kuborama Zverejnené 13. November, 2006 Zverejnené 13. November, 2006 rad by som zistil ak sa tu na nachádzaju nejakí turisti :-/ za kolko usd sa mozu priniest nejake veci, konkretne elektronika...alebo ci je stanovený nejaký limit pri dovoze z usa na slovensko....thx a lot!
weirdo Zverejnené 13. November, 2006 Zverejnené 13. November, 2006 kolko toho chces doniest? oficialne by si mal preclit vsetku elektroniku co kupis v usa, ale ked sa budes tvarit, ze "sak to som si vsetko doniesol z domu", tak sa na to vyprdnu. len to neprenasaj v krabici a zabalene.
kuborama Zverejnené 14. November, 2006 Autor Zverejnené 14. November, 2006 no ale americanov nezaujima ked vyvazas tovar od nich nie? clo by kontrolovat mali az pri vstupe do SR alebo? kto by to teda mohol skontrolovat?
chrust Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Nechcem zakladať novú temu pre takú maličkosť /...už som bol raz zdziganý :lol: /,takže sa zaradím sem :) .Čo si tak zvyknete doviesť zo svojích ciest.Pre seba,pre blízkych?Kedysi sme vozili nedostatkový,či lacnejší tovar,ale dnes je to už hádam pasé :) .Takže ;) ?
Tom182 Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 ja mam vzdy velky problem si pre seba nieco kupit, pretoze sa vzdy vytesujem z tych miest kde som, ze si casto nahovaram ze mi viac netreba :lol: ale potom sa vzdy snazim doniest si nejaku malu maketu stavby z danej krajiny, piesok z puste, kamene..a najcastejsie domov prinesiem nieco tradicne, ak sa da tak nieco male na zahryznutie, caje, alebo kavu, potom ak najdem nieco co u nas tak casto nebyva...z iranu som doniesol velky kilovy kristal zlteho cukru :) , no najradsej nosim nieco co moze dotycny ochutnat a aspon tak sa trochu preniest do dalekych krajin :)
chrust Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Ja sa zasa zameriavam na stabilnejšie predmety...suvenýrového typu.Jedná sa hlavne o magnetky,typické výrobky pre danú krajiny a pod.Kúpim si aj niečo praktického aby mi vždy tieto veci pripomenuli moju cestu.Z každej krajiny si donesiem šiltovku s národnými symbolmi tejto krajiny.Na tie šiltovky som zaťažený - bez nej nie som ochotný krajinu opustiť
aljak63 Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Ja zase nakupujem trička :lol: to su najlepsie trička, clovek ma zaroven spomienku a ma ja istotu ze take len tak hocikto nenosi, a navyse sa mi aj uplne lubia take zaujmave a pekne trička. Kludne mi staci take tricko a ma to pre mna ovela vacsi vyznam ako nejake kde je napis Nike alebo Adidas. No a este si kupujem take suvenyri cim je ta krajina typicka - maketky stavieb, alebo figurky zvierat, z Holadnska napr. malinke drevaky a maly mlyn, a potom to vsetko mame vo velkej spomienkovej suvenyrovej skrinke a mame peknu spomienkovu vystavu a zaroven to posobi velmi prijemne na oci, a aj na srdce :)
chrust Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Nooo....z Nídrlandu som si doniesol keramický dekoratívny drevák,cibuľku čierneho tulipánu,ktorý nakoniec nevzišiel,prívesok z mini dreváčikov,hromadu syrov,mikinu,kabelu,čapicu ... a určite ešte mnoho,ale už som aj zabudol :lol: .Čo si doniesla moja najdrahšia radšej nebudem vypisovať,taký priestor tu na fóre proste nie je :) No a samozrejme,že som zabudol na najdôležitejšie ..... fotografie všetkého,čo som videl,alebo som si len myslel,že vidím :)
Tom182 Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 fotografie..no jasneeee..ked pri ceste nemam fotak po svojom boku citim sa nesvoj :lol:
chrust Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Veď to :lol: .Zrovna v tom Holandsku som foťák z určitých dôvodov nemal,tak sa tam musím ešte raz ísť pozrieť.... :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz