Skočiť na obsah

Prečo stále ženy spomínajú .......?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Raz davno, cca rok a pol, dva dozadu, neviem ci nie nahodou na poste som cital velmi zaujimavy prispevok. Odvtedy som si zacal tento jav vsimat a je to tak. Prispevok bol o tom ze zeny, ja neviem ci maju potrebu alebo co stale spominat cikanie. Odkedy som si to zacal vsimat tak to tak je. Idem sa vycikat, prestan lebo sa pocikam, hento lebo sa pocikam, hento lebo sa pocikam atd atd. Naco to stale oznamujete? Naco to hovorite furt nahlas? Nehovorim, ze kazda, ale stretavam sa s tym velmi casto.

Napriklad aj ne tej beaniii co som teraz bol. uz prva vec bola to, ze chalansky hajzel bol furt volny, ale na babsky sa cakalo v rade, ktora mala 20 metrov ,jak v Somalsku na chleba, ale to sem zas ine pletiem.

Spoluziacke sa tam nechcelo cakat, tak zas to musela vyslovit, ze ona sa pocika asi ze ide do krikov a ja mam ist s nou a strazit ci niekto nepojde. OMG!

furt, vsade, zo vsetkych stran sa to na nas valí.

A ja sa pýtam......prečo?

Preco proste nemozte povedat, ze idem na wc, idem na hajzel, idem si odskocit?

A preco mate potrebu o tom stale oboznamovat?

Prečo?

• Odpovedí 25
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• cizy

4

• Mgr. L.E.G. von Trips

4

• rossi

2

• Mafalda Hopkirkova

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ja som si to zatial az tak nevsimo :lol: ale vsimol som si ,ze baby proste nedokazu ist na toaletu same vzdy musia sa dohodnut a ist viacere a potom preto su tam take dlhe rady ..............pritom mozno nie vsetkym treba cikat>cikat ide iba jedna a ta druha{tretia stvrta :) }sa iba upravi v zrkadle a caka kym docika jej kamaratka :) aj ja som tu popisal dost cikania ;)

ale podla mna je to celkom take zlatsie a milsie ked baba povie ,ze "idem cikat" a nie ze "idem na hajzel/wc" ;)

Zverejnené

Naco to hovorite furt nahlas? Nehovorim, ze kazda, ale stretavam sa s tym velmi casto.

Napriklad aj ne tej beaniii co som teraz bol. uz prva vec bola to, ze chalansky hajzel bol furt volny, ale na babsky sa cakalo v rade, ktora mala 20 metrov ,jak v Somalsku na chleba, ale to sem zas ine pletiem.

Spoluziacke sa tam nechcelo cakat, tak zas to musela vyslovit, ze ona sa pocika asi ze ide do krikov a ja mam ist s nou a strazit ci niekto nepojde. OMG!

furt, vsade, zo vsetkych stran sa to na nas valí.

A ja sa pýtam......prečo?

Preco proste nemozte povedat, ze idem na wc, idem na hajzel, idem si odskocit?

A preco mate potrebu o tom stale oboznamovat?

Prečo?

"trochu priveľa" otázok, ale keď cizy má len takéto starosti, zatiaľ je dobre ... :lol:

začal si si to cielene všímať, o to viac sa ti to zdá ... divečatá o tom hovoria, niektoré chcú byť moderné, niektoré zaujímavé, niektoré to nehovoria a sú také, ktoré to nazvú ináč ...

hovoria o tom niektoré rovnako, ako chlap má potrebu oznámiť, že " som opitý" alebo " dnes LEN 6 pív" ...a podobne ... :)

muži a ženy sa zameriavajú na iné veci, iné potreby, to je dané vývojom, tak to hovoria ... možno preto, že je tu nejaká sloboda, voľnosť, ešte pred pár desiatkami rokov by povedala, že si ide prepudrovať nos ... :)

pred dámskymi záchodmi sú rady vždy a všade ... chlap tam vojde stiahne zips, urobí čo treba, umyje pracky / niektorý ani to / a vypadne...

ženy to majú o dosť zložitejšie, vrátane toho, že vojde do kabínky a zatvorí sa - keď je čím, pravdaže ...

tie záchody sú také intelidentné, že keď má kabelku, nemá ju kam položiť ...

v každom prípade to nie je zvyčajne len stiahnutie zipsu...

to že chodia spoločne aspoň dve, alebo požiadajú muža o to stráženie ... to je predsa prirodzené

vtedy sú ženy hodne zraniteľné, vonku v kríkoch s odhaleným zadkom a sama to nie je bohviečo ...

a rovnako v záchodoch - keď sú dve, cítia sa bezpečnejšie .

a ako sám hovoríš, nie každá hovorí každú chvíľu o cikaní ... a keď hovoria, tak ich to prejde ...

ako by vyzeralo dievča, ktoré by vyprávalo, že "idem na hajzel" ? ;) ;)

Zverejnené

sak vravim ze aj na wc mozu povedat. Ale preco to musia furt vyslovovat. Pri kazdej vhodnej prilezitosti. PRI KAZDEJ!!! aj ked im je nieco smiesne, alebo im je zima ,alebo ja neviem..

AAAAAAAAAAAAAAAAARGRH

Zverejnené

čurky čurky, do mašurky :lol:

neviem, odkiaľ to mám, ale niečo sa mi vybavuje so škôlkou :)

okej nut, normalizuj sa :)

Zverejnené

uz viem

vzdy sa mi vybavi ten zvuk, jak to dopada na hladinu hajzla a ta predstava sa mi vobecnepaci,brrrrrr

Zverejnené

a najlepšie ak robíš veľkú potrebu, a potom ten exkrement člupne do močovej vody, a ako to spraví člup, a voda vyjde z tadiaľ, kde má byť, a máš od toho celý zadok. Na nezaplatenie.

Zverejnené

"Raz davno, cca rok a pol, dva dozadu, neviem ci nie nahodou na poste som cital velmi zaujimavy prispevok."

to som pisal tusim ja :lol: nemam to rad, lebo spominaju to veru dost casto

mohli by si to aspon na verejnosti odpustit, ozaj nikto na to nie je zvedavy

Zverejnené

divne, ja vacsinou ked sedim niekde s babami tak akurat jedna sa druhej opyta ci ide s nou a to je vsetko..

slovo cikat vacsinou pocujem skor od malych deti ako od zien

Zverejnené

Ja som to tiež ešte nepostrehol. Ale jedna kamoška, pred rokmi, zavelila: "Počkaj, idem sa vyšťať!" a sama išla. :lol:

Ale málokedy vidím ísť jednu babu na hajzel. Často idú aj 4 naraz, hoci je tam len jedna misa.

Zverejnené

No ste ma aj rozosmiali :)

Ono je to fakt zlozite, ja chodim najcastejsie na zachod sama lebo sa mi popritom fakt nechce rozoberat pred polkou dievcat zo skoly blbe otazky ktore mi davaju spoluziacky... Ja som rada ked tam mozem ist sama a preto vacsinou ani neoznamujem ze niekam idem :lol:

A s tym cikanim ma vkuse rozrobene nieco nasa profka na biole. Ale fuurt. Ospravedlnite ma musim cikat. Ale sa uz nepocikaj z toho. Pocikas sa ak nepojdes?? To je ozaj niekedy otrava.

A zas je pochopitelne ze vy chlapi nevolate kamosov na wc. Ved si len predstav ze pri pisoaroch by stalo 5 chlapov a za nimi nejakych dalsich 10 ktori by sa len pozerali a cakali na kamosov :)

Zverejnené

No ja som mal na gympli troch spolužiakov, ktorí pre tú haluz sa volávali, že poď so mnou na hajzel a chodili aspoň dvaja alebo aj všetcia traja spolu :) Ale to len parodovali väčšiu a nežnejšiu časť našej triedy, takže asi tak :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

vcera som bol zas niekolkrat svedok zenskeho vsadekdesadaspomeniemslovocikat problemu

Zverejnené

na tom co si o takych myslim sa to podpisalo

Zverejnené

ehm... nikdy som si to nevšimla, no čízy má pravdu... /keby to niekoho zaujímalo, tak idem cikať, táto téma mi pripomenula, že som chcela ísť už dávnejšie.../

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

vzdy sa mi vybavi ten zvuk, jak to dopada na hladinu hajzla a ta predstava sa mi vobecnepaci,brrrrrr

podla mna zvuk zenskeho mocenia je preto taky hlasny, lebo ony to asi davaju kolmo uplne do tej vody, a tak sa ten hluk rozlieha dost.

zazil som, ze niektore z toho mali mensie traumata. s byvalkou napr. ked sme zacinali spolu byvat na byte a tak, tak zoparkat na mna kricala, ze mam ju cakat dalej od dveri, pretoze ked tam stojim v hale, tak nemoze :lol: :)

Zverejnené

s tým stáť ďalej od dverí úplne súhlasím ! neznášam ani to pomyslenie že je to počuť, každý by to mal robiť tak aby to nebolo počuť, a ani mne to nejde, keď sa niekto motá pred dverami, či kdesi je v susednej kabínke ... br :lol:

a s tým, že chlapov nie je počuť, tak to pr, neviem ako v pisoároch, nechodím počúvať, ale z výšky do záchodov to teda počuť sakramentsky je, viac ako ženské cikanie ! :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja som si to všimla na mojich spolužiakoch. Oni sa stále rozprávajú o svojich potrebách a chodia na wc minimálne v dvojici. Nezhadzovala by som to len na ženy. :lol:

Zverejnené

ale u vás je to určite častejšie :lol: ... ja som nikdy nevolal kamaráta na záchod :)

Zverejnené

Ja som tiež nikdy nevolala kamarátku na wc aby šla so mnou. :) To záleží od povahy a od toho, ako je ten človek zvyknutý. :lol:

Zverejnené

Ženám s hyperaktívnym mechúrom má pomôcť aj webová stránka www.drzmechur.sk.

:lol: drzmechur. kto to vymysla.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja na wc idem tiez ze hlasim. teda , poviem ze idem na wc.ved som slusne vychovana, ze sa pri kazdom odchode rozlucim. ale ucel navstevy si nechavam pre seba, lebo aj tak kazdy vie, ze si tam clovek nejde ostrihat nechty na nohach. ...alebo?

a to ze ideme viacere je najmenej , sak dobrych ludi sa sade zmesti.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov