cizy Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 Mame tu plno sexualnych tem, avsak ziadnu o tom co prichadza na konci sexu. Ano je to ejakulacia :lol: Kam s tym? Co preferujete? Forumacky sa mozu vyjadrit kam to maju najradsej :)
doll Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 no, lepsie do kondomu ci von ako do mna...ze jo :lol: takze, bud:- do kondomu vo mne /vsak ako inak :) /- na mna (brusko, prsia)- do ustociek a mnami mnami :) no a vy chlapi....kam to davate najradsej ked ste s partnerkou,hmm?
Sniper Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 Najlepšie je to priamo tam kam to patrí.
Hellé Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 Priamo do odpadkového kosa??? resp. WC??...Axel, ty si divný :lol: :)
Sniper Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 Hellé buď si nepochopila čo som tým myslel, alebo si divná ty :lol:
cizy Zverejnené 21. Október, 2006 Autor Zverejnené 21. Október, 2006 mne sa to lubi ked to holka pekne spapa, alebo ked to mozem dat na telo, najlepsie na tvár :lol: :) ale nie je odveci ani vsetko to vystriekat do kundicky :)
rossi Zverejnené 22. Október, 2006 Zverejnené 22. Október, 2006 do kondomu,do muslicky{antikoncepcia uzivana :lol: },na partnerkine brusko/prsia :) ...........kamarat este ked sme boli v devine na zakladnej tak u jednej baby doma to furt hodil za skrinu>to muselo byt ked ju niekto dakedy odsunul :)
arwiel Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 najlepšie myslím, že tam, kam to patrí... i keď najprv musia byť tabletky!!!do úst tiež môže byť a minule som mala na sebe a začala som prštekom papkať... mňam... :lol:
pralinka Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 okrem vlasov a tvare moze byt hocikde... tieto dve miesta ak, tak len nahodne, ale cielene by mi nevyhovovali...ani jemu, ako som sa dozvedela :-)) bud tam, kam je to predurcene ist, no bez akychkolvek nasledkov :lol: alebo pusinka... alebo brusko... :)
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Unoncujem to pekne na partnerkine brusko alebo na chrbatik pri jazde zo zadu :lol: Kua....mam zase chute.....Kua fix....to je tak nadherne....uz len to pomyslenie ma laka vypadnut z tejto roboty a zavolat jej, ze: "Uz mozes dojst ku mne" :)
Sniper Zverejnené 16. December, 2008 Zverejnené 16. December, 2008 Najlepšie je to priamo tam kam to patrí.Presne toto som chcel teraz napísať, vidím že som sa vyjaril už pred 2 rokmi :) ...........kamarat este ked sme boli v devine na zakladnej tak u jednej baby doma to furt hodil za skrinu>to muselo byt ked ju niekto dakedy odsunul :lol:To ste mali zrejme 14 rokov, takže pravdepodobne to bolo bez baby. To ste si chodili k jeho babke honiť?
bobsapp Zverejnené 17. December, 2008 Zverejnené 17. December, 2008 Asi máš slabší deň Axel, pretože ja tu žiadne slovo babka nevidím.O honení tu tiež nie je reč, ale myslím že s tým si trafil :lol:
Sniper Zverejnené 17. December, 2008 Zverejnené 17. December, 2008 No vidíš, to som si až teraz všimol že je tam baby a nie babky :lol:Honenie vychádzalo priamo z tej situácie že to malo byť u babky :)
doll Zverejnené 20. December, 2008 Zverejnené 20. December, 2008 kedze sa uz beru tabletky, preferujem tam "kam to patri".. ked je to rychlovka, niekde kde clovek musi hned fungovat :lol:, tak do ust...a pocas hratok v postielke kamkolvek, len nie na tvar
Jovzin Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 heh aka ina odpoved moze vybehnut z nasej doll :lol: NO u mna by to moholo byt tam kam to patri keby som sa vobec k tomu dostal viac info nova tema....
doll Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 a coze som jedina co taketo nieco napisala? :lol: objavila sa tu znova tato tema, ja som si vsimla ze kedysi daaavno som na nu pisala, ale akosi to nie je aktualne, tak som znova prispela....
game Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 NO u mna by to moholo byt tam kam to patri keby som sa vobec k tomu dostal viac info nova tema....jouzin, ty si neuveriteľný ... tak v dobrom :lol: nie tak dávno bol najväčší problém ako začať, a kukaj, aký borec z toho za chvíľu vyrástol :)
Jovzin Zverejnené 1. Január, 2009 Zverejnené 1. Január, 2009 njn game improvements improvements :lol:
vred Zverejnené 20. Máj, 2009 Zverejnené 20. Máj, 2009 Do tvare jej otca ked prave necakane vojde do izby
starsi Zverejnené 26. Október, 2009 Zverejnené 26. Október, 2009 NO u mna by to moholo byt tam kam to patri keby som sa vobec k tomu dostal viac info nova tema.... Skús nejakú literatúru no a na konci teoretický testík ... :lol: ak ho spravís možeš to skúsiť, ak nie znovu musíš študovať ako na skúšky. :) JJ mna to len tak napadlo ako urcite neplanujem praktizovat plodne a neplodne dni a ani prerusovanu suloz. Ja som sa skor bal co ak praskne guma a nestihnem vytiahnut preto som chcel vediet tie plodne/neplodne dni, ze aka by bola sanca pohromy... ... istota je istota, čo tak natiahnuť viac kusov na seba, jeden praskne ale ešte dva vydržia, dva prasknú a jeden vydrží. Že by naraz tri "prdli" je to málo pravdepodobné, ale nevylučujem to.... :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz