Skočiť na obsah

Možnosti v profile

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ako ste si niektorí už všimli, do profilu vám pribudla možnosť označiť či ste muž alebo žena

My Controls -> Personal Profile -> Edit Profile Information

Položka úplne dole: Gender

Not Telling - defaultné nastavenie, neurčuje nič.

Male - vyberte si ak ste (alebo sa cítite byť) mužom

Female - vyberte si ak ste (alebo sa cítite byť) ženou

Pred chvíľou som si všimol že aktiváciou tejto položky sa pravdepodobne odpálila položka pre zmenu titulu :) Pozriem sa čo s tým by sa dalo robiť.

No takže som zistil, že tým to nebolo.... :lol:

Kto ste to mali nastavené tak si to plz nastavte znovu lebo som to pokusne zmazal ale položka pre zmenu titulu sa aj tak neobjavila, zrada je niekde inde...

• Odpovedí 23
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

11

• cizy

4

• game

3

• Polaris

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ze; Female - vyberte si ak ste (alebo sa cítite byť) ženou, hehe dnes mam pocit, ze sa citim byt muzom ponevac som cely den pobehovala s kladivom. Tato polozka je podla mna dobra vec, bo ked mi pisu ludia ktorych nepoznam oslovuju ma zasadne v muzskom tone :lol:

Zverejnené

Pre spestrenie života na fóre som do možnosti profilu pridal možnosť si vybrať znamenie. Nájdete to tam kde máte možnosť si vybrať pohlavie (narážky si nechajte :lol:)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Preco su znamenia v SVK a vyber pohlavia v ENG? :lol:

Zverejnené

Pol@r!$

pretože sa celé fórum prekladá z angličtiny do slovenčiny.... a pretože s tým Axel začal včera, nie je v ľudských možnostiach zvládnuť to za jeden večer....

takže trpezlivosť, bude ...

okrem toho v tejto sekcii sú o tom minimum dve témy ...

:lol:

Zverejnené

Sak do pohody :lol: Uz som ticho. Mne je jedno, ja len tak :) Ste mali dat aj znamenia do anglictiny a potom to naraz prelozit :)

Zverejnené

este by som prijal nejake moznosti na spestrenie zivota, bavi ma nastavovat si veci v profile

Zverejnené

Preco su znamenia v SVK a vyber pohlavia v ENG? :lol:

Už som to preložil, ale teraz keď je tam napísané Pohlavie: Male, trochu blbo to vypadá...

Zverejnené

Už som to preložil, ale teraz keď je tam napísané Pohlavie: Male, trochu blbo to vypadá...

páni, a čo zmeniť tie dve slovká na :mám, nemám... prípadne chlapec, dievča ... no tak nejako ... hm ? :)

/ aby ste mi tu netrpeli nejakými komplexami, preboha ... :lol: /

Zverejnené

Trochu som vylepšil tie údaje pod avatarom. Počet príspevkov je hrubým písmom.

Zverejnené

Už som to pomenil. Ako, stačí sa pozrieť pod avatar.

Zverejnené

Už som to pomenil. Ako, stačí sa pozrieť pod avatar.

Ale to Male nám tam ostalo...:lol:
Zverejnené

Posledné dve položky boli pridávané cez Custom Profile Fields a nedajú sa editovať tak ako položky nad nimi.

Zverejnené

páni, aby vás srdiečka neboleli ... už tam nemáte Male ... už je tam mužné ... ehm... teda mužské .... :lol:

/ darmo, Axel je len jeden ... :) /

Zverejnené

axel pridaj do profilu oblubeny film, skupinu a tak ,ench mam co vyplnat :lol:

Zverejnené

Pridané:

Obľúbený film

Obľúbená hudobná skupina

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Odstránil som z údajov pod Avatarom Pohlavie a Znamenie lebo havarkovi sa to zdalo moc dlhé (nie pohlavie, ale príspevok išiel moc do dĺžky). Vo vašich profiloch je to naďalej dostupné.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Prekladám do slovenčiny súbory z nového boardu.

Do Vaších profilov som vložil 'Easter Egg' (takže v tomto prípade nejakú somarinu, ktorá by tam nemala byť :lol:). Som zvedavý či ho nájdete :)

Podotýkam že si musíte dole prepnúť na jazyk Slovensky.IPB 2.3.1 (čo je Slovensky, ale ešte niekde obsahuje angličtinu).

Zverejnené
lukas napíš mi SS, čo si našiel, lebo mám silné podozrenie že si to naozaj našiel :lol:
Zverejnené

OK takže môžem skonštatovať že lukas to našiel hneď, dnes som to prezaradil nutrinke kde to nájde, lebo ma s tým otravovala ako pijavica :lol: takže ak chcete vedieť kde sa easter egg ukrýva pýtajte sa nutrinky :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov