trinita Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 krásne sú! ináč, náš Mrňo postúpil na ďalší level, už nesedí mňaukajúci pred dverami, ale vylezie na okno na opačnej strane a tam mňauká (zobudil ma v sobotu ráno o 6 a v nedeľu si to zopakoval asi 5x) :-)
sahara Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Mirkovi sa podarilo vystrúhať jeden z jeho ksichtíkov: 3
iskra Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 alarm: milé :) sahara: Mirko je fešáčisko k nám zavítal odvážny, šantivý "chlapec"- krtko, a ako tak pozorujem.. každú situáciu prežíva s humorom... :hmmm: priznám sa v rozprávkach som ho oveľa viac ľúbila :smilieee:
game Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 iskra,tak to ano ... krtko je milený, ale vytrvalý hosť :) sahara,možno sa mýlim, ale Mirkov výraz mi pripomína ... ´ja nič, ja muzikant´ ... :)
Vilma Flinstonova Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 noo, xichtí sa ako švagrov nebohý Marko, to bol Pán Pes. Ale aj fikaný bol. keď si myslel, že sa nikto nepozerá (chudák, netušil, že ho dakto môže vidieť v zrkadle a nemusí pritom vôbec byť v miestnosti), tak vediac, že brať zo stola je tabu, bleskovo uchmatol zo stola obložený chlebíček a zblajzol ho jak malinu, a potom sa zatváril asi tak dajako...tiež to bol vlčiak, a bol inak super cvičený.
sahara Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Vilma: môj našťastie zo stola nekradne, ani keď sa nikto nepozerá, ale zato rozhrýzol rúčku na ráčni aj záhradnom rozprašovači, lebo to vyzeralo ako kostička. jo, a nie je to vlčiak, len sa tak tvári, pouličná zmes, 12,5 kila aj s obojkom :)
Vilma Flinstonova Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 no veď aj švagor bol 100% presvedčený, že také čosi by jeho Marko jakživ neurobil... :yes_yes:Skús dakedy nechať niečo na stole a vyjdi z izby, ale pozoruj ho v zrkadle, aby naozaj nevedel, ža ho pozoruješ, čo bude robiť. Noo, jasné že ak sa predtým nabaští, tak sa ti vykašle na to, čo je na stole, skús to tak, že nebude nabaštený. Sama som zvedavá na výsledok takého psychologického pokusu. :zubiska:
sahara Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 keď je zlé počasie a ideme z domu, tak ostáva vnútri a za 5 či 6 rokov ešte nič nevyviedol. kým neprídeme domov, ten ušiak sa ani nedotkne plnej misky žrádla a ani sa nenapije vody.
trinita Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 potrebujeme pomoc dobrých ľudí - nie pre nás, ale pre malého, asi dvoj či troj týždňového kocúrika, ktorého sme dnes hlasno kričiaceho našli na dvore firmy, medzi stavebným materiálom, prechladnutého, špinavého a hladného. Nejaký čas sme čakali, či si preňho nepríde mama mačka, ale potom sme začali riešiť čo ďalej. Kamarátka, ktorá má mačací depozit, nám poradila i poskytla mliečko, tak sme sa popoludní hrali s kolegyňou na mačacie matky – a mňa to čaká celý víkend. Ak viete o niekom z Košíc a blízkeho okolia, komu by robilo radosť piplať malé mačiatko, dajte nám vedieť. Alebo aspoň zdieľajte tento odkaz na facebooku, aby sa o ňom dozvedel ten správny človek. 1
Hellé Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ta asi zdochol, ne??? ..hehe neprezil trinitinu "starostlivost" B)
trinita Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hel je teda naozaj nesmierne empaticka a utlocitna... :-p robili sme vsetko co sme vedeli, aj tak to nepomohlo...
game Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 no dobre, o Hellé to vieme, nič nové pod slnkom :)ale čo sa stalo Mrňovi ? ochorel ? zrazilo ho auto ? :confused:
trinita Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 zrejme najaky problem s crevami, posledne 2 tyzdne ho stale bolelo brucho a ani veterinari si s tym neporadili...
secretka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Nemohol zjesť vonku nejakú otravu? Aspoň píše sa aj o tom, že tí, ktorým zvieratká nie sú "dvakrát po chuti" sú schopní rozsypať otravu na miesta, kde sa tie zvieratá pohybujú. :hmmm:
trinita Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 neviem, zatial sa u nas take moc "nepestuje", skoro kazdy ma na dvore nejaku macku alebo psa
funebrak Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Majitelovi by som vymeral nasledovný trest: V gumákoch o 5 čísel väčších, ako potrebuje ,20 krát prebehnúť cez frekventovanú diaľnicu z dioptriami tiež zväčšenými o 5 čísel... alarm klobuk dole ake tresty vies vymysliet :zubiska: tak som sa zasmial ze mi az slzy vysli :zubiska: :hufi:
alarm Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Z velmi mladými cickami je to trochu asi problém...Pred 25-timi rokmi som našiel dve malé opustené mačiatka, slepé, ani chodiť nevedeli v šope. Najprv som čakal, či nepríde mačka-mať, ale nič....Triasli sa od zimy a podvedome hladali niečo na cecanie. Zobral som ich do domu, dal do pivnice, nachystal im košík s kopou handier , do ktorých by sa mohli zamotať. Zobral som mlieko, injekčnú striekačku a krmil ich každé 3 hodiny.Prvá mi odišla asi po dvoch dňoch, bolo to velmi smutné, tá druhá jej k tomu pomohla. Cicací reflex bol tak velký, že sa schúlili oproti sebe a tá čo prežila prvé dva dni doslova cucala tú druhú (mala na brušku modriny)Druhá vydržala aj pri všemožnej starostlivosti ďalšie dva dni. A tak som ich pochoval pri šope a smútil som. :uplakany: a trochu veselšiu tému:v bývalom ležovisku firmy, ktorá susedila zo záhradkárskou oblasťou sme stretli mačky. A tak sme občas z obedu doniesli zbytky a ponukli im. ..a oni si zobrali. Najprv ako typické dravce, neskôr zdržali aj pohladkanie. Odchovali sme asi tri generácie, Tú flakatú sme volali Wiskas. Najväčšiu radosť sme mali, keď mám prišli ukázať svoje mláďatá... tie neskôr zaujali miesta rodičov, a neskôr znova prišli mláďatká. Bola ich tam celá kopa alebo ako vravia na východe "hafo" Tá fotka krabice je z rána, keď sa zhromaždila väčšina a čakala na raňajky :zubiska: .Neskôr pochopili, že sa im ujde viac, keď nám pôjdu oproti, keď ideme z obeda, a tak nás čakali na polceste. Prešibané jak mačky :zubiska: 1
game Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 krááásny košiar krásnych mačiek, ešte aj vycvičené :D :thumbsup:
trinita Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 v tej krabici ich vidím minimálne 6, a krásne čierne mačičky sú tam... :-) ináč, Matej bol dnes u veterinárok, lebo sme od soboty ostali čosi dlžní a keď popísal, ako to všetko prebiehalo, tak si tety veterinárnice medzi sebou vymenili nejaké cudzie termity a potom prehlásili, že to musela byť otrava, pravdepodobne niečím takým ako prostriedok na hubenie slimákov... a vraj tie tráviace problémy týždeň pred tým s tým nesúviseli... otráviť sa musel až niekedy potom... 8(
Vilma Flinstonova Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 oooch, trinita, to je mi ľúto, taký krásny kocúrik to bol! neviem, prečo vymýšľajú také otravy, čo sa otrvoí všetko živé, ve´d nemôžu vymyslieť takú, čo sa slimáci prestanú množiť alebo tak čosi?A nechceš si nechať teda toho, pre ktorého si hľadala pomoc cez fejsbúk? Alarm, sú to krásne ciculky!!!K tým spred 25 rokov: predruhýkrát: kravské mlieko neni dobré, mačky nemajú enzým, ktorý by rozkladal mliečny cukor, takže im môže spôsobiť hnačky a iné nepríjemnosti, ale v drogériách (napr. v DM) je dostať mlieko vhodné pre mačence. Tiež kozacie mlieko by bolo lepšie ako kravské. Ale teším sa, že tie terajšie kočičky sa majú k svetu. Ľudia, kto dnes pozeral krimi na JOJ-ke? To jakživ nepochopím, ako to tí haj.zli mohli tomu kocúrovi urobiť. Zo srdca im želám, aby to niekto urobil im. veď to je horšie ako fašisti v koncentráku. Na kom si to skúsia nabudúce...? ten človek, čo mu ten kocúr patril, vie, kto sa u nich v dedine "baví" takouto činnosťou, ale trestné oznámenie nepodal, vraj nemá dôkaz a tý výrastkovia aj tak vraj ešte nie sú plnoletí, tak by sa im nič nestalo...kurňa, strašne som nas.r.a.tá. Špiny hnusné!
trinita Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Vilma, ten fejsbúkový kocúrik ostal u kolegyne, je zlatučký, ale u mňa to nebola láska na prvý pohľad... ja si počkám, až si ma zase raz nejaká cica vyberie...
Recommended Posts