Skočiť na obsah

Ukončovák

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mame tu plno sexualnych tem, avsak ziadnu o tom co prichadza na konci sexu. Ano je to ejakulacia :lol:

Kam s tym? Co preferujete? Forumacky sa mozu vyjadrit kam to maju najradsej :)

• Odpovedí 21
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

5

• cizy

3

• doll

3

• Jovzin

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no, lepsie do kondomu ci von ako do mna...ze jo :lol:

takze, bud:

- do kondomu vo mne /vsak ako inak :) /

- na mna (brusko, prsia)

- do ustociek a mnami mnami :)

no a vy chlapi....kam to davate najradsej ked ste s partnerkou,hmm?

Zverejnené

Priamo do odpadkového kosa??? resp. WC??...Axel, ty si divný :lol: :)

Zverejnené

Hellé buď si nepochopila čo som tým myslel, alebo si divná ty :lol:

Zverejnené

mne sa to lubi ked to holka pekne spapa, alebo ked to mozem dat na telo, najlepsie na tvár :lol: :)

ale nie je odveci ani vsetko to vystriekat do kundicky :)

Zverejnené

do kondomu,do muslicky{antikoncepcia uzivana :lol: },na partnerkine brusko/prsia :) ...........kamarat este ked sme boli v devine na zakladnej tak u jednej baby doma to furt hodil za skrinu>to muselo byt ked ju niekto dakedy odsunul :)

Zverejnené

najlepšie myslím, že tam, kam to patrí... i keď najprv musia byť tabletky!!!

do úst tiež môže byť a minule som mala na sebe a začala som prštekom papkať... mňam... :lol:

Zverejnené

okrem vlasov a tvare moze byt hocikde... tieto dve miesta ak, tak len nahodne, ale cielene by mi nevyhovovali...ani jemu, ako som sa dozvedela :-))

bud tam, kam je to predurcene ist, no bez akychkolvek nasledkov :lol:

alebo pusinka... alebo brusko... :)

Zverejnené

Unoncujem to pekne na partnerkine brusko alebo na chrbatik pri jazde zo zadu :lol:

Kua....mam zase chute.....

Kua fix....to je tak nadherne....uz len to pomyslenie ma laka vypadnut z tejto roboty a zavolat jej, ze: "Uz mozes dojst ku mne" :)

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Najlepšie je to priamo tam kam to patrí.

Presne toto som chcel teraz napísať, vidím že som sa vyjaril už pred 2 rokmi :)

...........kamarat este ked sme boli v devine na zakladnej tak u jednej baby doma to furt hodil za skrinu>to muselo byt ked ju niekto dakedy odsunul :lol:

To ste mali zrejme 14 rokov, takže pravdepodobne to bolo bez baby. To ste si chodili k jeho babke honiť?
Zverejnené

Asi máš slabší deň Axel, pretože ja tu žiadne slovo babka nevidím.

O honení tu tiež nie je reč, ale myslím že s tým si trafil :lol:

Zverejnené

No vidíš, to som si až teraz všimol že je tam baby a nie babky :lol:

Honenie vychádzalo priamo z tej situácie že to malo byť u babky :)

Zverejnené

kedze sa uz beru tabletky, preferujem tam "kam to patri".. ked je to rychlovka, niekde kde clovek musi hned fungovat :lol:, tak do ust...a pocas hratok v postielke kamkolvek, len nie na tvar

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

heh aka ina odpoved moze vybehnut z nasej doll :lol:

NO u mna by to moholo byt tam kam to patri keby som sa vobec k tomu dostal viac info nova tema....

Zverejnené

a coze som jedina co taketo nieco napisala? :lol:

objavila sa tu znova tato tema, ja som si vsimla ze kedysi daaavno som na nu pisala, ale akosi to nie je aktualne, tak som znova prispela....

Zverejnené

NO u mna by to moholo byt tam kam to patri keby som sa vobec k tomu dostal viac info nova tema....

jouzin, ty si neuveriteľný ... tak v dobrom :lol:

nie tak dávno bol najväčší problém ako začať, a kukaj, aký borec z toho za chvíľu vyrástol :)

• Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Skús nejakú literatúru no a na konci teoretický testík ... :lol: ak ho spravís možeš to skúsiť, ak nie znovu musíš študovať ako na skúšky. :)

JJ mna to len tak napadlo ako urcite neplanujem praktizovat plodne a neplodne dni a ani prerusovanu suloz. Ja som sa skor bal co ak praskne guma a nestihnem vytiahnut preto som chcel vediet tie plodne/neplodne dni, ze aka by bola sanca pohromy...

... istota je istota, čo tak natiahnuť viac kusov na seba, jeden praskne ale ešte dva vydržia, dva prasknú a jeden vydrží. Že by naraz tri "prdli" je to málo pravdepodobné, ale nevylučujem to.... :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov