Skočiť na obsah

Helikobakter

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes som zistil neprijemnu skutocnost, ze sa mi helikobakter znova nepodarilo vyliecit.....hrozi mi uz tretie nasadenie antibiotik......ako som to zistil? Nevolnost v zaludku, nedobre travenie, krv v stolici.

Ma niekto s tymto svinstvom podobne skusenosti? Som zufaly a neviem uz co mam robit....

Podelte sa o vase skusenosti. :lol:

• Odpovedí 15
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• Polaris

4

• game

2

• Nokia

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

ja som mal helikobaktera a dost vysoke hodnoty som mal pri testoch, nasadil som antibiotika a fakt ze asi dva mesiace som jedol veeeelmi zdravo, ziadne bravcove a hovadzie maso a velmi vela zeleniny a uplne som sa ho zbavil :lol:

Zverejnené

je to malá zrúda, ktorá keď príde, ťažko odíde

včera som o tom s Polarisom hovorila, kolegyňa sa s tým trápila pekne dlho ... a ani neviem, ako sa toho zbavila...

Helicobacter môže byť pôvodcom žalúdočných vredov, prípadne sa môžu vraj aj zvrhnúť...

keď niekoho bolí žalúdok, problémy s trávením a podobne, ako prvé sa berú vzorky na Helicobactera ... je to hnusná potvora a u niekoho liečba trvá fakt dlho a trápi, lebo bolí...

Helicobacter pylori

/ pôvodne som sem chcela dať aj obrázok, ale nedám - to malé hnusobstvo je zrúda aj bez obrázku / :lol:

Zverejnené

Ja chcem aj obrázok vidieť. Určite ho chcú vidieť aj viacerí.

Zdrojom infekcie je väčšinou chorý človek alebo niektoré zvieratá (pes, mačka), z ktorých sa infekcia na zdravých jedincov šíri tzv. fekálno-orálnym prenosom

Hej Polaris, ako nechcem aby to blbo znelo, ale neskúšal si ty nejakú exotickú sexuálnu polohu, he? :lol:

Takže po tom čo som si prečítal, análny sex u mňa nehrozí ani náhodou, ani omylom a plánovane už vonkoncom nie. Fuj.

Ja chcem ten obrázok!

Zverejnené

game helikobakter ako kedy boli...

ja som mal akurat problemy s travenim a rozne zaludocne problemi ale bez bolesti, a to som mal dost vysoke hodnoty pri testoch :lol:

Zverejnené

ja som mal akurat problemy s travenim a rozne zaludocne problemi ale bez bolesti, a to som mal dost vysoke hodnoty pri testoch

si z tých šťastnejších, ktorých to nebolelo :lol:

obrázky :

Obrázok Obrázok

a komu sa to veľmi páči, má to tu aj ako hračku :

Obrázok

Zverejnené

To je také veľké, že to ten chlapík má v celom žalúdku? :lol:

Zverejnené

Hej Polaris, ako nechcem aby to blbo znelo, ale neskúšal si ty nejakú exotickú sexuálnu polohu, he? :lol:

Takže po tom čo som si prečítal, análny sex u mňa nehrozí ani náhodou, ani omylom a plánovane už vonkoncom nie. Fuj.

Ja chcem ten obrázok!

Ty si dakedy kus magora :) bez urazky!!! :)

Ked si este par clankov precitas, tak mozno zistis, ze sa to da preniest aj slinami....cize okolo teba moze byt kazdy druhy nakazeny a sam ten clovek o tom nevie......;) Takze ak mas oslabenu imunitu, alebo ked mas dodrbany zaludok a traviaci system, tak ho potom chytis.....ak si zdravy v tejto oblasti, tak ok...ale mozes sa aj tak nakazit, akurat v patris medzi to mensie pecento ;)

Zverejnené

Od zajtra sa nebozkávam :lol:

Polaris, fuj ako môžeš žiť s takou príšerou? :)

Zverejnené

Nemozem, musim to pustit k vode.....tak ako tu babu v tvojom avatary :lol:

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

ja mam dvanast tiez sa mi v maji podarilo natrafit na helikobakter a vybral som uz dve antibiotika a stale vraciam ato som bol uz na neurologii, psychologii, gastrologii, atd a nic mi nevedia zistit :lol:

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som zistil neprijemnu skutocnost, ze sa mi helikobakter znova nepodarilo vyliecit.....hrozi mi uz tretie nasadenie antibiotik......ako som to zistil? Nevolnost v zaludku, nedobre travenie, krv v stolici.

Ma niekto s tymto svinstvom podobne skusenosti? Som zufaly a neviem uz co mam robit....

Podelte sa o vase skusenosti. :lol:

:) Ahoj

Aj ja mam "HELIHO" už zopar rokov a som aj po liečbe antib. a nič trápime sa dalej. Neviem čo ho znova spustilo ved bolo chvílku dobre a je tu opäť. Kamoška mi poradila Kmobuchu je to taka huba a čaj sa s nej robí a pijem ho asi 3t a zmiernuje sa to ...už ma len občas brucho boli ale krče už nemám....Ak si blízko P.B ale pojdeš okolo podarujem ti jednu...sa to množi samo :)

Zverejnené

Heh....dakujem :lol: Ale nastastie moj momentalny stav je taky, ze to vobec nebol Helikobakter. Ten uz mam vylieceny....ani v krvi nebola pritomnost a ani cez sondu nespozoroval..takze vsetko ok. Boli to ine diagnozy a jedna z nich stale pretrvava, ale uz to riesim a prave dojedam posledne lieky. AZ teraz.....Tak uz len dufat, ze v buducnosti to uz bude dobre :) Ale aj tak dakujem za ponuku :)

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Tato potvora sa ľúbi vrátiť a prebývať v človeku znovu a znovu....hlavne v spojení so zápalom v žalúdku

Nepríjemná vec....

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

no ja som v minulosti mala helikobaktera, vyliečili ma a potom o par rokov mi ho objavili zas...na tej nepríjemnej gastrofybroskopii som bola už dva krát a mala by som ísť ešte raz...samozrejme že sa mi nechce... :) ja som mala vtedy asi 10 rokov..no a teraz mám 13..vtedy som to brala dosť na ľahkú váhu no teraz som si chcela na internete niečo pohľadať a zistila som o tejto chorobe strašné veci...preto by som sa chcela opýtať či by ste nevedeli aké potraviny sú na vyliečenie tejto choroby najúčinnejšie... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov