tomassi Zverejnené 22. December, 2006 Zverejnené 22. December, 2006 Tento rok majstrovstvá sveta "20" zavítajú do Švédska, kde sa v mestách Leksand a Mora odohrá 31 prestížnych zápasov, ktoré sa začnú 26. decembra 2006 a ukončia finálovým duelom 5. januára 2007. - ako zvyčajne to tu bude nabité mladými talentmi a samozrejme aj skautami - dúfajme, že tento rok to bude lepšia ako minulý, keď sme museli bojovať o záchranu ti je naša nominácia Brankári Jakub Maček (Slovan Bratislava), Branislav Konrád (HKm Nitra) Obrancovia Matej Cuník (Sparta Praha), Tomáš Magušin(HC Zlín), Adam Beňa (HC Zlín), Tomáš Brňák (HC Karlove Vary), Martin Gründling (Moose Jaw), Michal Korenko (Lewiston Maineaics), Vladimír Mihálik (Prince George), Juraj Valach (Tri-Cities Americans) Útočníci Marek Bartánus (Owen Sound), Mário Bližňák (Vancouver Giants), David Buc (Rouyn Noranda), Jakub Drábek (MHC Martin), Michal Klejna (Brampton Battalion), Tomáš Marcinko (Barrie Colts), Ondrej Mikula (HC Vítkovice), Juraj Mikúš (Chicoutimi Sagueneens), Jakub Rumpel (Medicane Hat Tigers), Július Šinkovič (Val d'Or), Dávid Skokan (Rimouski Oceanic), Tomáš Záborský (Saginaw Spirit) Náhradníci Juraj Mikuš (HK Dukla Trenčín), Martin Klučár (HK 36 Skalica), Andrej Themár (MHC Martin), Matej Hamrák (HC Vítkovice), Marcel Haščák (HK Poprad) Realizačný tím manažér: Ľubomír Lenár tréner: Ján Jaško asistenti trénera: Vladimír Klinga, Rudolf Jurčenko lekár: MUDr. Stanislav Beli maséri: Dušan Čulka, Ľubomír Baka
Ignatius Zverejnené 22. December, 2006 Zverejnené 22. December, 2006 Ak by na hokej.sk alebo inde nebolo moc o našich zápasoch písané, tak skúsim presvedčiť tie Švédky, aby okrem zápasu Švédsko - Slovensko navštívili aj iné naše zápasy (ak to už ovšem neplánovali), keď sa to hrá presne tam u nich :lol:
tomba Zverejnené 22. December, 2006 Zverejnené 22. December, 2006 Igny,aby bolo co hodnotit od Svedok...Nemam velke oci z nasej ucasti tento rok,Jasko je na nic trener "20",v priprave sme poprehravali,co sa dalo aj co sa nedalo,chyba brankarska jednotka Kovac z DUKLY... :lol: Minuly rok nas vytrhol elitny utok,tento rok ak chceme do 4finale,musime sundat domacich... Snad ma prekvapia...
Ignatius Zverejnené 22. December, 2006 Zverejnené 22. December, 2006 No hodnotenie môže byť aj negatívne, takže vždy je čo hodnotiť :) Hlavne mi ide o to, aby sme mali info o tom, ako naši hrali, či naozaj výsledky zodpovedajú a tak... Inak veľké oči nemám ani ja, skôr čakám opäť boj o záchranu... :lol:
tomassi Zverejnené 23. December, 2006 Autor Zverejnené 23. December, 2006 Ja dúfam, že chlapci zabojujú a boju o záchranu sa vyhnú, keby nie, tak to zase ostáva na Jankovi Filcovi, ktorý je na ťahanie horúcich gaštanov už zvyknutý
tomassi Zverejnené 23. December, 2006 Autor Zverejnené 23. December, 2006 prípravákFínsko – Slovensko 4:1 (0:0, 2:1, 2:0)Góly: 31. Lindgren, 37. Osala, 53. Laakso, 55. Kantola - 32. Bartánus (Buc) Strely: 27:24 Trestné minúty: 24:26 - chlapci doplatili na oslabenia, pretože všetky góly dostali práve z nich
tomassi Zverejnené 27. December, 2006 Autor Zverejnené 27. December, 2006 Skupina A, Leksand Kanada USA Švédsko SLOVENSKO Nemecko Skupina B, Mora Rusko Fínsko Česká republika Švajčiarsko Bielorusko Skupina B Bielorusko – Fínsko 4:3 (1:1, 0:1, 3:1) -hm zo Suomákmi sme v príprave prehrali, ale Lukašenkovcov dali dole Švédsko – Kanada 0:2 (0:1, 0:1,0:0) Skupina A Nemecko – USA 2:1pp (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) -ďalší prekvapujú ci výsledok, dúfam že Nemčúrov dnes o 1900 dáme dole Česká republika – Rusko 2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
tomassi Zverejnené 28. December, 2006 Autor Zverejnené 28. December, 2006 mmm- takže s Nemčúrmi sme prehrali 2:4 a vyzerá to tak, že pôjdeme do baráže spolu s Amíkmi, lebo aj tí prehrali s KAN 6:3- sa mi najviac páčili tie Jaškove reči ako máme Nemcov prečítanýchnajviac ma štve toto Ján Jaško (tréner Slovenska): "Na tlak a šance sme určite vyhrali, no hokej sa hrá na góly a tých sme dali menej."na strely to bolo 31 : 17 No čo, chlapci sa musia pozviechať a ísť ďalejprioritou by malo byť víťazstvo nad Amíkmi
RoSo Zverejnené 28. December, 2006 Zverejnené 28. December, 2006 Zaujimalo by ma, ci su nasi schopni vyhrat nad Svedmi. Kurz na nasich je pekny, cez 6. Maju sancu?
tomassi Zverejnené 29. December, 2006 Autor Zverejnené 29. December, 2006 Slovensko - Švédsko 3:6 (2:2, 1:1, 0:3)- mmm, chlapci sa vraj do 2.tretiny držali, o čom svedčí aj skóre, ale vtretej po školáckych chybách odpadli ako som už písal, musia sa sústrediť na súboj s USA, lebo pochybujem, že s CAN niečo uhrajúzo skupiny A asi dostneme CZE spolu s BLR alebo SUI-tieto MS to nevidím moc ružovo, ale dúfam, že v A-čku zotrváme aj pre budúcu sezónu
chorche Zverejnené 1. Január, 2007 Zverejnené 1. Január, 2007 Hmm, zasa sme tam prisli zasaskovat, co? Kazdopadne Toews z kanady ma bilanciu tusim 2+1 a Skille tiez bodoval, to su dobre spravy pre Chicago.
tomassi Zverejnené 1. Január, 2007 Autor Zverejnené 1. Január, 2007 - Ako to zaujímavo na začiatku vyzeralo, ale baráž bude presne podľa predpokladov
tomassi Zverejnené 2. Január, 2007 Autor Zverejnené 2. Január, 2007 no to hej, ald úfam, že nevypadnúbola by to veľká škoda
tomassi Zverejnené 2. Január, 2007 Autor Zverejnené 2. Január, 2007 no dnes chlapci prehrali so SUI 1:2. takze zachranit nas uz mozu uz len prehry NEM s BLR a SUIa nad BLR potom musime vyhrat aspo o 3 goly- je to skoda, hlavne pre buducu generáciu, kt. nebude moct hrat proti tomu najlepsiemu vo svete
Sniper Zverejnené 2. Január, 2007 Zverejnené 2. Január, 2007 V každom prípade kluby si vychovali dobré lemry. Stavím sa že polovica mužstva sú odchovanci zo Slovana.
Ignatius Zverejnené 3. Január, 2007 Zverejnené 3. Január, 2007 Hmmm, nečakal som zázraky a skôr čakal boje o záchranu, ale myslel som, že aspoň Nemcov dáme... :lol: Teraz dvojnásobná škoda zranenia Kováča...
tomassi Zverejnené 3. Január, 2007 Autor Zverejnené 3. Január, 2007 ci krávotí Nemci to pekne dosekali, ale aspom sa rysuje šanca pre náspochybujem však, že to SUI nevypustia
tomba Zverejnené 3. Január, 2007 Zverejnené 3. Január, 2007 Svajciari to urcite nepustia,s nimi mame nadstandartne vztahy...Mam skor obavy,ci my rozbijeme Bielorusov o potrebne 3 goly...
tomassi Zverejnené 3. Január, 2007 Autor Zverejnené 3. Január, 2007 v príprave sme ich dali dole 5:3, takže isté šance tu sú len ako vraví Ján S. treba bušiť bučiť bušiť do tej brány
Ignatius Zverejnené 3. Január, 2007 Zverejnené 3. Január, 2007 Hmmm, uvidíme, na jednej strane by naši mohli byť motivovaní k poslednému náporu, na strane druhej ak sa budú bezhlavo rútiť vpred, pri ich tohoročných výkonoch už neviem, či byť takým optimistom... Ale verím.
tomba Zverejnené 4. Január, 2007 Zverejnené 4. Január, 2007 No,tak sa ti nasi haranti zachranili..co je dobra sprava,najma pre nasu 18-ku,ktora teraz vyhrala Vianocny turnaj vo Svajci a nemusia buduci rok zamykat Poliakov a Madarov...ALE...
tomassi Zverejnené 6. Január, 2007 Autor Zverejnené 6. Január, 2007 Akoby amíci povedaliDream comes true :lol:
chorche Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 Fiasko! Totalne fiasko! Ale cakal som vitazstvo Kanady, Toews je velmi sikovny hokejista a tesi ma, ze prispel aktivne ku zlatu! GRATULUJEM!
Odporúčané príspevky