Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

holandská národná špecialita Stroopwafels odsúva všetky sladkosti s brumíkom na čele

dokázal by som toho zjesť na kilá, keby to nebolo tak sýte

Tiež som sa toho ujedla v Holandsku, mňam mňam. Najlepšie je to priamo z trhu čerstvé teplé voňavééé :lol: !!!

Mňam hneď by som si dala ku káve.

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

dnes som šla na Tržnicu na Trnavskom mýte a moje nohy opäť viedli k sladkostiam... majú ich tam celkom lacné...

keďže v MHD čítam Cukríkové topánky, čo je niečo ako pokračovanie Čokolády, tak som nemohla odolať...

lieskové oriešky v mliečnej čokoláde... :lol:

mňam... :)

Zverejnené

nic sa nevyrovna kvalitnej tmavej cokolade s obsahom kakaa vyse 80%......jezisikriste....za to zapriem nos medzi ocami.

sladkosti jem na kila, nejem, zerem. kupujem si ich sam.

Zverejnené

pred pár rokmi som ešte bez sladkostí nemohla byť, kupovala som ich tuším na kilá, úplne jedno, bielu, horkú, mliečnu čokoládu, gumové a želé cukríky, mňam, fidorky, milu, to som dokázala šrotovať, cesta do práce začínala v obchode pri sladkostiach, zajedala som nervy, robotu, frustrácie, seba, všetko

asi dva a pol roka nejem sladkosti, poruším to občas nejakým sladkým tic tacom, aspoň donedávna to bola stopercentná pravda : ) teraz ich nahrádzam kdejakými tabletkami : )... a neodolala som asi pred dvomi mesiacmi, keď sme od kohosi dostali kusisko čokoládovej torty z nejakej oslavy ... a občas si dám na raňajky croissant, ale to len tak posledné mesiace ... ale ako na seba pozerám, asi s tým prestanem : )

Zverejnené

Jééj, no ja sladkosti milujem - mám rád klasickú mliečnu čokoládu - s lieškovými orieškami aj bez nej, zbožňujem nugát, Milu...a pod....je to jo ešte viacej  :lol: No jo a samozrejme veľmi rád pojedávam kockový cukor  :)   :)

Zverejnené

No jo a samozrejme veľmi rád pojedávam kockový cukor :) :)

toto sme mali s bráchom v detstve ako poslednú záchranu. :-)

keď nebol v byte jediný kúsok sladkosti, pochutili sme si na kocke cukru. ale mali sme jednu vychytávku: kvapli sme na cukor trocha alpy.. :lol:

tiež som veľký maškrtník, dokonca si zbehnem počas dňa pre niečo sladké aj v zamestnaní, do bufetu. nemám nič extra obľúbené, chrúmem všetko. :-)

výborná je však čokoláda s vysokým obsahom kakaa, ktorú tu už spomenul južan. najviac som si pochutil na malej čokoládke z Belgicka, neviem kto to vyrobil, ale bol na nej nápis Royal. mmmm....

mám veľmi rád sladkosti, ktoré si pamätám z detstva. veľa z nich sa dnes už nevyrába, alebo sa vyrábajú s použitím iných surovín a to už nie je ono. prežili však keksy s názvom Marína, anízové. vyrábajú sa myslím v Piešťanoch a pravidelne si ich kupujem, perfektná vec ku káve..

Zverejnené

najlepšia skladkosť akú som kedy jedla je jednoznačne MARLENKA, taký ten medový koláč, čo zvyčajne ponúkajú v reštikách a baroch. Na meniny som teď dostala od cizyho celý 800g dort, mňam mňam, famózna geniálna dokonalá chuť!!!

Zverejnené

toto sme mali s bráchom v detstve ako poslednú záchranu. :-)

keď nebol v byte jediný kúsok sladkosti, pochutili sme si na kocke cukru. ale mali sme jednu vychytávku: kvapli sme na cukor trocha alpy.. :lol:

tak tak,

ako ta poznam teraz hadzes tu kocku cukru do pohara alpy.....

mýliš sa, južan.

1. vôbec sa predsa nepoznáme, nikdy som ťa nevidel ani som sa s tebou nerozprával

2. nepijem nápoje ktoré obsahujú lieh

valcik

Zverejnené

valcik

No belgické čokolády sú vynikajúce a takisto aj švajčiarske - raz som dostal od obvodnej nejakú geniálnu švajčiarsku bonboniéru značky Lindt a navyše v nej bolo požehnane...mňam  :lol: ...bolo to jedno z mojich najšťastnejších období  :) No a čo sa týka kockového cukru, tak posledné roky som ju jedával sporadicky, no teraz máme doma hnedý cukor a aj hnedý kockový cukor - a ten je geniálny, nemôžem si pomôcť a už som to skoro celé "odpratal" do svojho žalúdka....takže opäť som závislák  :)

Zverejnené

tiborco mame rovnake chute. odporucam, ak mas moznost, kupit si muscovado. hovoria mu aj cukor z barbadosu. extra tmavo hnedy, vlhky, s velmi silnou chutou melasy.

Zverejnené

niekedy sa dajú kúpiť dobré čokoládové výrobky aj v Lidli...

matka tam kupuje čokádu: pre mňa s lieskovými orieškami, ale niekedy aj keksy, či vaflé, či ako sa im nadáva...

tie som v poslednom čase žrala s uhorkami...

a, samozrejme, milujem aj nutelu... všeta v prácisom stále žrala nutelové palacinky a čašníčka sa na mňa divne kukala, keď ma videla, ako požieram knedle čo zvýšili z obeda natreté nutelou...

Zverejnené

Aaaah, sladkosti :) No to snad kazdy ma rad sladke, tak ani ja niesom vynimka

Mam rad sladkosti a skoro vsetky - cokolady, keksiky, cukriky, bonboniery, zakusky, no proste vsetko kde je cukor :lol:

Z cokolad mam najradsej bielu, alebo mliecnu, ale neznasam horku (ved cokolada ma byt predsa sladka)

A este zboznujem arabske a turecke sladkosti - tie proste nemaju konkurenciu, a keby si nejaky Arab dal na SK nejaky kolac tak by iba kukal ze preco neni sladky, tam proste sladia uplne vsetko a su schopni si do jedneho caju dat aj 3-4 sacky cukru - skusil som to aj ja, a veruze to dost osladi zivot a navyse celkom chutne hh

Zverejnené

sladke som volakedy zboznoval, teraz si dam, ale uz od toho nie som az tak zavisly.

zboznujem dobru cokoladku, cookies, stavnate Haribo medvediky, krowky a vela dalsich veci. a rad sosam javorovy sirup :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

ktoré sladkosti máte najradšej?

Niet takej sladkosti na svete,čo by som nezďobol :lol:

Aj keby som z medu vytiahol niejakého chrústa,tak ho klofnem na jeden hlt :) .

Zverejnené

Chrust v mede? To je niečo ako kobylky v čokolade? :lol:

Zverejnené

dnes som po roku znovu zhrešila ... ja tým svadbovým a narodeninovým a podobným tortám a zákuskom neviem tak raz ročne odolať .... nestačilo že ma hlava bolela ako kona, ešte aj zle mi zostalo, žrala som akoby to boli posledné zákusky v tomto živote ... :lol:

Zverejnené

A to Ťa bolí hlava z tých zákuskov :lol: ??? To som ešte nepočul :) .

Počuj,ak Ti to sladké nerobí dobre,tak pošli sem .... nema problema :)

Zverejnené

to sú dve rozdielne veci ... boľavá hlava je jedna, tá ma bolí furt, zblajznutie zákuskov druhá ... dnes som potajomky vyjedala zvyšky, takže nee ... nepošlem, už nemám :lol: :)

Zverejnené

Tie zvyšky sú najsamnajlepšie :) .

A totu hlavičku-makovičku musíš niejak poriešiť,lebo to môžu byť vážne veci :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

A čo dnes zrána :lol: ??? Zadarilo sa :) ??? Bola "žatva" :) ???

Alebo bolo toľko uhlia a krumplí,že máte vystarané na celú zimu ;) ..... a za ušetrené peniaze si môžte sladkosti dokúpiť ;) ?!?

Zverejnené

A čo dnes zrána :lol: ??? Zadarilo sa :) ??? Bola "žatva" :) ???

Alebo bolo toľko uhlia a krumplí,že máte vystarané na celú zimu ;) ..... a za ušetrené peniaze si môžte sladkosti dokúpiť ;) ?!?

;) malá witch napokon dostala sladkostííííí..a jednu najsamuzasnejsiu cokoladku s prichutou pressa s mliekom..mnamiiiiii a este pojedla asi 5 anjelov + nejaké salonky ;) strasne pazrava bola
Zverejnené

Zrovna tento rok som žiadnu figúrku nedostal,ale ak sa tak stane,tak začínam tak,že figúrke odkusnem hlavu :lol:

Zverejnené

Zrovna tento rok som žiadnu figúrku nedostal,ale ak sa tak stane,tak začínam tak,že figúrke odkusnem hlavu :lol:

sme na tom podobne,tiež začínam s hlavou... :)
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Tak to sme obaja evidentne útlocitný konzumenti,ktorí urobia s figúrkami krátky proces :) .Sadisti zrejme začínajú nožičkami a ručičkami,aby trápenie nebohej figúrky predlžovali.Je to nevkusné :lol: :)

Zverejnené

To mas pravdu...mali by vymysliet takove figurky,ktore by sa mi vmestili do pusy na jedenkrat a netrapili by sa mikulaskovia vobec :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov