Skočiť na obsah

Problémy "byť online"

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

mna to pod FF ani neprihlasi. ci ma to nove nastavenie zmysel, to neviem, ale uz som chcel napisat niekomu par teplych slov, lebo som myslel, ze mam banan. zrus to plz. thx.

• Odpovedí 38
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

16

• dead

3

• valcik

3

• Nokia

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Komu si chcel napísať tých pár teplých slov? :lol:

Stronghold cookies som práve vypol.

Ak by mal ešte niekto náhodou s týmto problém, tak si len zmažte cookies a už to bude OK.

Zverejnené

tomu, u koho je najvacsia pravdepodobnost, ze je za to zodpovedny :lol:

dakujem

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

Mal by som jeden problem s pridavanim prispevkov. Pouzivam Operu 9.50 a po prihlaseni si najdem temu, kde by som chcel nieco napisat,tak mi to hodi chybu, ze nie som prihlaseny alebo moje konto nie je aktivovane. Pod IE 6.0 SP2 to ide v pohode. Ale z IE mam strach. :lol: Axel, pls, mohol by si to vyskusat u seba?

Zverejnené

kulu neviem či ti s tým poradím. Operu nepoužívam a od iných som nemal žiadne hlásenia o problémoch s prihlásením.

Teraz som si nainštaloval Operu 9.63 a zdá sa že všetko funguje tak ako má.

Na tvojom mieste by som odinštaloval súčasnú verziu a nainštaloval najnovšiu. Tento príspevok píšem pod Operou 9.63 a zdá sa že všetko funguje dobre. Skús ešte na hlavnej stránke Fóra kliknúť na link Zmazať cookies nastavené týmto Fórom. Možno to pomôže.

Čo sa týka IE, upgradni si na IE7 (je zadarmo) a nainštaluj si Maxthon 2 (nadstavba IE). Funguje bez problémov.

Zverejnené

OK, dik. Vyskusam novsiu verziu Opery. Cookies nepomohli. :lol: IE bezne nepouzivam.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Áno toto dosť často robí aj mne ale nevadí prihlásim sa aj 10x keď treba. Som už zvyknutý z tých kadejakých fór na freehostingoch kde to blbne večne.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ja mam problem byt offline... :lol: Ked kliknem na SignOut vypise mi toto:

___________________________________________________________________________________________________________

FSP - Najnovšie príspevkyFreeSpace Portal Fórum Blogs RSS feedAn Error Occurred

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

[#2012] The link you followed to logout appears to be badly formed. Please go back and click the link again.

Useful Links

•Forgotten Password Recovery

•Register a new account

•Our help documentation

•Contact the forums administrator

_________________________________________________________________________________________________________________

Zverejnené

Kompletné vyčistenie dočasných súborov a cookies by to malo fixnúť.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Nastali nejaké zmeny v systéme, odporúčam všetkým si dobre premazať cookies.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Vyhadzujema s fora, dnes sa mi to stalo dvakrat. Raz som si len cital a chcel som si pozriet dalsi zaznam(inu temu) a raz po napisani prispevku(prispevok zostal). Nie je problem sa pripojit opat hneva ma to kvoli tomu ze uz nevidim co sa napisalo za posledne dva dni co som tu nebol. Je to skoda. nieco by som napisal. Je to skoda ze to co sa napisalo uz si neprecitam.

Zverejnené

Odporúčam skúsiť vymazať cookies a cache prehliadača. Čo so týka zoznamu neprečítaných príspevkov aj za predchádzajúce obdobie, mal by sa v danom prípade zobraziť po zmene nastavení zobrazovania nových príspevkov a tém. Postup, ako zmeniť toto nastavenie je v tejto pomocnej téme. V tvojom prípade zmeníš voľbu "Ukázať všetko nové od posledného prihlásenia" na "Ukázať všetky neprečítané témy"

Obrázok

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov