Skočiť na obsah

Ktoré smajlíky používate najviac?

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nie že by som nemal čo robiť, ale toto by som potreboval vedieť. Odklikajte 5-10 (takže minimálne 5 a max 10) smajlíkov ktoré najviac používate, resp. by ste chceli mať v tom okne naľavo keď píšete príspevok. Momentálne je ich tam 40 čo je trochu moc a bolo by ich dobré zredukovať na nejakých 15 (najmä kvôli tomu že nové Fórum bude vyžadovať menšie okno so smajlíkmi). Takže ktoré "vyhrajú" tie zostanú v okne (alebo sa tam nové objavia), ostatné pôjdu do pop-up okna.

• Odpovedí 17
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Mgr. L.E.G. von Trips

3

• Sniper

2

• game

2

• Andulqa

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

nezakladam si velmi na nejakej rozmanitosti. tie, ktore su nenarocne na insert.

Zverejnené

Takže zatiaľ by mohli byť tieto:

;) ;) :lol: ;) :) :) ;) ;) ;) ;)

Zverejnené

Ktory ako kedy pride, ale snazim sa nejake optimistickejsie, napriklad tohoto: :lol: :) :)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

frasa neviem si nikdy zapamatat tento smail ked niekoho niekde volate k sebe, vitate niekde alebo chcete na seba upozornit. :lol:

naco su tam dve "oo" potom si neviem vybavit ten script lebo viem ze :ahoj: to neni a ze to ma 5 pismen len neviem akych.

najlepsie by bolo keby script kazdeho emoticonu bolo zodpovedajuce slovo v angl pripadne slovencine napr :mávanie: a nie nejake :%@^$%XYZ:

kua :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

v základnej zostave dvanástich smajlíkov mi dosť podstatne chýba ten jednoduchý usmievavý :lol: - tento

namiesto tohto :) by sa skôr hodil ... obyčajný úsmev používame všetci častejšie ako nejakú grimasu.

Zverejnené

no ani nie. ako kto. ja obycajny usmev nepouzivam skoro vobec.

Zverejnené

mne tam moc nechyba ...lebo je strasne jednoduche ho napisat das len : ) a mas, kvoli nemu tam napr neklikam aby som si ho vlozila, lebo ho pouzivam casto, tak viem aku ma "znacku" :lol: a tym ostatnym zas tie znacky nepocnam naspamat moc, tak je dobre ze tam su :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov