Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vcera som sa rozpraval s Ketihom Flintom a trocha sme spominali na post a napadlo nas zalozit jednu temu, teda myslim tym tuto temu.

ake je vase heslo na toto forum?

• Odpovedí 26
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Mgr. L.E.G. von Trips

4

• Sniper

3

• cizy

2

• arwiel

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

a prisli ste na to, ze kazdy ho sem pokojne napise

Zverejnené

keď sem zopár ľudí napíše svoj názor na túto otázku, už téma zrejme splní svoj účel :lol:

na postfore sa toto raz niekto pýtal, téma mala dosť krátky život :)

Zverejnené

to bol keith :lol: :) :)

no ale vratme sa k teme mladeznici

Zverejnené

Ja nemam nic proti tomu aby som vam ho prezradila...

Teda moje heslo je moje rodne cislo :lol:

Zverejnené

Hahaha az taka naivna nie som :lol:

Aj ked neviem co je ine na mojom a tvojom, asi len nick.... ale aby si mi este nejake nekale neslusne prispevky sem pridaval? Mne slusnej dievcine? :) To radsej nerisknem...

Zverejnené

LOL si to predstavte, kazdy tu uz bude za kazdeho pisat a nebude uz nikto vediet, kto co napisal, az napokon sa stane to, ze sa zavedie len jeden login a forum bude mat len jedneho "pluralitneho" clena. :lol:

Zverejnené

ja som mala dvadsaťmiestne heslo, že som ho na menej ako trikrát nepísala :lol:

slovo + dátum narodenia kamarátky

medzitým samozrejme kopa znakov

teraz obmedzené len na slovo so znakmi

Zverejnené

Moje heslo by mohol nabúrať každý jeden dobre čítajúci človek. Ani znaky tam nemám, ani veľké písmená, jednoduché jednoslovné, osvedčené, ľahké :lol:

Kde ja 20 znakov budem vypisovať :)

Zverejnené

Ja viem každého heslo. Ale "bohužiaľ" v databáze je to MD5 encrypted and salted takže prakticky nezistiteľné. Teda hishamine možno by sa dalo... :lol:

Zverejnené

Mohol by som mať aj zložitejšie možno, ale môžem ja za to, že mi automat zložitejšie nevygeneroval, keď som zabudol svoje pôvodné na jednej stránke? :lol: Kľudne hádajte a ja budem vravieť nie/nie :)

Zverejnené

(co znamena "salted"?)

Tiež neviem presne čo to znamená (technicky), ale zabezpečuje, že sa heslo ťažšie dešifruje.
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Uz nemate napady zalozit dalsiu normalnejsiu temu? :lol:

Zbytocna tema...

Zverejnené

ja vlastne ani neviem aké mám heslo... ale co používam heslá na nete, tak tie sú len 4, tak po chvíli trafím :lol:

Zverejnené

Kazdopadne ine, ako na postfore....

To je múdre riešenie. Na PF by som mal obavy používať heslo ktoré používam na dôležité veci.

ja vlastne ani neviem aké mám heslo... ale co používam heslá na nete, tak tie sú len 4, tak po chvíli trafím :lol:

To je zlé, nová verzia Fóra ktorá bude onedlho nainštalovaná aj tu, ti po 3 neúspešných pokusoch zablokuje konto.
Zverejnené

ja len jedno vsade. nerad si zatazujem pamat takymito pocitacovymi vecami, ja si musim pamatat vela inych veci. no by som sa zblaznil, keby som ho mal z nejakeho dovodu vsade menit.

Zverejnené

Raz mi na stránke funny poslali také dosť ťažké heslo, oni tam dávajú aj také čísla a milión písmen že človek nemá na to nervy si to zapamätať, ale mne sa nechcelo stále otvárať email, bola som hlúpa na to, aby som si ho zapísala na papierik, či kopírovala ho, tak som sa ho tu učila asi 5 minút a neviem ho teraz spustiť z mysle, tak ho používam...

Aspoň otázka : nebolo to zbytočné však? To učenie myslím. Pomôže to heslo aspoň trošku mojej ochrane? :)

Ináč občas sa mi nechce rozmýšlať a šlahnem tam len "heslo"...ale to by nikoho nenapadlo :lol:

Zverejnené

AW: No nie som si na 100% isty, ale heslo, ake mam tu, tusim nemam nikde. :lol:

Zverejnené

...ti po 3 neúspešných pokusoch zablokuje konto.

No veď hádam by si ju v tom nenechal a odblokoval to, nie? :lol:

To moje je vygenerované a vôbec nedáva žiaden zmysel... :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov