Sniper Zverejnené 17. December, 2006 Zverejnené 17. December, 2006 Veľmi dobrý nápad ponúknuť možnosť viacnásobne hlasovať v ankete:
Ignatius Zverejnené 17. December, 2006 Zverejnené 17. December, 2006 Super! Pozerám, že to ide smerom vpred :lol:
Sniper Zverejnené 17. December, 2006 Autor Zverejnené 17. December, 2006 Tzv. Rich Text Editor umožňuje písať príspevky ako vo Worde. Stačí stlačiť tučné B alebo šikmé I a písmo sa automaticky skonvertuje (táto možnosť je dostupná aj v tejto verzii, ale akosi to blblo tak som to vypol): Páči sa mi možnosť aj zobraziť HTML zdroják príspevku, čo sa niekomu môže zísť:
weirdo Zverejnené 17. December, 2006 Zverejnené 17. December, 2006 no hura, konecne nebudem musiet davat [ b ], hladat tie sahnute zatvorky ...
Sniper Zverejnené 18. December, 2006 Autor Zverejnené 18. December, 2006 Určite ste si všimli že profil členov vyzerá úplne inak. Každému členovi môžete v profile zanechať komentár (zase nie blbosti) alebo ohodnotiť (rating) podobne ako témy :lol:
Ajk Zverejnené 18. December, 2006 Zverejnené 18. December, 2006 Ten Rich editor zatial nejde... popripade som lama a nevsimol som si kde sa to zapina... :lol:
Sniper Zverejnené 18. December, 2006 Autor Zverejnené 18. December, 2006 Ono sa to niekde v profile dá zapnúť, len teraz neviem kde... nastavil som to ako default (ale každý si to ešte musí nastaviť v editovacom okne myslím). Prepnúť medzi nadštandardným (Rich) a normálnym editorom sa dá potom priamo v editovacom okne, je to ikona vpravom rohu s tými šípkami.
Odporúčané príspevky