starsi Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 Toto ma napadlo, teraz keď som dal príspevok do témy "Koho budete volit". Tu na fóre by sme si založili svoju stranu. Aký program by mala mať podľa vás, pripadne ešte aký názov by ste jej dali. Myslite aj na korytá ktoré by ste chceli. Zatial punúkam len tieňové korytá na jednotlivých ministerstvách. Samozrejme, že by ste mali aj pokritizovať súčasnú vládu, ale aj predchádzajúce za ich pôsobenie. Nedávajte sem len kritiku, ale aj konkrétne návrhy na zlepšenie stavu. Pri návrhoch na zlepšenie však rozmýšlajte nad tým ako by váš návrh ovplyvnil v širšom meradle našu spoločnosť. Kritizovať vie totiž každý, ale navrhnúť niečo také aby to všeobecne fungovalo nie je jednoduché. :lol: IDEME NA TO aj keď už v NATO sme :) :)
starsi Zverejnené 16. Marec, 2006 Autor Zverejnené 16. Marec, 2006 Dám sem aj hned svoj prvý návrh. Zrušil by som zdravotné poisťovne ako také a ponechal by som len dve. V tej prvej by boli povinne všetci občania Slovenska. Poskytovala by také služby, ktoré sa poskytovali v minulosti ale aj dnes vo všetkých poisťovniach. Platilo by sa tam tak isto ako sa platí teraz. Za tých čo na to nemajú by platil štát. Nebola by tu povinnosť všetkých doktorov mať s ňou uzatvorenú zmluvu. Príslušný zákrok by si u takéhoto doktora občan zaplatil sám a poisťovňa by mu ho potom na základe účtenky v plnom rozsahu preplatila. Bolo by však presne stanovené čo si občan smie nechať u takéhoto doktora spraviť, prípadne koľko % z určitého zákroku mu bude zaplatené. Druhá by poskytovala služby nadštandartné. Výška platby by bola podľa druhu poskytovanej služby. Nadštandartnosť by musela byť garantovaná jak príslušným zariadením ale aj poisťovňou. Pri uzatváraní zmluvy by musel byt zoznam zariadení, ktoré príslušnú službu poskytuje. Bola by tu aj možnosť nechať sa liečiť v zahraničí.
dead Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 bezpredmetna kritika to ano, ale navrhy na zlepsenie? to sa dnes nenosi :lol:
RoSo Zverejnené 22. Marec, 2006 Zverejnené 22. Marec, 2006 V žiadnom prípade nebudem zakladať novú stranu. Je ich tu viac než je únosné a obsiahli už celé politické spektrum. Stačí si jednu vybrať a byť v nej prínosom. Čisto teoreticky k tým korytám: - najviac sa dá nahrabať v rezorte hospodárstva, ale ja by som si vybral rezort dopravy - aj tam to sype a nie je to ľuďom tak na očiach. Poprípade rezort pôdohospodárstva :lol:
cizy Zverejnené 28. Marec, 2006 Zverejnené 28. Marec, 2006 ja by som zalozil SPF Strana proti Feministkam
Odporúčané príspevky