Houston-e a okolie,mam problem...Pokusal som sa zosietovat pc a nb,vsetko som urobil podla navodov,no pc sa mi odmieta v sieti ukazat...Ked dam Miesta v sieti na nb,tak sa v sieti ukaze len nb,ked dam Miesta v sieti na pc,tak sa neukaze nic,ani samotny pc...pracovnu skupinu,masku podsiete maju rovnaku,ich ip adresy su tiez v poriadku,ked ich dam navzajom ping-ovat,tak ziadny problem - ale v sieti sa mi pc neukaze...ked som skusal zosietovat kamoskin pc s nb,islo to bez problemov...Myslite,ze je problem v sietovke,operacnom systeme(pc ma XP prof,nb XP home),abo niekde inde?babo rad...a chlap moze tiez...
Otázka
tomba
Houston-e a okolie,mam problem...Pokusal som sa zosietovat pc a nb,vsetko som urobil podla navodov,no pc sa mi odmieta v sieti ukazat...Ked dam Miesta v sieti na nb,tak sa v sieti ukaze len nb,ked dam Miesta v sieti na pc,tak sa neukaze nic,ani samotny pc...pracovnu skupinu,masku podsiete maju rovnaku,ich ip adresy su tiez v poriadku,ked ich dam navzajom ping-ovat,tak ziadny problem - ale v sieti sa mi pc neukaze...ked som skusal zosietovat kamoskin pc s nb,islo to bez problemov...Myslite,ze je problem v sietovke,operacnom systeme(pc ma XP prof,nb XP home),abo niekde inde?babo rad...a chlap moze tiez...
Top Posters For This Question
5
4
3
2
Najaktívnejšie dni
Dec 19
6
Dec 22
3
Dec 18
3
Dec 21
2
Top Posters For This Question
Nokia 5 príspevkov
tomba 4 príspevky
Darkman 3 príspevky
Hedgehog 2 príspevky
Najaktívnejšie dni
Dec 19 2006
6 príspevkov
Dec 22 2006
3 príspevky
Dec 18 2006
3 príspevky
Dec 21 2006
2 príspevky
14 odpovedí na túto otázku
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz