Nokia Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 http://koci.blog.sme.sk/c/73762/Nove-mobil...-Slovensku.html v tomto blogu je ukazane ako sa uzasne hospodari s nasimi peniazmi policia nakupila 6 novych audi S4 a dala ich upravit aby s nimi mohli chytat cestnych piratov mam pocit ze sa snazia dohodnit rakusku ci taliansku policiu (pre neznalych, tam chytaju policajti rychlych soferov na porsche ci lamborghini)
weirdo Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 nejaky vysoky sefik na tom bude vyvazat deti do skoly. uprimne, chcel by som aspon raz stretnut jedno z tychto aut na ceste, aby som videl, ci robia to co maju. a nakoniec to aj tak nejaky nadrbany policajt opre o mur...
Nokia Zverejnené 19. December, 2006 Autor Zverejnené 19. December, 2006 weirdo to si zas nemyslim, passaty sa tiez premavaju po dialnici a nik na nich nevozi deti do skoly pochybujem ze sa niekto na nich len tak bude vozit, to skor by si zobral policajne baworaky bez radaru :lol:
weirdo Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 ok, mozno mas pravdu. nemyslim si, ze tieto auta maju zmysel. najhorsie k@#$y (mafianov na podobnych autach) chytat aj tak nebudu.
Nokia Zverejnené 19. December, 2006 Autor Zverejnené 19. December, 2006 no zas v tomto musim trosku nasu policiu pochvalit, obcas sice su jak debili, napr ked by mali dodrziavat na dialnici rozostupy rano na dialnici do ba a oni v protismere chytaju auta za rychlost, tak ale uz som videl ako nahanali pekne drahe a rychle auta a aj ich pokutovali, takze v tomto vidim pokrok :lol:
cizy Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 jj v poslednej dobe som zaregistroval ako kontrolovali sedmicky, gecka a podobne
Nokia Zverejnené 19. December, 2006 Autor Zverejnené 19. December, 2006 presne tak a zistil som ze dostavaju premie ak preukazu ze kontrolovali auto, ktore by "mohlo patrit ludom s pochybnou zarobkovou cinnostou"
weirdo Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 aspon ze tak ... mam zlu skusenost s 5kovym bmwckom a odvtedy fizlom nedoverujem ani zamak
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Autor Zverejnené 20. December, 2006 weirdo nemas na mysli BMW M5 so znackou P-00033 myslim ci tak nejak? to je pana najvyssieho, samotneho Packu :lol:
weirdo Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 nie, myslel som to trosku inak :lol: mam skusenost, ze policajti sli po ceste prvej triedy 90kou, za nimi kolona vodicov, lebo kazdy bol zosraty ich predbehnut. prirutil sa cierny bavorak 5ka, totalne uprdele ci ide niekto v protismere, a dal tych policajtov tak 140kou. co myslis, co spravili? pohli sa za nim? ee. ten s prepacenim chujon siel po strede cesty a v protismere auto, takze fizli sa uhli nabok a sli si dalej 90kou. odvtedy im neverim. co sa tyka aut s oznacenim P-XXXXX, dufam ze ich nestretnem, pretoze sa necitim byt takym skusenym vodicom, ktory by zvladal ich styl soferovania. btw, vsetky auta s tymto oznacenim su vladne? to znamena, ze sa musim uhnut alebo co?
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Autor Zverejnené 20. December, 2006 aha, no tak to je blba skusenost, ale kedy to bolo? dost veci sa zmenilo ako vidim, ale samozrejme vzdy sa najdu policajti ktori sa boja takychto soferov zastavovat, ale myslim ze passataci a ani audinaci medzi nich patrit nebudu znacka P-XXXXX je policajna znacka, to znamena ze je to auto s prednostnym pravom jazdy v pripade ze pouziva svetelnu signalizaciu (maju majaciky)... no vidavam casto u nas expertov na trojkovych golfoch a starych renaultoch s policajnou znackou ako chodia do jednej budovy a chodia tam do zakazu vjazdu, tocia sa cez plne ciary a napodobne, ale hold nik na nich nemoze :lol: ale zas nemam problem s nimi ked jazdim, este sa mi nestalo ze by ma ohrozili
cizy Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 minule som cakal na zochovej na zastavke a z ministerstva spravodlivosti vysla sedmicka nova s P-xxxxx zapnuty majak zastavili celu dopravu vysli na cestu, otocili sa za tym plotom novym cez dve plne a hybaj na novy most
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Autor Zverejnené 20. December, 2006 cizy no uplna normalka :) ja som sa raz viezol z uradu vlady na ministerstvo spravodlivosti v passate s policajnou znackou a sofer tiez zrovna nedodrzoval zakazy vjazdu a plne ciary :lol: :)
weirdo Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 aha, no tak to je blba skusenost, ale kedy to bolo? dost veci sa zmenilo ako vidim, ale samozrejme vzdy sa najdu policajti ktori sa boja takychto soferov zastavovat, ale myslim ze passataci a ani audinaci medzi nich patrit nebudu bolo to v septembri
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Autor Zverejnené 20. December, 2006 ale ti policajti boli obycajny pojazdaci vo fabii ci opel astre alebo passataci? a este dalsia vec, vela krat policajti kaslu na teba aj ked ides rychlejsie lebo nemaju radar a jedine co mozu je nahanat sa za tebou a vymysliet si inu blbost za co by ta mohli pokutovat
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Autor Zverejnené 20. December, 2006 no tak to su vacsinou menej rozhodni ludia...vsimol som si ze policajti co sa vozia napr na touaregoch, baworakoch, passatoch ci lepsich autach, su urcite sluzobne vyssie, ale casto som sa stretol s tym ze su to aj "ini" (nechcem napisat lepsi) ludia... pojazdaci su casto ludia, ktori isli ku policii preto lebo nevedeli co kde kam a preto aby si mohli komplexi liecit a ti "lepsi" policajti, sa uz vacsinou ani neboja zastavit roznych grazlov a podobne kreatury
weirdo Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 kamaratovmu ocovi sa stala tiez zaujimava vec ... siel po dialnici s oktavkou 130 a pred nim passat 120kou ... chcel ho predbehnut cez lavy pruh, tak donho presiel, a ked bol zarovno s passatom, ten zrychlil tiez na 130. kamosov oco este pridal, takto sa chystali asi do 170, zrazu passat prestal zrychlovat a oktavka ho konecne dala. zrazu sa kamov oco obzrel, a uz len vidi ako si chlapik z passatu dava modry majak, predbieha ho, a zastavuje ho. fizel vystupil, ujo tiez, ale kamos hovoril, ze ho nikdy nevidel takeho nasrateho. fizel mal nejak 30 rokov ci kolko a zacal donho papulovat, ze prekrocil rychlost. nato ho kamosov otec zdrbal ako rit, ze co si do doboha dovoluje. vrieskal tam donho asi 5 minut, ked dovrieskal, necakal co povie fizel, sadol do auta a odisiel. nikdy z toho nemal ziaden problem.
Nokia Zverejnené 20. December, 2006 Autor Zverejnené 20. December, 2006 toto co ty opisujes robieva biely golf co jazdieva v petrzalke a okoli (cesta na jarovce atd..)... stryko si siel smer jarovce a zrazu za nim biely golf a tlaci ho, tak on dupol na plyn a golf sa ho stale drzal (predsa len je to VR6) tak ho potlacil az na 180 a potom zapol majacik... to co ty popisujes na dialnici som este nezazil, bezne akurat vidavam ze konecne zacinaju posobit preventivne a nie represivne a ze idu pekne v pravom 120 s majacikmi a vsetci v sirokom okoli idu predpisovo ale samozrejme, vzdy sa najde debil, ako ten co opisujes mna praveze ked takto dobehli policajti na dialnici ked som siel 160 tak kedze nemali radar nic mi nemohli, ale mohli by si vymysliet, akurat ma teda obiehali a spolujazdec mi ukazal nech sa krotim :lol:
Nokia Zverejnené 1. Jún, 2007 Autor Zverejnené 1. Jún, 2007 toto som sa docital pred par dnami na jednom ceskom fore tak to sem skopirujem :lol: Jedu včera po dálnici z Popradu do Ružomberku (vlastně jen do Východnej) a míjím po pravé straně černé Audi RS4. Říkám si, pěkná kola, pěkná barva, to se tak někdo má.... . Jedu si nic netušíc dál a najedou nějaké auto za mnou různě červeně bliká - takové jako by ty červené blikačky, co mají cyklisti na kole - měli jich asi 5 v kabině. Říkám si, co to je ? Takhle policajti neblikaj.... Bylo tam zúžení do jednoho pruhu, jeli za mnou, blikat přestali, tak jsem se uklidnil. Jakmile zúžení přestalo, šup, šlápli na to a a RS4 mě předjela rychlostí blesku a bylo mi jasno - Policia SR Vystoupil chlapík bez vlasů - tedy jako já a hned - pane řidiči, vy nevidíte, že na vás blikáme, svítíme ??? A já odvětil - no pánové, já myslel, že jste z nějakého kroužku mladých tunerů, takhle u nás policie nebliká. Policajt trochu zvážněl a tak abych mu dodal náladu, pochválil jsem mu auto a přiznal, že svou R32 bych mu asi neujel. A on už zase zvesela - v pohodě, my sme mali taky R32 na útvare a je to dobré auto... vidno ze cesi nepoznaju nase krasne osvetlene passaty a audiny :)
chorche Zverejnené 3. Jún, 2007 Zverejnené 3. Jún, 2007 Ale mi inak zabehlo, ked som ich minule videl medzi Ziarom a Zvolenom, myslel som si, ze budu skor na severe SVK alebo tak nejak, ako to bolo povodne rozvrhnute, uz nebudem moct masine tolko vykurit, leda tak v noci za mizivej premavky a to ja zasa za volant nesadam kvoli debilom s dialkovymi, co ich nevedia vypnut ani ked su 30 m za autom, ktore prave soferujem....
slimak Zverejnené 17. Január, 2014 Zverejnené 17. Január, 2014 V utorok som sa vracal z Krakova - ja som sviatocny vodic -ale po 400 km uz to viem. Poznamka - polske cesty - ti poliaci uz kde su? Ja som nikde inde ani v taliansku ani spanielsku v nemecku,ci holandsku nevidel ani trosku ako polske cesty. A potom sa vraciam - uz poslednych 15 km. Mozno som siel a mozno nesiel vyssou ako predpisanou rychlostou. Neviem mal som 90 - 100-110 maximum - vidim v dialke jedne svetla oproti o chvili mam dve auta a jedno je v mojom pruhu - nesmykalo kludne som pribrzdil - nuty fizly ai isli tym ich krokom - vysunuli sa mimo krajnicu - pol auta mali v snehu - predbiehal ich kamion - ja som siel oproti. Ako ja by som vedel zastat daleko skor - nuti fizly ma mozno zameriavali a pritom ohrozili. Co tam robili? Za muranom smerom na cervenu skalu? Fizel isiel asi pomaly, za nim kamion a proti nim ja - ten kamion ma mohol zabit. kvoli fizlom.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz