cizy Zverejnené 10. November, 2006 Zverejnené 10. November, 2006 ano toho som bol svedkom vcera na dvore ked som vencil psa, dosla posrata krava s dcerenkou a zaparkovala jak dementná sak posudte:
Nokia Zverejnené 10. November, 2006 Zverejnené 10. November, 2006 takymto soferom by som bez lutosti daval papucu resp im rovno bral vodicak, toto je cista arogancia nic viac
Ajk Zverejnené 10. November, 2006 Zverejnené 10. November, 2006 Cizy> u nas na parkovisku taki dvaja... stoja tam uz vyse mesiaca a pol.... nema zmysel to fotit... cakam kedy mu tam niekto nieco napise klucom...
game Zverejnené 10. November, 2006 Zverejnené 10. November, 2006 mám dvoch takých susedov ... keď odídu raz začas z parkoviska, každý len tŕpne, ako a kam to odparkujú, keď sa vrátia ... miest na parkovanie je tak akurát, a za tie roky sa vytvoril nejaký systém, takže je to v pohode... len títo dvaja nesmú odísť s autom ... :lol: pred obchodom je malinké parkovišťátko, asi na šesť áut, keď sa nastavajú pekne vedľa seba, ide to...až kým nepríde nejaký magor s niečím obrovským, aby nemusel cúvať, len pokračovať v ceste , postaví sa krížom ... a štyri miesta sú v háji ... to je pomaly vysoká škola bezohľadnosti
cizy Zverejnené 21. November, 2006 Autor Zverejnené 21. November, 2006 znova sa s vami idem podelit o nieco co som dnes videl:
cizy Zverejnené 21. November, 2006 Autor Zverejnené 21. November, 2006 myslim, ze to pochopi aj tak :lol:
cizy Zverejnené 21. November, 2006 Autor Zverejnené 21. November, 2006 najlepsie na tom je to, ze ako som bol v pizzerii za rohom na obede, tak pri vedlajsom stole sedela taky oblecikovi trapko s takou dermacolovou starou kravou a ta furt volala ze este idu do novych zamkov, tak neviem ci to nebolo ich auto nahodou :lol: :) :)
Nokia Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 ja si asi fakt kupim ooobrovsku ciernu centrofixu a budem im pisat na okna nech sa naucia parkovat :lol:
game Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 znova sa s vami idem podelit o nieco co som dnes videl: takýchto papierov s takýmito textami by sme mohli pri sebe nosiť každý deň zopár tuším všetci - minuli by sa :lol:
cizy Zverejnené 21. November, 2006 Autor Zverejnené 21. November, 2006 haaaaaaaaaaaa pekny odkaz som mu nechal,nie? trtoplasnik jeden nitriansky
Sniper Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 Ten posledný obrázok je dobrý! :lol:
Wink Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 Inak akoby som videla mamu... podobne parkuje.. :lol:No cizy , ty si si dal tolko namahy?? Este pekne velkym, z pocitaca vytlacene...
Darkman Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 Ja som to auticko videl nazivo... a ten odkaz bol :lol: :)
nutrinka Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 to už aj ja zaparkujem lepšie :lol:
Sniper Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 No len aby majiteľ toho auta nebol nejaký vyholený, 2 metre vysoký, 120 kilogramový bývalý boxer 6x súdne trestaný rómskeho pôvodu s veeeeľmi dobrými kontaktmi lebo inak ten oznam budeš nosiť na čele povinne celý rok :lol:
Nokia Zverejnené 21. November, 2006 Zverejnené 21. November, 2006 Axel neboj, na taketo auta to mozes kludne davat, bat by som sa bal ak by to bolo nejake G-cko s NR-666 :lol:
game Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 lenže to decentné "papierové" riešenie je rozhodne elegantnejšie - majiteľ sa dozvie, za čo ho považujú, dozvie sa, že jeho idiotské parkovanie neprešlo bez povšimnutia, maximálne ten papier pokrčí a hodí na chodník, kde práve vo svojej arogantnosti parkuje... ten druhý prípad je vandalizmus a nechutnosť ... keď na starú nepoužitú rachotinu niekto nasprejuje sprostosť, no dobre... ale to auto tam stojí ktovie odkedy a ešte tam môže stáť roky - a celý čas sa môžu obyvatelia pozerať na ten milý nápis ... keď to tam niekto odstavil s tým úmyslom, že tu to aj zhnije, tak je to graffity zbytočné ... hm ? :lol:
Nokia Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 mne sa paci ked vidim na spinavom aute v tej spine napisane, UMY MA !! :lol: to musi byt tvrde umytie teda :)
weirdo Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 lenže to decentné "papierové" riešenie je rozhodne elegantnejšie - majiteľ sa dozvie, za čo ho považujú, dozvie sa, že jeho idiotské parkovanie neprešlo bez povšimnutia, maximálne ten papier pokrčí a hodí na chodník, kde práve vo svojej arogantnosti parkuje... no prave. druhym sposobom setrime zivotne prostredie.
Ajk Zverejnené 22. November, 2006 Zverejnené 22. November, 2006 Vcera vecer - chcel som zaparkovat, pochopitelne vsade plno.... a v boxe pre 4 auta stali 2 auta.... take som mal nervy.... o nieco dalej stalo auto pri smetiakoch, asi 35° otocene tak ako by malo stat, s jednym kolesom na obrubniku v polohe ako skapinajuca zirafa... prekvapila ma znacka BA-xxxPC.... Teda jednalo sa o nove auto (nejaky novy citroen). Z toho mi vychadza len jendo, ten clovek si nevazi to auto, a asi ho nema za vlastne... Ja tiez nebudem mat auto za vlastne, ale urcite by som takto nikfy nezaparkoval
Ajk Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 Dnes ma nahnevalo jedno polo kombi.... akoze parkovacie miesta pozdlzne pre 2 auta, jedno miesto volne, druhe obsadene nejakym autom, ale ten clovek bol uplne napasovany v zadu a navyse mal kratke auto... tak som zaparkoval pred neho a este tak, aby sa tam nejaky umelec nesnazil silou mocou dostat... pred sebou som mal asi 1m... Vratim sa... a tam to Polo... ale nenormalne... medzi mnou a polom bolo takych 10cm, medzi polom a tym druhym autom tiez.... neviem jak sa tam dostal... najhorsie bolo, ze predonou asi 1 m stena, a este k tomu v kopci... som tam vyparkovaval asi 25 minut:D
Nokia Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 ajk nejak sa ani neda pochopit ako si parkoval z toho tvojho pribehu :lol:
Ajk Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 http://artpad.art.com/gallery/?j976dl1f6to
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz