Ryan Giggs Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 Ja tam tiež nepachnem. Posilku som flakal aj v ramci futbalovych treningov. Nebavi ma "nezmyselne" dvihať železo. Kompenzujem to pravidelnym športovanim (futbal + floorbal) 3x do tyždňa, bicykel a občas plavareň.
lopata555 Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 Nebavi ma "nezmyselne" dvihať železo Nie je to až také nezmyselné ako by sa mohlo zdať .............., má to aj veľa výhod ....................
Ryan Giggs Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 lopata, nečitaš medzi riadkami. Nezmyselne som uviedol v uvodzovkach a to preto, že pre niekoho to zmysel mať môže. Pre mňa nie. :lol:
doll Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 vcera mi moj chlap povedal, ze uz to nie je co bejvavalo v lete / :lol: ano, zacala som sa mu producirovat, tuziac pocut vetu "zlati, aku mas peknu postavicku" :) ... / dalsi dovod znova zacat s posilkou ja som cez cele sviatky nesla ani raz do roboty a z roboty peso...strasne :) kysnem...
chlapeczjuhu Zverejnené 9. Január, 2010 Zverejnené 9. Január, 2010 znova som zacal chodit, po dvoch rokoch. uz je to mesiac a citim sa uplne fasa, prestal som fajcit, upravil som stravu a vidno aj prve vysledky. ako za starych casov. hura hura.
doll Zverejnené 9. Január, 2010 Zverejnené 9. Január, 2010 hehe, kukam svoj prispevok vyssie, zpred roka :lol: zmenilo sa co to :) minuly rok pravidelne posilka, od cca jesene som zacala aj s behanim /len na beziacom pase/, zatial len cca 4-5 km, nasledne posilovanie roznych svalovych partii...2 hodky takto stravene, a citim sa super, do tela sa vyplavuju endorfiny, a ten pocit...uzasne :)
lopata555 Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 takmer po roku som sa vrátil do posilky, kokos ako keby som tam bol prvý krát mi to pripadalo. Dúfam že sa do toho postupne zase dostanem a aj dajaký ten tuk dám dole a dám tam radšej svalovú hmotu :lol:
tomassi Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 vidieť v príspevkoch témy o SNS ok, už padám, ale nemohol som si odpustiť tento OffTopic
doll Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 heh, lopata, ja len dufam ze nie si jeden z tych trtkov, co ide do posilky vzdy po sviatkoch a len zbytocne obsadzaju "stroje" inym, ktori sa tomu venuju cely rok neutocim, len ma zaraza ten pristup ci pipiek ci typkov, ktori maju pocit ze sa cez sviatky iba prezieraju, a zrazu sa im usadza vsade tukova vrstva...po 3 tyzdnoch ich to prestane bavit a o rok ...see you later
lopata555 Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 doll to určite nie najprv som tam chodil vyše roka ale potom som za zdravotných a aj osobných dôvodov prestal, teraz som sa rozhodol znovu začať ale trocha rozumnejšie, ale aj tak ja chodim v takom čase keď skoro všetci ešte spia takže posilka je skoro celá moja :lol:
tiborco Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 Inak len tak btw. aj ja rozmýšlam, že by bolo vhodné chodiť do posilky, keďže som nejak fyzicky unavený a slabý...a neprežieram sa :lol:....len tu v DS ani poriadne posilko nie je...a keď aj je, tak tam chodia nasterodidovaní dedinčania...takže sa asi vydám do BA.
lopata555 Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 tak tam chodia nasterodidovaní dedinčania...takže sa asi vydám do BA. toto je problém asi všade, ale vôbec im nerozumiem fakt nechápem čo tým sledujú ...
doll Zverejnené 18. Január, 2010 Zverejnené 18. Január, 2010 ano, taketo individua sa najdu vsade, a naozaj mi je luto, ze si "zasieraju" organizmus takymi sajrajtami, pretoze nabrat svalstvo sa da aj prirodzenym sposobom, samozrejme po upraveni stravy a prisnom treningu nastastie aj takychto sa najde dost
Mafalda Hopkirkova Zverejnené 21. Marec, 2010 Zverejnené 21. Marec, 2010 Ja osobne by som chcela spevniť lýtka, stehná a bruško ale ani za ten svet sa k tomu neviem dokopať.
bobsapp Zverejnené 5. August, 2010 Zverejnené 5. August, 2010 tak po troch rokoch sa opať vraciam k posilovaniu...potrebujem nabrať nejaké kiládúfam že mi to vydrží v takomto štýle ako doposiaľ ešte aspoň dva mesiace, kým mám voľnejší režimposledné dve návštevy som si neskutočne zacvičil
doll Zverejnené 19. November, 2015 Zverejnené 19. November, 2015 Jaaaaj, dnes som prisla z posilky fajnovo znicena. Posledne tyzdne sa specializujem na zadok a stehna. Zadok a lytka, to je nieco, co ide najlahsie, takze ked vidim progres, tesim sa viac a viac. Este keby aj to stravovanie stalo za to, vysledny efekt by vyzeral inak :) Ale od buduceho roku /nie, nie je to predsavzatie, ale niektore veci sa zmenia/, dojde aj k uprave jedalnicka, tak uvidime co sa stane s niektorymi mojimi partiami : :boxing: Pretoze povedzme si na rovinu, je to hlavne o strave.
dead Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 Ja som kedysi nebol taky lenivy ako dnes. Raz som si zaumienil, teda skor napadlo ma urobit par klikov a vecer som mal taku svalovku, ze som nemohol zdvihnut ruku. Tak som si povedal, ze dost a zacal som s klikmi. Postupom casu som robil 600 denne, zakomponoval som aj zhyby a brusaky, az som mal uraz, cvicit som par tyzdnov nemohol a odvtedy sa nemozem rozbehnut, brucho mi rastie, aj stacionarny bicykel /vesiak na pradlo/ som si kupil a stale nic..
D'Ady Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 stacionarny bicykel pride mojej manzelke na rozum tak ako kometa, raz za rok (ze by sme si ho mali zaobstarat)este stastie, ze nevidela v nedelu, ako susedia vynasaju jeden z bytu, urcite by ju napadlo, ze ci ho nechcu predat :D
dead Zverejnené 20. November, 2015 Zverejnené 20. November, 2015 Sice mi zavadzia, ale zatial ho tu trpim. Je to taka skulptura mojho nedosiahnuteho idealu.
cizy Zverejnené 6. December, 2015 Zverejnené 6. December, 2015 ja som zacal jemne cvicit niekedy v polovici augusta. namiesto pernamentiek do posilky, kde by som si aj tak nikdy nenasiel cas ist, si dam kazdy druhy den vecer pred sprchou kliky. pamatam si, ze ked som zacinal, ledva som vladal, napr. na uzky uchop som spravil 9 a koniec :D teraz si dam 160 - 260 v seriach po 20 podla toho ako stiham a ako sa mi chce neskoromne si myslim, ze vysledky uz je vidno :D (este by to chcelo upravit stravu :/ ) len potrebujem zacat aj s bruchom, to je vacsi problem :ermm:
doll Zverejnené 6. December, 2015 Zverejnené 6. December, 2015 Ja som si povedala, ze konecne budem mat priestor a cas, ked od noveho roku budem byvat sama, a nabehnem na rezim ze posilka, standardne ako doteraz, min dva krat do tyzdna, aj ked tri by bolo lepsie, ALE, doma pustim INSANITY, a budem makat. Akoze riadny zahul toto cvicenie.K tomu ziadne pecivo, knedle, zemiaky, ako doma u rodicov, a uvidime co to spravi :P Teda, najskor uvidime, ako dlho to vydrzim :D
Vilma Flinstonova Zverejnené 31. December, 2015 Zverejnené 31. December, 2015 Stacionárny bicykel som doma mala a myslela som si, že každý večer pri telke si na ňom zabicyklujem...nebavilo ma to. Mám rada pestré cvičenie, toto bolo hrozne jednotvárne. nakoniec slúšil ako vešiak na tašky a na Flinstonove rifle a košele, a tiež som sa párkrát oň riadne udrela pri upratovaní. nakoniec som ho dala kamoške. ešte mi ostali také šlapátka, tie nezaberú toľko miesta, dajú sa aj postaviť.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz