Skočiť na obsah

Športové dni v zamestnaní

Odporúčané príspevky

Zverejnené

stále viac zamestnávateľov robí takéto akcie, prípadne dobrovoľné "povinné" popoludnia s večerou a podobne ... a samozrejme športové dni ...

akože by to malo fungovať tak, že pre zamestnancov sú príležitosťou vypnúť z pracovného stresu a zároveň sa stretnúť s kolegami v inom ako pracovnom prostredí - pre firmy sú takéto podujatia aj regulárnym nástrojom na utužovanie lojality zamestnancov, zlepšovanie komunikácie vedenia so zamestnancami alebo utužovanie schopnosti ľudí pracovať v tíme...

toto je základná myšlienka

niekde to celkom funguje, ja osobne sa vyhýbam takýmto akciám ako čert krížu, pretože je to nesmierne umelé, strojené, región to organizuje, tak musíte zovšadiaľ aspoň dvaja ísť .... no funguje to asi tak

každý sa umelo usmieva a tvári sa ako superzamestnanec, a na druhý deň človeku vynadajú, prečo neplní plán, alebo nejakú inú kravinu ...

nuž... možno to niekde funguje

ja ďakujem, neprosím, tú večeru si kúpim sama

• Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• game

1

• Polaris

1

• Darkman

1

• Nokia

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

my sme mali minuly rok takuto akciu pri novych zamkoch cela firma a bolo to velmi dobre, lepsie sme sa spoznali s niektorymi kolegami, lepsie sme sa zoznamili s kolegami z mimobratislavskeho kraja a dobre sme sa spolu zabavili

myslim ze u nas to splnilo to co bolo cielom :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Co som ja zazil, tak mam taktiez negativne spomienky na to....ale uvidi sa, ze ako to bude v tejto mojej novej robotke.........i ked momentlane ani neviem, ze ci takteto akcie vobec su! Tuto to asi tak nefunguje......ale ja osobne radsej travim cas s priatelmi a priatelkou ako so zamestnancami :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

na prvu "building the team" akciu som isiel hned tyzden po mojom nastupe do zamestnania. A musim povedat, ze bolo super. 3dni na chate v Osrbli :lol:

Nic tam na mna neposobilo umelo :) A vidiet product managera ako 'trosku' pripity absolutkou chyta fresbee na papek, ktory zviera nohami bol tazky zazitok ;)

Sefstvo sa zamozrejme neseparovalo a s radostou si pripilo snami ;)

A aj teraz som vratil z vikednovej chaty "building the team winter edition". V piatok hned po prijazde bolo naplanovane kupanie v termalnom kupalisku, na veceru jendo pecene prasiatko. A potom zabava na chate... alkohol, karty, hudba... Cele to bolo ludske a uplne normalne a prirodzene :).. vsetko na naklady firmy ;)

Asi najlepsi vikend za veeeeeelmi dlhy cas ;)

Zverejnené

no my sme dneska mali firemnu chlastacku (teda vcera). neskutocne som sa prezral (dvakrat), vypil som bud 8 alebo 9 piv, dal si bechera, zabavil sa ako svina a mal brutalne dobru naladu. mam rad tieto akcie, skoda ze su len raz za rok. boha, a moja LGMka ... kua. strasne krasna zena.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov