Skočiť na obsah

Uhádnite film z obrázku

Odporúčané príspevky

• Pred 5 rokmi...
Zverejnené

Toto bolo jednoduché ako keď jašterička prejde cez cestu ... 11/11

Zverejnené

no... na to, že som polovičku tých filmov nevidela, či videla len z časti... 10/11 je excelentný výsledok, sa musím potľapkať po pleci, sama seba sa : )

Zverejnené

som na tum uplne rovnako ako game..idem sa tiez potlapkat :zubiska:

Zverejnené

To bol taky kviz, že tie filmy ani človek nemusel vidieť stačilo niekedy vidieť uputavku či reklamny banner.

Zverejnené

mozeme sa potlapkavat navzajom ;) z tych zahranicnych som tiez videl mozno tretinu, zle som tipol Travoltu

tych CS som videl viac, takze 13/13

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

ee. ani jeden obrázok mi nehovorí nič :innocent:

Zverejnené

Terminator a Terminator Genysis? tusim som to pol okom zahliadla nejak nedavno...

Zverejnené

Ano, prvé stretnutie Terminátora s ľuďmi, hore je pôvodná scéna z filmu z roku 1984, druhá je z Genisys natočeného o 31 rokov neskôr. Všetko bolo rovnaké, len sa herci vymenili. Hore v strede je nedávno zosnulý Bill Paxton, jediný herec, ktorého zabili Terminátor, Predátor a Votrelec :) Len jedna vec mi nesedí, prečo nemajú aj rovnaké účesy, ale predpokladám, že to bude asi preto, lebo v Genisys sa tá dejová línia trochu zmenila, tak možno to malo vplyv na vizáž niektorých postáv.

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

nj... to je presne taká pytlovina, aké nepozerám, ale odkiaľsi si pamatám v tejto podobe tohto herca, a herca ako takého, je to Billy Bob Thornton :)

film som si k nemu dohľadala, Bad Santa :) a žasla som, že aj toto už bude mať pomaly dvadsať rokov... :ohmy:

• Pridať bod 1
Zverejnené

no dobre, dám sem jeden môj obľúbený...
jeden z takých bežných vecí, ktoré môžem pozerať do nemoty, príbeh ako kniha je prečítaný xkrát a film k nemu ykrát, až na malé výnimky takmer kopírovaná predloha...
jeden z tých, ktoré proste môžem :)

1.jpg

Zverejnené
Dňa 2. 4. 2011 at 18:56, tomassi napísal:

Obrázok

no jasné , tento poznám trainspotting :biggrin: nejaky normálny film by som mohla uz pozriet LOL 

Zverejnené
pred 1 hodinou, game napísal:

keď vieš, šup ďalší film, nedaj sa prosiť :)

ok, ked uz mam v ruke ten stafetovy kolik :)

120889113_Beznzvu.thumb.jpg.f0ba2a2e3ff6d40d8d566dbbb031406d.jpg

Zverejnené

Väla som videl ten film, väla.
Noc na zemi.

...

Zverejnené
pred 3 hodinami, game napísal:

Bad Santa

Presne tak :wink:

Keby som dal toto, tak to uhádne každý :zubiska:

Spoiler

bad-santa.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov