Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No ako pozeram tem na rozne serialy tu uz je dost tak pridam dalsi

kto pozera zufale manzelky? a co na to poviete? :lol:

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

4

• fiore

3

• Andulqa

2

• gh0strider

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Pozerám a tlieskam.

Jeden z mála ľudsky krásnych, pútavých a dobre spracovaných seriálov.

Už som si zvykla na to, že v tomto seriáli nie je nič tak ako to zozačiatku vyzerá a že každý tam má to svoje tajomstvo, ktoré sa snaží utajiť, napriek tomu ma dokáže vždy milo prekvapiť. :lol:

A odporúčam to kukať v angličtine, alebo nemčine. Šmakina.

Zverejnené

je to super serial, mam pozrete prve dve serie a cast z tretej :) (ale nie vsetky diely)

prvu seriu sme kukali vo francuzstine a bola to parada, krasny jazyk ;) druhu klasicky v anglictine ;)

strasne sa mi to paci, tie tajomstva, pribehy a tak...ja chcem aby sa Susan a Mike dali dokopy a furt sa musi nieco pokafrat :lol: ;)

Zverejnené

v anglictine to je vyborne, sak ako skoro vsetko v originale

serial je fasa, len ma zacinaju rozculovat niektore tie reakcie, niekedy su tak nerealne az to lezie na nervy :lol:

Zverejnené

Ba práve naopak.... mňa až prekvapuje, ako dokázali vystihnúť ľudské reakcie v takýchto situáciách.

A máš tam veľa rozličných pováh, nie sú to len José a Esmeralda. :lol:

Skúsil si sa niekedy opýtať sám seba ako by si reagoval ty?

Lebo ja sa v niektorých sitáciách vyslovene vidím.

Zverejnené

...mal som tu "cest" vidiet jednu cast a mal som dost... ako jedna zenska balila suseda hore bez tym, ze umyvala svoje auto vabnymi pohladmi a pohybmi tela....omg. Serial myslim vyhradne pre zeny. Mna urcite neuputal.

Zverejnené

tak to bola Eddie, to je taka miestna lahka zena :) ta bali kazdeho, ale to si si velmi zle vybral na posudenie, dalej to je ovela zaujimavejsie :lol: a vobec nie o tom ako sa vsetci navzajom balia ;)

Zverejnené

Ja to pozeram podla mna je to v pohode. :lol: Najprv ma to nezaujalo, ale potom po nejakom tretom diele co som videla, som tomu uz zacala aj chapat a odvtedy to pozeravam :)

Zverejnené

fiore bud som divny ja alebo ich reakcie, pretoze v tych reakciach sa vobec nevidim

alebo to asi bude tym ze to su typicky zenske reakcie :lol:

najviac sa mi ale paci ako si majk nechava taky odstup od vsetkych tych sibnutych zenskych :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

fiore bud som divny ja alebo ich reakcie, pretoze v tych reakciach sa vobec nevidim

alebo to asi bude tym ze to su typicky zenske reakcie :lol:

Jo tak typicky ženské reakcie? Ja som sa napríklad z duše chechtala na tom strašnom tajomstve Rexa Van de Kampa a jeho spôsobe, ako to nedokázal Bree povedať.

Takisto strašne typicky reagujú postavy Carlosa Solisa, Paula Younga, Karla Mayera a toho mladého záhradníka - neviem mu meno.

Vravím, klobúk dole, musela byť k tomu vynikajúca predloha. :)

Ono, nechcem byť hnusná, ale treba mať už niečo za sebou, aby človek niektoré veci v desperátkach pochopil. :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

pozera niekto tretiu seriu?

prijde to len mne ze tie diely trosku viac stelenovelizovali?

• Pred 5 rokmi...
Zverejnené

mala som ten seriál rada. podľa názvu by som ani televízor nezapla kvôli tomu, ale dala som tomu šancu, a neoľutovala som. Vydarené.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov