iskra Zverejnené 3. Február, 2019 Zverejnené 3. Február, 2019 Boli sme na plese. Vyhrali sme bohatý darčekový kôš a tiež benzínovú kosačku, ktorú sme darovali. Bolo super! :tanec: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 16. Február, 2019 Zverejnené 16. Február, 2019 kedysi som mala celkom šťastie, podávala som občas športku, ale naozaj len občas, a skoro vždy som čo to vyhrala. odkedy som sa vydala, prestali sa prachy na mňa lepiť. Ale v tombolách sme mali celkom šťastie. Na jednom z našich prvých spolu strávených plesov (to bol vtedy večer oravského folklóru v nebohom PKO) sme vyhrali prútený kôš, dlho sme v ňom skladovali zemiaky. Inokedy sme na plese Červeného kríža vyhrali kombuchu a nejaké držiaky na uteráky, na plese školy, kam nás zavolali naši spoloční kamoši, sme byhrali 12 kg (až sa dobre pamätám ) pracieho prášku, a pred pár rokmi sme vyhrali dokonca hlavnú cenu, olejomaľbu obraz. pekný obraz, do týždňa nám visel a dodnes visí v obyváku.tento rok nás tombola obišla, asi sme boli dakde na wc či kde, ked sa lístky kupovali...inak by sme určite neboli obišli naprázdno! :) Dcéra si predplatila nejaký časopis, už neviem, aký, a zaradili ju do nejakého losovania, a vyhrala poukaz v hodnote tuším 800 EUR na dovolenku podľa cvlastného výberu. Vtedy mali ešte len Ninku, mala necelý rok. A tak si doplatili a šli na dovolenku do Grécka celá rodina. A druhýkrát sa jej tiež zadarilo vyhrať šek na nákup oblečenia, obuvi a neviem ešte čoho a k tomu nejaké premiérové predstavenie a pred tým služby vizážistu a kaderníka, ktorí ju vykrášlili, aby na predstavenie bola uňo ňuňo. Kočka si to užila. Tak nech ju šťastie neopúšťa. Ale raz sa mi podarilo nie vyhrať, ale na výlete v lese pod trsom hlív som našla poskladanú 100-korunovú bankovku. Náramne sa mi vtedy hodila! Mala som vtedy so sebou okrem Flinstona a svojich detí aj dve susedovie deti, tak sme to prejedli a prepili v bufete dakde pod Kolibou či kde to. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz