arwiel Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 myslím, že každý z vás ich pozná... keď som bola malá, kolovali tieto pamätníčky po triede, nútili sme každého aby nám nakreslil :lol: ja som mala taký, že mi tam kreslili len slniečká... to preto, aby sa mi nik nevyhováral, že nevie kresliť... slniečko vie predsa nakresliť každý :) momentálne po triede kolujú iné pamätníčky... nútia ma písať ľuďom aký boli úžasní... rozlúčkové, maturantské... ja osobne nemám... nepotrebujem počúvať tie prázdne frázy typu: "zostaňa aká si"no niektorí si takéto pamätníky vezmú na koncerty a zbierajú podpisy... máte pamätníky? myslíte, že sú na niečo dobré?kreslievali ste do pamätníkov?zakladali ste si tie maturantské?
Andulqa Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 ten slnieckovy pamätník je super napad :lol: ja som mala pamatnik, tusim aj dva, oba mam niekde schovane a ked ich niekedy pri upratovani najdem, tak si ich vzdy prelistujem, pospominam a tak :) a ci su na nieco dobre, kvoli tym spomienkam na tych ludi, aj hej :) maturantsky som si sice zalozila, ale mam v nom asi 6 spoluziakov len, pripadalo mi to take divne, aj to co tam pisali aj to ze by som mala za kazdym chodit a otravovat ho nech tam nieco napise ;) je to asi este horsie nez kreslenie ;)
Wink Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 Hehe ja som mala jeden pamatnik a v nom asi tri kresby :lol: Ale v mojich rukach stale mizli vsetky pamatniky :) ... Niekto mi dal nakreslit, a kedze som uplny antitalent, tak sa to u mna povalovalo nikedy aj pol roka. Onen clovek, ktory mi ho dal na to uz aj zabudol, a mne pripadalo blbe vratit mu ho po polroku.Dokonca si pamatam, ze jeden , ktory mi pozicali, mal vonave farebne strany s mackom Pu a ja som si ich s kamoskou povytrhavala a vonali sme ich ;) Takze ziadne pamatniky ludia ;) Matury som este nemala, ale u nas na skole je to zvykom. Ono sa daurobit 30 rovnakych s napisom "Oktava" alebo nieco take a daju ho kazdemu... Podla mna je to aj celkom dobry napad. Minule som objavila mamine, mala ich zo 7, tak som sa smiala, co jej tam popisali :)
Sniper Zverejnené 9. December, 2006 Zverejnené 9. December, 2006 Pamätám si ešte na základnej som jednej spolužiačke čosi kreslil do pamätníka a približne v polovici môjho výtvoru som zistil že po celý čas som ho mal hore nohami :lol:
phersu Zverejnené 10. December, 2006 Zverejnené 10. December, 2006 Ja mám pamätník a mám ho úplne celý vyplnení ani neviem ako sa mi to podarilo. Vždy keď niečo hľadám a zakopnem aj oň tak si ho prelistujem zaspomínam a tak. A maturantsý nemám tiež nepotrebujem počúvať ako Arwiel spomínala tie prázdné a falošné frázy. Frajerka má takýto maturantský a jedna baba jej tam napísala, že sa dalo s ňou dobre pokecať a 4 krát jej tam napísal, že je super nech ostane taka aká je a potom mi frajrke povedal, že z touto babou prehodili 4 slová za tie 4 roky. :lol:
fiore Zverejnené 12. December, 2006 Zverejnené 12. December, 2006 Pamätám si ešte na základnej som jednej spolužiačke čosi kreslil do pamätníka a približne v polovici môjho výtvoru som zistil že po celý čas som ho mal hore nohami :) :) tak takéto niečo sa podarilo môjmu spolužiakovi, keď mi kreslil do maturitného pamätníčka. A keďže po ňom mi tak čmáralo ešte 20 ďaľších ľudí, tak ich zmagoril, že polovica ľudí sa mi doň nakreslila tak a druhá polovica opačne. Takže si to môžem striedať...raz sú hore nohami jedni, raz druhí. Nech im neni zle. :lol:
indiana Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 Pamätníček z čias maturít mám, sú to krásne spomienky, a hoci niektorí písali tie prázdne frázy, ako spomínate, mnohí mi napísali, čo všetko sme spolu prežili, niektoré akcie, trapasy, na ktoré by som si už nespomenula...spolužiak mi napísal, že som mu liezla občas na nervy, lebo som nemala podľa neho " správny svetonázor", ale že už nemôže dlhšie písať, lebo Anča ( profka ) naňho gáni, bolo to na SJ a ja pri tých riadkoch dostávam po tých 15 rokoch takú správnu dávku nostalgie, záchvatov smiechu a smútku...Keď som ho doniesla na stretávku, koloval z ruky do ruky, smiali sme sa nad naivitou " dospelákov", zamysleli nad nesplnenými snami a predsavzatiami...podľa mňa je príjemné zahĺbiť sa nad tým, čo mu pred rokmi priali spolužiaci.
arwiel Zverejnené 24. August, 2007 Autor Zverejnené 24. August, 2007 dostala som včera pamätníček od švagrinej, že nech jej nakreslím a veru som nevedela že čo... to bolo veru pekne dávno, čo som ja do pamätníka kreslila...
game Zverejnené 24. August, 2007 Zverejnené 24. August, 2007 pamätníky som mala dva - jeden na základke, to bola takmer povinná záležitosť, muselo mať každé dievča ... veľmi zriedkavo ho vyťahujem, zo základnej sme stretávku nikdy nemali a z tých ľudí, čo tam písali, som úplne náhodou rok dva po skončení školy stretla dvoch troch ... ináč sú to len naivné kresbičky v detskom pamätníku a sem tam sladký miniveršík so striedavým rýmom... druhý vznikol úplne náhodou ... keď si pred maturami zrazu spolužiaci dávali písať do pamätníkov, nemohla som zaostať - utekala som si kúpiť aj ja ...tento pamätník je s fotkami - lepili sa tam fotky ako na oznamká a každý tam napísal citát, aforizmus, úryvok básne ... ale to všetko na tých ľudí sedí, napísali to, čo ich vystihovalo ... na stretko, na ktorom som bola po mnohých rokoch, som pamätník zobrala so sebou - koloval statočne ...vysvitlo, že všetci ostatní tie svoje pamätníky kdesi zanechali na ceste v čase ... a ten môj je jedinečný : sú tam fotky a rukopisy štyroch spolužiakov, ktorý už navždy zostanú mladí ... nikdy viac som ich nevidela, po maturách naposledy ... zomreli
jaa Zverejnené 27. August, 2007 Zverejnené 27. August, 2007 pamatnicky som ako mala mala... a aj som rada do toho kreslila, bavilo ma to... tusim by sa aj tie moje kdesi este nasli, ale to iba mozno...a tie maturantske? no veru poniektori tam pisali prazdne slova, ale mozno po vela par rokoch to bude aspon akataka spomienka na nich...
aljak63 Zverejnené 31. December, 2007 Zverejnené 31. December, 2007 máte pamätníky? ano ano, ked som bol maly som mal ... a este na konci gymplu mam, ale tam sa uz nekresli... myslíte, že sú na niečo dobré? je to krasna spomienka na ludi ktorych som mal rad (a dokonca niektorych stale rad aj mam) kreslievali ste do pamätníkov? jasneee :lol: resp. pisaval som aj... a dal som tam nalepku Lammy vzdy :) zakladali ste si tie maturantské? samozrejme, to je ten najkrajsi! hlavne ked som moju triedu mal naozaj rad velmi!!!
hisham Zverejnené 26. Február, 2008 Zverejnené 26. Február, 2008 Ja mám teraz ten maturantský. Zo začiatku som každého naháňala že napíš mi napíš ale do zajta dobre musím ho dať ďalej :lol: Teraz na to stále zabúdam a vždy si až doma spomeniem, že som ho mohla niekomu dať, nech mi napíše :)No mám aj jeden z detstva. Milé spomienky :) Som si tam asi štyri kresby načarbala sama a popodpisovala ;) A kamoška mi tam tiež asi štyrikrát kreslila, lebo vždy spravila v nejakom slove chybu. Napr. napísala Michlka namiesto Michalka alebo zamenila nejaké písmenká. Ani ten štvrtý nebol správny ;) ;)
lopata555 Zverejnené 5. December, 2008 Zverejnené 5. December, 2008 Tak ja mam iba maturantský a ten bohato stačí ................. svoju triedu som mal rád. Mám na ňu síce aj zlé spomienky ale tie sa postupom času vytrácajú a zostávajú len tie dobré. Takže takto ............ ale raz za čas do neho musím nakuknúť / spomienky sú sviňa /
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz