Skočiť na obsah

Ako sa dá vybabrať so Softwarom na skúšobnú dobu?


Tomáš

Odporúčané príspevky

Ahojte. Toto určite poznáte. Stiahnete si niečo z Netu ale po pár dňoch vám vyprší skúšobná lehota Softwaru. Pri niektorých pomôže odinštalovanie a znovunainštalovanie, ale ja som už stretol aj taký že ho odinštalujem, stiahnem od inokadial, zase nainštalujem a pamätá si to. Už nejde spustiť tak či tak. Počul som aj fígle že preštelovať systémové hodiny na PC aby program nevedel že aký je dátum... Ale to je asi blbosť že? Máte nejaké dobré typy?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 14
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Tomáš

    5

  • Polaris

    1

  • Darkman

    1

  • Ajk

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Nejaky univerzalny navod neexistuje (resp. mimo formatovania celeho stroja). Kazda aplikacia to riesi inak. Ponechanim niecoho v registroch, v application data, systemovych adresaroch....

 

A prestelovavat hodiny sa mne osobne zda byt skor kontraproduktivne a vela dnesnych aplikacii s tym uz neoblbnes. :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A vedel by si poradit, ze ako sa tam do tych danych veci dostat? By som sa s tym pohral (okrem registrov....tam sa viem dostat)

 

Podla hodin som chcel oblbnut NODa....a verim, ze prave o nom hovoris :lol: Teda aspon si typnem :)

Tam ma pre zmenu oblbol tak, ze som bol stale UP TO DATE!!! Doteraz neviem, ze ako, ked bol rok napr. 2019 a on ze nestiahne nic....bol UP TO DATE :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hovorím tak všeobecne o viacerých softíkoch ktoré získaš napr. zo stahuj.cz sú tam rôzne šikovné vecičky ako Flash FXP, NetConceal Anonymizer, Clone CD, a podobne trkotinky ja napríklad veľmi nerád hrajem z CD-čka a tak potrebujem hneď Image Reader... Nechápem prečo nemôžem hrať z HDD veď toto je počítač a nie Playstation. Ale všetko čo si stiahnem chvílku ide a potom DUNG a BUY NOW a hotovo.

 

Ja mam NOD-a na rok a každý rok si kúpim licenciu. Ja by som si kľudne aj kúpil tie softy ale nie všetky tu dostať v PC predajniach. Ináč sa to rčite dá nejako cracknúť alebo tak... Kto sa vyzná tem to spraví.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 5 mesiacmi...

Je veľmi vela softwaru na stiahnutie avšak všetko je väčšina Demo, ShareWare, Trial Verzia atď. Je jeden ktorý tak často používam a tak veľmi by som ho chcel že som ochotný reinštalovať Windows každých 30 dní len kôli nemu. Peniaze mám a bol by som ochotný si ho aj kúpiť ale nemám šajnu ako ho zaplatiť je to v zahraničí a neviem ako sa používajú tie platobné terminály cez internet. Lebo sú tam nejaké políčka na kúpenie za 49 dolárov ale že ako a komu treba poslať z toho som tlk. Tak aké riešenie nevrhujete? Počul som že sa stačí pohrať vregistroch ale to je tiež nad moju úroveň znalosti PC. Takže momentálne som to vyriešil tak že si nainštalujem Virtual PC a ten budem stále reinštalovávať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Peniaze mám a bol by som ochotný si ho aj kúpiť ale nemám šajnu ako ho zaplatiť je to v zahraničí a neviem ako sa používajú tie platobné terminály cez internet. Lebo sú tam nejaké políčka na kúpenie za 49 dolárov ale že ako a komu treba poslať z toho som tlk.

Nájdi si niekoho kto má kreditku, vie anglicky a má ochotu, a možno za menšiu pozornosť ti to kúpi (najpr mu však pošleš peniaze).

 

 

Počul som že sa stačí pohrať vregistroch ale to je tiež nad moju úroveň znalosti PC.

To je dobre že si to počul, ale na crackovanie komerčného software sa tu diskusie nevedú.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 4 mesiacmi...

Takže momentálne som to vyriešil tak že si nainštalujem Virtual PC a ten budem stále reinštalovávať.

Naco reinstalovat? Vsak staci pozastavit datum.....(pokial teda ten program nie je tak chytry ze to vie spoznat...) Vo virtualke by ti nemalo vadit ze mas stale 1.april 1768 (pozn. autora: datum bol vybrat nahodne)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Tá finta kedysi s tým systémovým dátumom fungovala ale po nainštalovaní si musel dať normálny dátum ktorý platil. Toto fungovalo do predtým nastaveného dátumu + asi 30 dní.

Fungovalo to chvílu (myslým to vybabrávanie) ale len u niektorých programov.

Ďalšia finta bola zistiť súbor kam sa to zapisovalo a ten vždy keď sa zmazal musel sa novou inštaláciou znovu vytvoriť, u ďalších sa to dalo v tomto súbore prepísať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Pokial som bol na Win, pouzival som keygen-y, hesla z netu, vselijake "patche" - vzdy sa po chvilke hladania na nete naslo nieco, co fungovalo. Prechodom na GNU/Linux sa toto stratilo a s pouzivanim Linuxu sa zmenil trosku aj moj pristup. Ked nejaky program skutocne vyznamne vyuzivam, riesi moj velky problem, je pre mna uzitocny - nemam problem venovat cez PayPal par USD tvorcom programu. Tak isto, pokial mam dobru skusenost, nevidim problem kupit si licenciu na kvalitny software pod Win. Rodicom som kupil rocnu licenciu na Eset Smart Security, zatial sa osvedcuje vynikajuco, vyzera to tak, ze kupim podporu na dalsi rok, alebo mozno dva.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Veď ja v pohode kúpim len nech to je také čo sú dostupné pre mňa že zájdem do PC Predajne, poviem že chcem licenciu na Eset, vyplatím to v pokladni. Oni mi dajú papiere k tomu, pošlú mi heslo a kódy na mail. Ja to tam skopčím a idem. Ale na tie flashFXP, Clone CD a všeličo podobné nepredávajú v našom PC obchode. Preto mi je jednoduchšie cracknúť či keygenovať lebo dajme tomu tu mám v šuflíku 40 eur, ale neviem komu/kde/ako to mám zaplatiť. Ja sa tomu nerozumiem. Mne by pasovalo to že vojdem do obchodu poviem že prosím si Firewall a Nero. Zaplatím pri pokladni, dostanem CD aj s kódami, naťukám a funguje.

 

Jedine ako Axel napísal že poprosiť dakoho čo s tým robí a rozumie sa tomu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne by pasovalo to že vojdem do obchodu poviem že prosím si Firewall a Nero. Zaplatím pri pokladni, dostanem CD aj s kódami, naťukám a funguje.

 

Lenze takto sa uz drviva vacsina softu nekupuje. Vsetky platby sa robia cez net. Je na case pohnut sa dalej :D

 

Kazda spolocnost, ktora predava nejaky program, ma na svojom webe nieco ako "buy" alebo "purchase" (alebo sa po vyprsani trialu v programe objavi odkaz). Vacsinou sa zakaznik musi aj registrovat, inde staci jednorazova akcia.

 

To, co sa udava, je typ platby (Visa, MasterCard, American Express ci PayPal), cislo karty, meno jej drzitela, datum jej expiracie a bezpecnostny kod. Ak sa zadaju vsetky udaje spravne, transakcia prebehne za par sekund. Zakaznik potom dostane bud serial number alebo unikatny link, kde si program (hru, mp3) moze stiahnut.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov