game Zverejnené 1. November, 2006 Zverejnené 1. November, 2006 hovorí sa o nich už dlho, a dokonca sú tam nejaké paralely aj v počte písmen mien aktérov ... keď sa vám chce, spočítajte si ich :lol: stretla som sa s tým, že to Lincoln sa vrátil, lebo nedokončil svoju prácu ... je to vlastne jedno, ale tie paralely sú udivujúce / nechce sa mi to prekladať / ... takže tu sú : 1. President Lincoln byl zvolen do úřadu v roce 1860. To lze vyčíst z historických příruček. Takže v roce 1860 se stal presidentem a zde je možno nalézt první podobnost - Kennedy byl zvolen o sto let později, v roce 1960. 2. Dost možná vás zarazí, že president Lincoln byl zavražděn v pátek a president Kennedy rovněž. 3. Možná jste četli, že president Lincoln byl v okamžiku atentátu právě v divadle spolu se svojí ženou. President Kennedy byl na návštěvě Dallasu v Texasu a jel autem se svou ženou. Rovněž sledoval divadlo, divadlo veřejných poct. 4. President Lincoln byl střelen do zad, když seděl v lóži. President Kennedy byl střelen do zad, když seděl v autě. 5. Po presidentu Lincolnovi nastoupil do úřadu muž jménem Johnson. Tělo presidenta Kennedyho zavražděného v Texasu doprovázel na palubě letadla vicepresident Johnson, budoucí president USA. 6. A to ještě zdaleka není všechno. Johnson, který nastoupil po Lincolnovi, byl demokrat z Jihu; Lyndon Johnson, který nastoupil po Kennedym, byl rovněž demokrat z Jihu - z Texasu. To je docela dost „náhod“, ne? Přítomnost při některých událostech znamená víc než pouhou náhodu. Tohle přeci dokazuje, že musí existovat nějaký „božský plán“, podle něhož se entita, tvořící presidenta Lincolna, možná vrátila jako Kennedy, aby svůj úkol dokončila. A pokračujeme: 7. Oba Johnsonové byli před svým zvolením senátory. 8. Lincolnův nástupce se jmenoval Andrew Johnson. A teď dávejte pozor... Andrew Johnson se narodil v roce 1808. Kennedyův nástupce Johnson se narodil v roce 1908. 9. Lincolna zavraždil podivný člověk, naprosto nespokojený, máme-li věřit zprávám, které dnes patří do historie. Jmenoval se John Wilkes Booth a narodil se roku 1839. Lee Harvey Oswald, který údajně zavraždil presidenta Kennedyho, byl velice nespokojený člověk, který měl soustavně nějaké problémy. Narodil se roku 1939. 10. Postupme v našem seznamu „náhod“. Booth byl zavražděn dřív, než se dostal před soud. Oswald stejně tak: byl zavražděn, když ho převážela policie. Ještě před soudem. 11. Tyto „náhody“ se netýkají, jak jste sami viděli, jenom presidentů a jejich vrahů, ale i jejich manželek. Paní Lincolnová, manželka presidenta Lincolna, přišla o dítě během manželova úřadu. Totéž se stalo paní Kenedyové. 12. Lincoln měl tajemníka jménem Kennedy. Ten ho od návštěvy divadla zrazoval. President Kennedy měl tajemníka Lincolna, který mu doporučoval, aby se vyhnul cestě do Dallasu! 13. Johl Wilkes Booth střelil presidenta Lincolna v divadle do zad. Pak utekl a skryl se ve skladišti. Lee Harvey Oswald střelil Kenendyho ze skladiště a skryl se v kině. Přečtěte si to znovu a přemýšlejte. Není to divné? Jeden vrah střílí v divadle a skrývá se ve skladišti, druhý střílí ze skladiště a skrývá se v kině. 15. Spočítejte počet písmen ve jméně John Wilkes Booth a dostanete patnáctku. Ke stejnému číslu dojdete u jména Lee Harvey Oswald. 16. Předpokládá se, že Lincolnův vrah Booth měl komplice. Nebylo to však jednoznačně dokázáno. Není ani dokázáno, že Booth Lincolna skutečně zavraždil. Stejně tak se neví zcela jistě, jestli Oswald opravdu zabil Kennedyho. Předpokládá se, že i on měl komplice, ale důkazy chybí. Podívejme se na to přímo: okolnosti ukazují na Boothe a na Oswalda, ale jaká je skutečná pravda a kolik předsudků a ukvapených soudů vypustil do světa tisk? Nevíme, a proto na to upozorňuji. To je totiž další shoda v příběhu obou mužů. 17. Vzpomeňte si na muže zvaného Ruby, fanatika, který zabil Oswalda. Střelil ho přímo před televizními kamerami. Prodrali se přes policii, namířil a zmáčknul kohoutek. Boston Corbett byl také fanatik, i on věřil, že zabít Johna Wilkese Boothe je správné. Oba muži byli zastřeleni, protože byli obviněni z vraždy presidenta. V obou případech se říkalo, že tihle ti vrazi, Coebertt a Ruby, to udělali z přílišné věrnosti svému presidentovi. Ale ani v jednom případě nebyl prokázán skutečný motiv. no ... a je to :) ... ako sa vám to pozdáva ? :)
phersu Zverejnené 1. November, 2006 Zverejnené 1. November, 2006 To je riadna haluz. Ale Lincolnov duch straší v Bielom Dome a Kennedyho nie prečo???
Ignatius Zverejnené 1. November, 2006 Zverejnené 1. November, 2006 Toto ma včera napadlo, keď som čítal tú tému s číslom 23, ale to už bolo príliš neskoro, aby ma napadlo kde... Aj keď bol to trošku odlišný článok, niečo z tohto chýbalo a myslím, že tam bolo zas dačo naviac, takže predsa len to skúsim ešte pohľadať a prípadne ak by som mal šťastie, tak doplniť čo by bolo teda tam naviac...
game Zverejnené 1. November, 2006 Autor Zverejnené 1. November, 2006 Igny, skús pohľadať, lebo mňa to tiež napadlo z toho čísla 23 ... práve preto, že ten článok, kde som to čítala, sa zaoberal aj tými počtami písmen v menách ...ja som to čítala kdesi v knihe, na nete to zatiaľ neviem nájsť ... nejako to dáme dokopy ... a počkaj aký objav z toho bude :lol: :)
Ignatius Zverejnené 1. November, 2006 Zverejnené 1. November, 2006 Snáď sem nedoplním nič čo odznelo, ale dačo som našiel:- Oba prezidenti byli zastánci občanských práv- Jména Lincoln i Kennedy mají 7 písmen- Křestní jména nástupců obou prezidentů – Andrew a Lindon (dokonce i Baines) mají 6 písmen. - Abraham Lincoln byl 1846 zvolen do kongresu. John F. Kennedy byl 1946 zvolen do kongresu- Oba byli usmrceni strelou do hlavy.- Oba atentatnici maji tri jmena- Obaja prezidenti boli varovaní, aby nechodili tam kam šli a kde našli svoju smrť Myslím, že len toto, inak v podstate to čo už obsahuje prvý príspevok témy... Ale inak je to pekná haluz...
phersu Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Ešte by ma zaujímalo či mal Lincoln milenku bo Kennedy ju mal ako je všetkým známe.
game Zverejnené 2. November, 2006 Autor Zverejnené 2. November, 2006 čo teba nenapadne ... možno mal milenku, možno práveže nemal, a to potreboval po sto rokoch napraviť ... :lol: trochu som prehrabala net, ale viac-menej sa všade opakuje to samé, čo je tu zozbieranékeď na niečo nové natrafíte, hoďte to sem :)
phersu Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 No vieš no...trápi ma to :lol: Kennedy sa tiež narodil v chudobnej rodine?Škoda, že neni tiež zobrazený v Mount Rushmore to by potvrdzovalo nejaký vplyv. Tak poďme diskutovať teda: Takže Lincoln bol tak nadržaný na druhom svete, že sa prevtelil do Kennedyho a chcel si dobre vrznúť okrem iného a zasa mu to niekto prekazil ten má, ale smolu.
game Zverejnené 2. November, 2006 Autor Zverejnené 2. November, 2006 no ... obávam sa, že ešte musíme počkať nejakých ... skoro 60 rokov, či je to pravidlo ... to že sa narodil do bohatej rodiny, to je anomália, ktorá tomu dodáva tú pikantnosť - v predchádzajúcom živote narodený do chudoby a / možno / bez milenky, v tom nasledujúcom živote bohatý, obletovaný, s milenkami ... a od narodenia bojujúci s nezvyklou chorobou - možno to bola daň za bohatstvo, ktovie ? ale aj tak obaja skončili rovnako ... :lol:
game Zverejnené 2. November, 2006 Autor Zverejnené 2. November, 2006 to nebol Američan = stelesnené zdravie , za jeho života sa o tom veľa nevedelo : " Počas celého detstva a dospievania prešiel prekonal snáď všetky možné detské choroby. S menšími či väčšími prestávkami v mladosti, mal zdravotní problémy takmer stále (neskôr lekári u neho diagnostikovali Addisonovu chorobu, ktorá mu ničila imunitný systém). Tiež mal po zranení vo vojne večné problémy s chrbticou a musel absolvovať niekoľko operácií.) Už v dobe puberty sa začal nesmierne zajímať o ženy. Po svojom otcovi bol priam nenásytný a slabšiu polovičku ľudstva naozaj neuveriteľne priťahoval. "
game Zverejnené 2. November, 2006 Autor Zverejnené 2. November, 2006 :) "Addisonova choroba (tiež chronická nedostatočnosť nadobličiek alebo hypokortikalizmus) je vzácne endokrinné ochorenie, ktoré bolo prvýkrát popísané britským lekárom Thomasom Addisonom. Odhaduje sa, že postihuje zhruba 1 až 2 ľudí zo 100 000. Choroba prepukne, ak nadobličky nedokážu produkovať dostatočné množstvo hormónu kortizolu a niekedy aj aldosterónu. Addisonovou chorobou označujeme primárnu adrenálnu insuficienciu, pri ktorej zlyhavá samotná nadoblička; sekundárna adrenálna insuficiencia vzniká, ak hypofýza neprodukuje dostatočné množstvo adrenokortikotropného hormónu (ACTH), ktorý stimuluje kôru nadobličiek. PríznakySlabosť, únava Zvýšená pigmentácia, najmä v okolí genitálu, prsných bradaviek, kĺbov, na dlani Zvýšená pigmentácia v dutine ústnej na sliznici líc (tzv. grafitové škvrny) Nechutenstvo, nevoľnosť, zvracanie, bolesti brucha, striedanie hnačky a zápchy Psychické poruchy - depresia, poruchy pamäti, nepokoj, nespavosť Chýbanie menštruácie / toto sa ho zrejme netýkalo / Znížený krvný tlak " pán prezident si užíval, lebo to nemal také jednoduché, darmo sa narodil do bohatstva, rodina bola chladná, výchova bitkou, otec naháňal frajerky ... takže tak :lol: pardon za off topic, ale toto patrilo ku Kennedymu, a nie každý vie, čo je Addisonova choroba :) a teraz späť k záhadám a paralelám a znovuzrodeniam a podobne .... tajomnú atmosféru prosím ... ;)
RoSo Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Ale Lincolnov duch straší v Bielom Dome a Kennedyho nie prečo??? Kennedy strasi u Onassisovcov :lol: ale vazne, zarazila ma len jedna vec v uvodnom prispevku - "bozi plan". Dost divne, ak niekto, kto neveri v Boha pripusta, ze by mohol mat nejake plany :)
game Zverejnené 8. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2007 ale vazne, zarazila ma len jedna vec v uvodnom prispevku - "bozi plan". Dost divne, ak niekto, kto neveri v Boha pripusta, ze by mohol mat nejake plany :lol: RoSo, o čom to vlastne hovoríš ?
game Zverejnené 8. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2007 RoSo, je mi ľúto, že v poslednom čase edituješ hlavne mňa - mne tvoja viera neprekáža, ja za to nemôžem, že sa s tým nevieš vyrovnať keď tebe niečo osobného prekáža na mne, na to je tu ss. koniec off topicu. okrem toho, keď si niečo čítal v citácii v prvom príspevku, vybav si to s tým pánom, ktorý napísal tento článok : http://www.cibulka.net/nnoviny/nn2000/nn2400/obsah/08.htm
RoSo Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Dobre, kaslem na to. Nie je to nic osobne, som skor zaujaty voci paranormalnosti ako takej. A kedze vacsina paranormalnych prispevkov a tem pochadza od teba, moze sa zdat, ze som si na teba zasadol.Btw. editujem?
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2007 Zverejnené 8. Apríl, 2007 Myslím že by bolo vhodné keby sa na Fóre témy o náboženstvách preberali opatrnejšie. Nech si každý píše čo chce, ale ak by mala nejaká téma prerásť do otvoreného konfliktu tak radšej z témy odíďte. RoSo dá sa povedať že všetko čo sa týka náboženstiev je prakticky paranormálne (tým nechcem povedať že napr. modlenie je paranormálne). Myslím že tu by bolo skôr vhodné vysvetliť čo si každý pod slovom "paranormálny" predstavuje, lebo tuším že každý si to vykladá inak.
tomassi Zverejnené 13. Apríl, 2007 Zverejnené 13. Apríl, 2007 v 1982 sa Squadra stala Majstrom Sveta a SERIA-ou otriasol škandál,po ktorom museli veľkokluby zostúpiť do nižšej súťaže história sa opakovala minulý rok, keď azúrový opäť vyhrali MS a JUVEntus sa porúčal do SERIA-e B
Sniper Zverejnené 14. Apríl, 2007 Zverejnené 14. Apríl, 2007 Ani sa tomu nedivím, Taliansko by sa oficiálne malo volať Talianská skorumpovaná republika. Taliansko má veľký potenciál nielen v športe a politike, ale vlastnými chybami sa pripravuje o vedúce pozície.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz