Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

včera som zchrúmala polovicu Benátovej tyčinky, dnes sa vrhnem na tú druhú...

keby som to skúsila v kuse, tak mi stŕpne jazyk... :lol:

Zverejnené

čo je to benátová tyčinka?

je to niečo kyslé?

lebo ak hej, tak hneď píš kde sa dá kúpiť, lebo ja tie kyslé sladkosti veľmi rád

Zverejnené

áno, dlhá sladká tyčinka s farebnými pásikmi...

Zverejnené

To bola obľúbená sladkosť ešte za komunistov. Pamätám dosť dobre.

Zverejnené

Aha už viem to je bomba ale už som ju dlho nemal. Tuším si ju dnes kúpim.

Zverejnené

Pfu, tak na to som uz absolutne zabudol, najvacsou sladkostou su pre mna momentalne slane tycinky... Chcel som napisat tycky, ale to sa da negustiozne vysvetlit.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

jáj! včera som schrúmala jahodovú čokoládku, ešte mám horkú... hmmm.... :lol:

Zverejnené

Už tri týždne som nedal do úsť žiadnu sladkosť. Musím vydržať. Aj ked je to veľmi ťažké. Ale musííííím. :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Fakt nejako vynechavam sladke, ale dnes som si jednu napolitanku doprial....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

v poslednej dobe som úplne zanevrela na sladké, vôbec na to nemám chuť, dokonca keď vidím sladké, keks, čokoládu, hocičo, tak mi príde zle :lol:

Zverejnené

Zato ja som včera spracoval misku Chocapicu s mliečkom 5 kopečkov čokoládovej zmrzliny a 5-6 gofrov s dvojitou dávkou šlahačky :lol:

Zverejnené

tak sa viem pustiť do nutely... :lol:

a dobre sladučké šťavnatučké broskyne... :) :) ;)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja nie som veľmi na sladké, skôr na slané. Nie žeby som sa sladkostiam vyhýbal, ale jednoducho ich nemusím. Nesladím si čaj a ani kávu, tú keď mi niekto nedopatrením osladí, čo je úplne faux paus, tak si ju môže vypiť sám. Inak zo sladkostí konzumujem najviac Anticol v zime a občas zmrzlinu v lete. A keď už čokoládu, tak najradšej horkú.

Zverejnené

Momentálne si každý deň kupujem milku buď čistú alebo s lieskovými orieškami vyborná vec mňam mňam nejako som začal hltať sladké

Zverejnené

vlastne mi je jedno, či slané či sladké

ale sladké som vždy mala rada, okrem kávy - keď som kedysi pila svoju prvú kávu, niekto, tuším babka, mi dala do nej cukor ... bolo to hrozné, nikdy viac som nechcela do kávy cukor

pred pár rokmi som mala obdobie, keď som si doslova obaľovala nervy čokoládou a nezdravými gumovými cukríkmi ... každý deň kvantá, fidorky, rumby, Mily, kávenky, máčané keksy ... kopy.

našťastie ma to prešlo, s malými výkyvmi, s kakaom ako sladkým nápojom, a objavila som burizónové jazýčky máčané v jahodovej a karamelovej poleve a kvantá ovocia a na uspokojenie hladu po skladkom mi to momentálen stačí... nie že by som sa tomu silou mocou bránila, jednoducho viac teraz nepotrebujem, ani ma nenapadne pristaviť sa pri regáloch so sladkosťami.

Zverejnené

jezis, milujem vse, co je sladke...

teraz momentalne by som sa furt napchavala chalvou z biopotravin a arasidovym maslom..nam

Zverejnené

práve papaám orieškovú čokoládu a nechutí mi... :lol:

Zverejnené

ja sa tieto dni napchávam koláčmi, brat prišiel zo sveta tak maminka napiekla nejaké koláče na uvítanie, ja zajtra odchádzam tak mi starká napiekla koláče, aby som mal čo jesť...

Zverejnené

Maminka dnes prišla a mrte sladkého priniesla tak som sa do toho pustil a máti na mňa pozerá ako puk že čo to robím odkedy tak ľubim sladké či nie som náhodou tehotný

Včera večer som zjedol tri milky

Zverejnené

holandská národná špecialita

Stroopwafels

Obrázok

odsúva všetky sladkosti s brumíkom na čele

dokázal by som toho zjesť na kilá, keby to nebolo tak sýte

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

môj krpatý braček spravil karamel s čokoládou... mňáááááám! :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov