Skočiť na obsah

Nefajčiari a polepšení fajčiari

Odporúčané príspevky

Zverejnené

prehodíme príspevky od škaredých fajčiarov sem :)

nefajcim,...par krat som skusila, neuspokojilo to moje potreby, nepocitovala som nic...takze, NEFAJCIM...naco?

ale,...ak nepocitam par potiahnuti,ehm,coho to?...niecoho omamne nemenovaneho :)

Zverejnené

čo som kardán, aby som fajčil???

fajčenie je taá naj ...ina na svete

Zverejnené

dnes je 9 mesiacov a 19 dní, že nefajčím ....

mám pocit že som fajčila furt, odpozorvané z domu, a chutilo mi .... dlho som mala jednu za týždeň, jednu za deň, krabičku na týždeň, ... a posledné roky to bolo trochu priveľa / nie trochu - moc priveľa /
ochorela som, na chvíľu mi prestali cigarety chutiť, tak som len tak zahadzovala polky cigariet, až som si povedala, že mi totálne šibe ... a už som si nezapálila

no a som zvedavá, či mi to vydrží  :)

Zverejnené

viackrat som fajcila (max 20krat ale heh), ked som bola s kamaratmi, naposledy ale pred 2-3 rokmi, odvtedy nie, nechuti mi to, nebudem za to vyhadzovat peniaze a este k tomu si tym zasierat cely organizmus, nevidim zmysel fajcit, odreagovat sa, ked som nervozna, viem aj inym sposobom, a nie nervne potahovat z cigy...

a dost to smrdi, mat tym napachnute cele vlasy, oblecenie...neprosim si :lol:

Zverejnené

game, gratulujem, vydrž.

Smrad mi vadí asi najviac no, ale už nie som tak proti, aj tak s tým nič človek nespraví..

a dost to smrdi, mat tym napachnute cele vlasy, oblecenie...neprosim si

Toto mi vadí najviac... pekne ..
Zverejnené

ja nemienim tiez nikomu robit prednasky, kazdy si robi, ako uzna za vhodne... :lol:

ak niekto vecer v podniku pri mne fajci, a nevydychuje to priamo predo mna, je mi to jedno... ale keby je to stale, prekazalo by mi to....

Zverejnené

som nefajciar a ani som to nikdy neskusal, moj otec silnno a vytrvalo fajci a mne to vobec nevoni a preto ma nelaka to ani vyskusat... viem sa odreagovat aj inak... a menej-zdraviu skodlivo...

Zverejnené

Som nefajčiar a vôbec ma to ani neláka začať. Proste mi to smrdí a nevidím na tom nič, čo by ma presvedčilo o tom, že by to stálo za to...

Zverejnené

Fajčil môj dedo z maminej i otcovej strany, fajčil aj môj otec, skoro 60 kúskov denne a pekelne mi to smrdelo, takže ja som to ani nevyskúšal... Na otcovi som však videl, že sa s tým prestať dá - u neho to bolo z tvrdohlavosti. V nemocnici nemohol 3 dni fajčiť, tak si povedal, že keď to vydržal tri dni, vydrží to úplne. A vydržal... :lol:

Zverejnené

Ach, tak mi zas smrdia veci, a štípu oči, ja to kašlem.. to ti ľudia nevedia nefajčiť? :lol:

Zverejnené

Som prilezitostny fajciar, cize iba pri alkohole si zapalim, alebo ked dotycny fajci a ponukne ma :lol: Ja osobne si cigarety nekupujem.....vobec.....jedine ked priatelka chce, lebo ona fajci, ale snazim sa ju od toho odhovorit.....a zatial sa dari, ale este stale je co doladovat :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

teraz som si uvedomila, že mám výročie :)

dnes je rok, čo som prestala fajčiť

Zverejnené

Aj včera bolo jedno výročie (keď pred rokom u pipni.cz padol server a poškodila sa databáza starého fóra).

Ja som bez cigy od 19.12.2006 a ani raz som nedostal chuť.

Zverejnené

to bol vianočný darček ?! no ... pipni.cz sme zdarne poslali do teplých krajín :lol: snáď sa to podarí nadobro aj s cigaretami :)

Zverejnené

na štedrý deň som mala polovicu... nechutilo mi... odvtedy nič... :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

cheche... v tomto sa už asi nepolepším... dnes 6... nemám prečo prestať... teda, aj mám, ale... nechcem... prečo by som mala... takže... fajčím... :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ja fajcim, iba tak v piatok v bare...machrovina...ale tak cez tyzden ani nie, cize som prilezitostny fajciar...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

ha ! musím sa svojou troškou pochváliť ... také krásne výročie :lol: :

dnes je 416. deň bez jedinej cigarety :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

cigo som si nikdy do ust nevzala .... som nefajciar :lol: a nemam rada ak mi niekto dymi do ksichtu

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ja neznasam, ked niekto pri mne fajci. Jednou s prvych veci, ktore zistujem , ked som balil nejaku cajku (kocku) je to ci fajci, alebo nie. Ked fajci tak zial........

Zverejnené

Marcel

- to sa jej akože hneď na rovinu opýtaš: " Počuj zlato, fajčíš? " :lol:

- som včera na stretku počul, že proti fajčeniu pomáhajú cukríky

nevedel by niekto, čo je na tom prevdy??? napr. nut

Zverejnené

Tomassi, pomáhali - kým neprišla chuť na prvú cigaretu... a to vieš, cukríky horia zle, takže ako náhrada nezabrali a museli sme uvoľnovať cestu niektorým... :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Od utorka taham seriu, s kamosom sme isli na serus, ze si najblizsich 9 mesiacov nezapalim a mozno uz v zivote.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov