Skočiť na obsah

Preclenie tovaru

kuborama

Odporúčané príspevky

Zverejnené

rad by som zistil ak sa tu na nachádzaju nejakí turisti :-/ za kolko usd sa mozu priniest nejake veci, konkretne elektronika...alebo ci je stanovený nejaký limit pri dovoze z usa na slovensko....thx a lot!

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chrust

4

• weirdo

2

• kuborama

2

• Tom182

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

kolko toho chces doniest? oficialne by si mal preclit vsetku elektroniku co kupis v usa, ale ked sa budes tvarit, ze "sak to som si vsetko doniesol z domu", tak sa na to vyprdnu. len to neprenasaj v krabici a zabalene.

Zverejnené

no ale americanov nezaujima ked vyvazas tovar od nich nie? clo by kontrolovat mali az pri vstupe do SR alebo? kto by to teda mohol skontrolovat?

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Nechcem zakladať novú temu pre takú maličkosť /...už som bol raz zdziganý :lol: /,takže sa zaradím sem :) .

Čo si tak zvyknete doviesť zo svojích ciest.Pre seba,pre blízkych?

Kedysi sme vozili nedostatkový,či lacnejší tovar,ale dnes je to už hádam pasé :) .

Takže ;) ?

Zverejnené

ja mam vzdy velky problem si pre seba nieco kupit, pretoze sa vzdy vytesujem z tych miest kde som, ze si casto nahovaram ze mi viac netreba :lol: ale potom sa vzdy snazim doniest si nejaku malu maketu stavby z danej krajiny, piesok z puste, kamene..a najcastejsie domov prinesiem nieco tradicne, ak sa da tak nieco male na zahryznutie, caje, alebo kavu, potom ak najdem nieco co u nas tak casto nebyva...z iranu som doniesol velky kilovy kristal zlteho cukru :) , no najradsej nosim nieco co moze dotycny ochutnat a aspon tak sa trochu preniest do dalekych krajin :)

Zverejnené

Ja sa zasa zameriavam na stabilnejšie predmety...suvenýrového typu.Jedná sa hlavne o magnetky,typické výrobky pre danú krajiny a pod.

Kúpim si aj niečo praktického aby mi vždy tieto veci pripomenuli moju cestu.Z každej krajiny si donesiem šiltovku s národnými symbolmi tejto krajiny.Na tie šiltovky som zaťažený - bez nej nie som ochotný krajinu opustiť

Zverejnené

Ja zase nakupujem trička :lol: to su najlepsie trička, clovek ma zaroven spomienku a ma ja istotu ze take len tak hocikto nenosi, a navyse sa mi aj uplne lubia take zaujmave a pekne trička. Kludne mi staci take tricko a ma to pre mna ovela vacsi vyznam ako nejake kde je napis Nike alebo Adidas.

No a este si kupujem take suvenyri cim je ta krajina typicka - maketky stavieb, alebo figurky zvierat, z Holadnska napr. malinke drevaky a maly mlyn, a potom to vsetko mame vo velkej spomienkovej suvenyrovej skrinke a mame peknu spomienkovu vystavu a zaroven to posobi velmi prijemne na oci, a aj na srdce :)

Zverejnené

Nooo....z Nídrlandu som si doniesol keramický dekoratívny drevák,cibuľku čierneho tulipánu,ktorý nakoniec nevzišiel,prívesok z mini dreváčikov,hromadu syrov,mikinu,kabelu,čapicu ... a určite ešte mnoho,ale už som aj zabudol :lol: .Čo si doniesla moja najdrahšia radšej nebudem vypisovať,taký priestor tu na fóre proste nie je :)

No a samozrejme,že som zabudol na najdôležitejšie ..... fotografie všetkého,čo som videl,alebo som si len myslel,že vidím :)

Zverejnené

fotografie..no jasneeee..ked pri ceste nemam fotak po svojom boku citim sa nesvoj :lol:

Zverejnené

Veď to :lol: .

Zrovna v tom Holandsku som foťák z určitých dôvodov nemal,tak sa tam musím ešte raz ísť pozrieť.... :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov