Skočiť na obsah

Spravili ste niekedy nejakú hovadinu?


Sniper

Odporúčané príspevky

Spravili ste nejaké hovadiny keď ste boli malí?

Keď som bol ja malý tak som spravil veľa hovadín, ale pamätám si len na niektoré.

 

 

Raz som doma v izbe rozmontoval ventilátor a tak mi napadlo čo to spraví keď spojím oba konce šnúry zastrčenej v zástrčke. Ozvala sa rana, zaiskrilo to ako na Silvestra a samozrejme v celom byte vyrazilo poistky. A ešte som mame do kuchyne kričal že to ja nie!

 

 

Raz mama dala do trúby piecť nejaké mäso a musela odísť preč. Ja som zostal sám doma a kázala mi aby som na to dal pozor. Vtedy sme mali ešte nejaký starý plynový sporák a niečo sa tam od ohňa chytilo lebo to začalo dymiť. Ja som si myslel že to tak dymí to mäso. Keď už bola dymu plná kuchyňa tak som si dal potápačské okuliare aby ma neštípali oči, uterák na nos a tak som čakal na mamu. Keď prišla tak skoro celá kuchyňa vyhorela a 3 týždne sme vetrali ten smrad.

 

 

Pamätám si že raz sme boli s bráchom u babky na dedine na prázdninách a ako sme sa spolu s bratrancom nudili, tak sme prišli na spásonosný nápad že ideme zmlátiť morky. Pobrali sme palice od fazule a pustili sme sa do nich. Horšie bolo že nás z balkóna uvidel bratrancov foter a bol z toho prúser o ktorom vedela celá dedina.

 

 

Cez iné leto keď sme boli u babky zase na prázdninách sme s bráchom dávali prascom žrať listy z burgyne namočené v prasačom hnoji. Tie prasce z asi toho ochoreli lebo sa chovali nejako divne. Potom prišiel zverolekár a musel za nimi do chlieva vliezť aby im pichol injekciu.

 

 

Raz cez leto sme sa s kamošom rozhodli že na nafukovačke splavíme Váh. Najprv to išlo dobre, lebo koryto bolo plytké a vodka tam rýchlo tiekla. Ale neskôr sa Váh rozlial doširoka a voda tam tiekla pomaly a my sme zostali trčať uprotred neho lebo sme nemali veslá a tak sme sa nechali unášať prúdom. Asi 1 kilometer sme splavili za 2,5 hodiny a doma bol prúser lebo sme prišli až večer a to sme predtým doma povedali že ideme iba pred činžiak sa hrať.

 

 

Raz som bol doma sám a chcel som skúsiť či budem schopný rukou udržať nože v spustenom mixéri. Keď som videl ako mi dorezalo tri prsty tak som zistil že to asi nepôjde.

 

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jo :)

Keď som mala 7 rokov, vybrala som sa so spolužiakom a mojim štvorročným bratom na výlet. Našim som povedala, že ideme opekať v Námestove. Aj sme mali... Výlet sa pretiahol na zhruba 15 km pešo cez lúky a lesy... podotýkam, že bol marec, v lese je tu vtedy plno vlkov a inej hávede. Našli nás niečo po polnoci u spolužiakovej tety. Vyzerali sme ako vyhnanci, keď sme šli cez dedinu s palicami. A ten môj krpec! Bol to prúser ako hrom, naši skoro zomreli od strachu.

 

Mala som blbý zvyk hádzať kamene do okien... Tak som so sesternicou rozbila jedno okno (hanbila som sa ako pes, keď nám na to prišli), susede sme auto doškrabali (tiež, keď sme hádzali skaly...)

 

A tiež sme dávali jesť prascom, ale kamene. Museli ich rozkrájať trochu skôr :lol:

 

A už si nepamätám, hm.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Strasne vela..>najviac asi na zakladke....vykradli sme so spoluziakmi skolnikovy skrinu s loptami co nam bral,komplet sme rozbili kachlickovu stenu a ked ju opravil tak este raz :) dali sme do wc megapirata,vytrhli dvere......potom nas nafackal vzdy a povedal ze sme ko....pekne od neho :)

s kamaratmi sme v zime z nadchodu gulovali ludi{mal som asi 12r} a viackrat nas niekto zacal nahanat.....ale nechytil ;)

si pamatam,ze raz rozdavali do schranok dajake caje cico a tak sme ich kradli ......potom nas z jedneho domu nahanal domovnik ;) ked som mal tak 14 tak na nas jedna pani chcela zavolat policiu lebo sme jej stale zvonili...............a same taketo somariny ale uz som normalnejsi :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

.... ked som mal tak 14 tak na nas jedna pani chcela zavolat policiu lebo sme jej stale zvonili...............a same taketo somariny ale uz som normalnejsi :)

:)

... hm ... koľkože to máš teraz ? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Raz som bol doma sám a chcel som skúsiť či budem schopný rukou udržať nože v spustenom mixéri.

:) Ty si inakší macher...

 

Na základke bolo najviac príležitostí... Naši v robote, ja zo školy skoro doma, zvedavý na všetky tajomstvá života... Otcovi som rozobral brokový náboj, z tuhy si spravil delo (celkom pekný mini model, s kolesami i lafetou) nabil klasickou zápalkovou zmesou a oloveným brokom a strieľal do zárubní... Keď som ako vysokoškolák natieral tie zárubne, nestačil som sa diviť, koľko som tam toho napálil a úplne hlboko do dreva...

 

To skratovanie v zásuvke som tiež skúšal a tiež to vyrazilo poistky... :lol:

 

Dostal som chemickú súpravu s návodmi k rôznym pokusom... Keď som všetky vyskúšal, začal som si vymýšľať vlastné a skoro som si vypálil oči kyselinou chlorovodíkovou...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked som chodil na karate, tak ked sme sa vraciavali, mali sme s kamosom ritual ze budeme chodit po plote skoly (akoze Himalaje) ktora je po ceste... podotykam ze su to tie klasicke skolske ploty (take mrezovane obdlzniky hrube asi 5cm). Robili sme to pravidelne, no raz prsalo, ja som sa smykol a padol rovno medzi tie obdlzniky, ktore boli hrdzave a rozparali mi bok... :) mama mala radost...

 

dalsia hovadina - mama mala sluzobny notebook (8MB ram pentium 166) a ja som tam hral dolezity zavod NFS2... lenze zacal sekat, tak som zacal nahnevany buchat do klavesnice (neuvedomujuc si ze pod klavesnicou je disk). Zrazu sa komp zasekol, tak som tresol este raz a dal reset... zrazu len hlaska "z disku C nemozno citat" :)

 

Axel - s tymi potapacskymi brilami :lol: LOOOL

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Noo ja som stastny clovek. Pruser som nemala ziadny chvalabohu, ale tusim ako 7 rocna som strcila drot do zastrcky. Mali sme take pekne svetla na stromceku, ale pokazili sa, tak vtedy este otec sa ich snazil opravit a porozoberal to cele. No nejak stade zmizol aj ten koniec a zostali len drooty a tie sa mi dost pacil :lol: Tak som skusila ze ci to zacne svietit ked to strcim dnu..... a cuduj sa svete.... ako silno to zasvietilo :):) Buch a na stotinu cela izba uplne osvetlena :)

 

No a ked boli zaplavy tak som bola tiez mudra lebo som kabel z chladnicky vytahovala, stojac po kolena vo vode. Daake trasenie mi preslo rukami, tak som to pustila (samozrejme do vody ). Ale nic sa nestalo, len mi potom doslo ze som mala asi kuusok rozmyslat ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ked som bol maly tak som vonku nazbieral slimakov ze ich budem doma chovat. Tak som im postavil z lega väznicu a neviem akym sposobom sa im podarilo odtial ujst, kedze som urobil mury skosene dovnutra. no ale usli a potom sme ich nachadzali mrtvych za nabytkom :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

- ked som mal 7 rokov a sestra 3, tak mi prislo uzasne vtipne, ze som ju presiel na bicykli.

 

- zhodil som jej trojkolku do takej jamy za domom, urvalo sa sedadielko a dostal som vyprask

 

- ked som bol osmak, vynadal som ucitelke do xichtu a riesilo sa to s rodicmi. mama bola ako furia, oco sa zasmial :lol:

 

- ked som mal 10, testovali sme s kamaratom odolnost maciek, a plnou silou sme ich hadzali dole hlavou z prveho poschodia. rozchodili to vsetky.

 

- davali sme mince na kolajnice tesne pred prichodom vlaku (vlastne pachanie trestneho cinu - nicenie statneho majetku) a raz som na kolajnici zakopol, tak vtedy som sa skoro posral od strachu

 

- na vylete zo skolky, ked som mal asi 5rokov, sme boli zavreti vsetci v jednej velkej izbe a bola tam kopa posteli. ked sme sli spat, pre istotu zamkli izbu. mne bolo treba na wecko, tak som skusil - dvere zamknute. povedal som si, vsak naco ju budit, do rana vydrzim. lenze akosi to neslo, tak som si v posteli cupol, nastavil ruky a cakal. najprv som zachytil len moc, potom aj sracky. ked ma to prestalo bavit, dal som si nohavice hore a a postal a posral som sa este aj do nich, a v takom stave som siel za vychovavatelkou. ta ale bohovala, ked ma sprchovala. cela vana bola od hovan.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

este ma inspirovala fiore v teme Vianoce :lol:

 

ked som mal asi 5rokov, tak som sa tak zalubil do vianocneho stromu a tak som stale nariekal, ked ho uz chceli vyhodit, ze definitivne rozhodnutie o tom padlo az v polovici marca :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

najprv som zachytil len moc, potom aj sracky. ked ma to prestalo bavit, dal som si nohavice hore a a postal a posral som sa este aj do nich, a v takom stave som siel za vychovavatelkou. ta ale bohovala, ked ma sprchovala. cela vana bola od hovan.

Hahaaaaaaaaaa :lol:

 

To s tými mačkami bolo kruté :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ved ale vsetky to rozdychali, tak co :lol:

 

btw, ta historka zo skolky sa zda kua ftipna, ale este si nelezal s posratymi a pochcanymi gatami hodinu uplakany v postielke a nedumal si, ako sa z toho dostat, ze? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

niekedy mám hrozné nutkanie spraviť nejakú hovadinu.... keď už nič, tak aspoň zakričať...

 

spomínam si na jeden tábor, keď sme behávali a spávali na strechách hotelov v Dudinciach, keď sme v peknej kose vyliezli na fontánu, alebo ako sme z nej majetnícky vyberali aj tie najmenšie halierniky... alebo ako sme mohli piť len ľavou rukou... alebo ako sme sa len tak vybrali do kostola...

 

to boli časy... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hej a niektori na FSP o tom vedia, nakoniec je tam aj reflexia na podpis. Fakt som urobil hovadinu, rozpisovat to tu nejdem, dotyka sa to neveljkeho poctu ludi. ALe jedneho si najdem a dam mu vypit si tu hovadinu, cizy, ty to nie si, my sme sa predsa pomerili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Ja som si tiež tak raz cez hodinu písala lístočky so spolužiačkou, pekne hnusne (naozaj HNUSNE) sme nadávali na zastupujúcu učiteľku. Vzala nám lístoček... mala som mať 3 zo správania, triedny bol zo mňa strašne sklamaný, mama ani nevravím. No on mi to vybavil, prešla som bez ujmy, ani ň, žiadny zápis. Teraz mi je tá učiteľka triednou.

 

Raz som kúrila v peci a zabudla som vypnúť elektrické kúrenie. To je nejak divne prepojené... Na peci bolo 100°C, trúbky horeli, skoro sme vybuchli. Už ani neviem, kto a ako to vyriešil.

 

Ako aj cizy, skladovala som doma chrobáky a pavúky zatvorené v sklenených fľašiach. Ktovie, kam sa rozutekali.

 

Keď som bola štvrtáčka, zlomila som spolužiakovi na hlave školské dosky a rodičia sa na mňa boli sťažovať. O rok sa odsťahovali :lol:

 

Aj zraneného vtáka som doma skladovala, na posteli. A kŕmila som ho červami vylovenými z hnoja. Dobrý smrad, poviem vám.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

no , ja som toho spravil vcelku požehnane , hlavne v detstve

 

tak podpalil som sad

krstny ma nasral ,tak som mu poskrabal nove auto , odvtedy parkuje zasadne v garaži

-bratranec studoval na elektrotechnickej , nieco si tam pajkoval a ked si odskocil vsetky poistky som mu prestrihol s nožnickami

- ked som siel s bratrancom a sestrenicou na vylet ,tak som pocas jazdy atvoril dvere a sesterka skoro vypadla

-nahanal som sesternicu s krompacom

-triafal som hroby shnitymi jablkami

- spolužiakovi som vysypal cely smetny kos do lavice

-hadzal som na ludi z panelaku vacky s vodou.

etc.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som tiež hádzala sáčky s vodou, zo školského záchoda :) Aj vyzvedať sa chodilo, lebo ľudia prechádzajúci popod okná sa boli sťažovať. Zatĺkala som jak pohan :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov