'] = '0';
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2008 Autor Zverejnené 1. Júl, 2008 Kto máte mail na fsp, môžete používať .info alebo .sk ako chcete. Takže napr. ak máte meno@freespace.sk tak mail vám bude doručený aj v tom prípade ak odosielateľ zadá mail@freespaceportal.sk
Sniper Zverejnené 3. August, 2008 Autor Zverejnené 3. August, 2008 Nezvolil som dobrý názov domény. Vypĺňal som nejaký formulár kde sa pýtali na e-mail kontakt a nevošlo mi to tam :lol:
game Zverejnené 3. August, 2008 Zverejnené 3. August, 2008 ach jo :lol:chvalabohu mne to zatiaľ vošlo ešte všade ... možno preto že to pred @ mám kratšie :) :)
Odporúčané príspevky