Skočiť na obsah

OrangeClick

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Čo hovoríte na OrangeClick?

Páči sa mi najmä možnosť:

Odoslanie SMS správy na účastnícke čísla v sieti Orange Slovensko cez SMS bránu - 0,90 Sk a pod.

Len či tam nie je nejaká zrada? Je to v podstate to isté ako Prima Karta?

• Odpovedí 11
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

4

• game

3

• Nokia

2

• Hedgehog

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

aj ja som to chcela vedieť, samozrejme som prečítala stránku, reklama na to ide už dosť dlho, takže keď s tým má niekto skúsenosť a je spokojný, nech povie áno, keď nie tak nie ...

podľa stránky je to zaujímavé keď to majú všetci, ktorí vzájomne veľa smskujú

má to tu niekto ?

Zverejnené

zaujimave ze je tu milion veci OT ale zrovna moju tu niekto teraz zmazal

a pritom to nebolo az tak OT, kedze som citoval reklamu na produkt na ktory sa pytate

ale je to vasa vec :lol:

Zverejnené

z tej reklamy som nezachytila nikdy nič, len mi dnes bolo objasnené, že tá reklama ide už dlho ... / syn ma poučil :) /

takže asi nebude pravda, že každú reklamu tu ovláda každý , jednoducho ich nepozerám

a nepoznám každý slogan z každej reklamy, a ni ho nechcem poznať, som presýtená reklamami a už celé mesiace im nevenujem pozornosť .... :)

podstatné je, že zostáva otázka, či s kartou orangeclick má tu niekto skúsenosť ... a keď áno, akú ... to je všetko :lol:

Zverejnené

kedze som citoval reklamu na produkt na ktory sa pytate

začni si citovať pravidlá písania v jednotlivých kategóriách :lol:
Zverejnené

nebol to ziaden spam, ziaden flood, ziaden chat

nemas tam zakazane citacie ku tomu produktu, takze si to uprav :lol: :)

Zverejnené

dokelu, sú mi ukradnuté aj spamy aj nespamy aj reklamy momentálne, ale stále ešte neviem, ako je to s tou orangeclick kartou ... :) :)

a to ako pozerám, sme tu popísali už sedem príspevkov ... dohája aj s chlapmi :lol: ;) kľud a rozvaha ...

to tu ešte vážne nikto neodskúšal ?

Zverejnené

Veru... vyzerá to, že keby sa nezmazal ten citát, tak to už dávno vieš... Alebo druhá možnosť, že nik s tým nemá skúsenosti a nič o tom nevie...

Zverejnené

Včera 21:51 na PF Pink založila veľmi podobnú tému kde sa pýta to isté ako ja.

Na margo toho incidentu zo začiatku Fóra, by som mal ja teraz drzo nabehnúť do tej jej témy a spýtať sa jej prečo kopíruje témy z FSPF.

Takže k téme:

som si pozisťoval, nič za tým nie je, ale ešte pre istotu sa v Orange spýtam :lol:

Najväčšiu výhodu vidím v tom že budem môcť písať SMS priamo z netu len za 0,90 Sk, takže rozhodne sa to oplatí.

Zverejnené

O com to tu tocite?

Mna by zaujimalo, naco by mi bol dobry ten Orangeclick, ak esemesky nepisem.

Zverejnené

No práveže mňa tam lákajú najmä len tie sms, na hovory mobil moc nemám, ale sms za 0,90 Sk a ešte aj z SMS brány je cool.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov