Skočiť na obsah
  • 0

Firewall

RoSo

Otázka

Zverejnené

Viete mi poradiť, ako mám zablokovať prístup niektorých programov na net pomocou Windows Firewallu? Konkrétne mi ide o Corel a TuneUp Utilities 2004. Firewally ako Kerio, či Zone Alarm používať nechcem, zosypal sa mi pri nich OS.

• Odpovede 18
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

• Sniper

7

• RoSo

4

• bad_guy

2

• Polaris

2

Top Posters For This Question

18 odpovedí na túto otázku

Odporúčané príspevky

• 0
Zverejnené

Starec jedine ti pomôžem asi tak keď sa najprv prepneš na túto kartu:

Obrázok

Program, ktorý nechceš aby sa pripojil na net tak ten odškrtni. Ak nie je v zozname tak si ho tam pridaj.

Ja používam Zone Alarm, nikdy som nemal problém s nestabilitou Windowsov.

• 0
Zverejnené

Vďaka chlapci, ale práve tie dva som spomínal, že nechcem. Môj stroj to zaťažuje, prirovnal by som to k embéčke ťahajúcej dodávku.

• 0
Zverejnené

stiahni si radsej Kerio Firefall je lespi :)

Firefall? V každom prípade zaujímavý názov :)

RoSo a čo máš nejakú vytuningovanú 486? :lol:

• 0
Zverejnené

Ale nie, Athlon XP 1700+, len mám problémy s RAM, a už to nejako nejde rozšíriť, takže ako firewall mi musí postačiť ten z SP 2. A názov Firefall presne vystihuje, čo mi to robilo s kompom.

edit: Tak som si Athola opravil. Fakt neviem, čo sa s týmto svetom deje.

• 0
Zverejnené

aby axel nemal vycitky svedomia tak som opravil chybu... :lol:

• 0
Zverejnené

Ale nie, Athol XP 1700+

jeden má "firefall" druhý má Athol... neuniká mi niečo? :) :lol: :)
  • 0
Zverejnené

Pouzivam Kerio FW....zatial: No sign of any kind of errors reported! :lol:

• 0
Zverejnené

Pouzivam Kerio FW....zatial: No sign of any kind of errors reported! :lol:

no error ti to ani velmi nema preco vyhodit, skor si vsimaj v polozke Logs & Alerts v zalozke Intrusions ci ta niekto "sacuje", skenovanie portov alebo pokusy trojanov dostat sa ti do kompu.

Taktiez ked ti Kerio vyhodi oznam "incoming traffic" na poziadanie neznameho alebo podozriveho programu.

• 0
Zverejnené

alebo pokusy trojanov dostat sa ti do kompu.

to tam normálne vypíše čo za Trojana sa snaží prebúrať do compu?
  • 0
Zverejnené

to tam normálne vypíše čo za Trojana sa snaží prebúrať do compu?

kuk :lol:
  • 0
Zverejnené

Niekedy ho možno vyskúšam, a uvidím či si nejakí trojani na mňa trúfnu :lol:

• 0
Zverejnené

Poznáte niekto Kaspersky Antihacker? Má veľké systémové nároky?

• 0
Zverejnené

S Kasperskym nemám žiadne skúsenosti.

Inak včera po dlhej dobe AVG po mne vybliakol že mám Trojana :lol: nič moc, zmazal som postihnutý súbor a bolo po párty.

• 0
Zverejnené

Viete mi poradiť, ako mám zablokovať prístup niektorých programov na net pomocou Windows Firewallu? Konkrétne mi ide o Corel a TuneUp Utilities 2004. Firewally ako Kerio, či Zone Alarm používať nechcem, zosypal sa mi pri nich OS.

lenze detail je ze windoz firewall neochrani ani sameho seba. Ak ti mozem odporucat ked uz nedavas nic ine okrem neho urcite neries noda alebo nieco podobne ale bez FW ti naj helpne Kaspersky 6.0, je naj proti spy a hlavne trojanom co mi chyta skor ako FW....

To ROSO K. Antihacker je celkom OK, nemal som s nim ziadne problemy no naj sa mi osvedcili jednoznacne ZONE ALARM ktory ma u mna body navyse koli super antispyware ochrane a taktiez je tu este OUTPOST firewall.... :lol:

• 0
Zverejnené

Keria vam vyhovarat nebudem. Kedze som na neho nepocul nic zle. Ale vyvarujte sa ZoneAlarmu!!! (dovod som uz tu desi pisal, tak si to skuste najst :lol: )

• 0
Zverejnené

Dlho sa sem nepísalo, tak to oživím. Po rokoch som sa rozhodol zmeniť firewall, už nechcem používať Zone Alarm, pretože ukladá logy a tie logy sa nedajú nikde vypnúť, takže každý deň tu mám niekoľko stomegový súbor čo mi zbytočne drobí disk. Chcem firewall, free a kvalitný. Referencie?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov