abe Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Možné to je, nefajčil som veľa denne, ale 8 rokov hej. Kedysi bolo pre mňa nemysliteľné aby som išiel do krčmy alebo na nejakú akciu bez cigarety, často nebolo ani akciu treba. Ale vlani na jeseň som sa zaťal a povedal si že už stačilo. No a zatiaľ stačí. Človek si musí ujasniť čo chce a čo nie. Dá sa to, len nie pre každého je to ľahké.Ja som sa uz zatal tolko raz a stale nic. Ale teraz ste ma nastartovali. Ked dofajcim tak si uz nezapalim. Slubujem sam sebe. pre nikoho to nie je ľahké aby som nehovorila za každého, tak : takmer pre nikoho to nie je ľahké a každý si na to vytvorí svoj spôsob, bez ohľadu na dobré rady a príručky a náplaste či nedostatok peňazí či behanie ... keď sa raz myšlienka nefajčenia zahniezdi v hlave, musí dozrieť ... u každého ináč : poznám človeka, ktorého naštvala stúpajúca cena a zo štyridsať denne prešiel zo dňa na deň na nulu, v niekom to dozrieva roky a skúša, až raz možno nastane zlom, a možno raz príde deň, ktorý je ten správny, zrazu skutočne na to nie je recept a tie hnusné cigarety vedia skutočne chutiť, a skutočne si vedia fajčiari odôvodniť na tisíc spôsobov, prečo fajčia ... prečo sa zbaviť zlozvyku, prečo prestať zamestnávať zmysly, keď ešte nechcem a robí mi to potešenie ? tak to jeVelmi pekna rec. A velmi pravdiva. Ja viem ze vsetci tu mate pravdu. Ale byt ten frajer a dokazat to.
game Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 dokázala som to. po x rokoch fajčenia, bez cigarety som sa nepohla nikam, zásoby som musela mať stále, dávky som zvyšovala neskutočne ... bola som silný fajčiar a chutilo mi to, nevedela som si predstaviť dlhé roky existovať bez cigarety jedného dňa som bola trochu nachladnutá, menej chutilo, zahadzovala som takmer celé cigarety ... to bolo to dozretie : pozrela som na seba s tým, že som magor, že vyhadzujem peniaze von oknom a ešte mi to aj robí zle dva a pol roka nefajčím, prestala som tri dni pred silvestrom, bez nejakých záväzkova dúfam, že sa k tomu nevrátim nikdy.
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Ja som sa uz zatal tolko raz a stale nic. Ale teraz ste ma nastartovali. Ked dofajcim tak si uz nezapalim. Slubujem sam sebe. .... Ale byt ten frajer a dokazat to.Keď to dokážeš len tak, tak si fakt frajer. Ja som na to potreboval dobrý dôvod, našťastie boli najmenej tri.
alfi Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Hmmm,mňa to fajčenie našťasie zamlada neoslovilo. Šúlali sme do jemného papiera rozdrvené dúbové listie a našťastie to bolo dosť silné na to, aby ma to odradilo. A pozdejšie som zarobené peniaze z rozličných brigád vrážal do radiotechniky a kníh, na cigy som proste nemal a nelákalo ma to. Nikdy som neišieľ s davom a nevadilo mi to. Ale oco bol tuhý fajčiar, až 60 denne a nedal si to rozmluviť.
cizy Zverejnené 23. Máj, 2008 Zverejnené 23. Máj, 2008 Spýtaj sa tých, ktorí prestali fajčiť, aký je to úžasný pocit nezapáliť si :) ja som fajcit prestal, ale myslim, ze uzasnejsi pocit je zapalit si :lol:
Sniper Zverejnené 23. Máj, 2008 Zverejnené 23. Máj, 2008 Ako pre koho, mne to začalo smrdieť, nemám rád keď niekto okolo mňa prejde s cigaretou.
arwiel Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 fajčím od 17r. a môj brat od 12r. medzi nami je 6ročný vekový rozdiel, ja mám 19r. a on je ten mladší...
Sniper Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 môj brat od 12r.No ty koky, chalan sa nezdá :lol:
arwiel Zverejnené 29. Máj, 2008 Zverejnené 29. Máj, 2008 nj... len by ma zaujímalo kto ho to naučil, lebo ja som to nebola...
nutrinka Zverejnené 1. September, 2008 Autor Zverejnené 1. September, 2008 dneska to je päť rokov čo fajčím :) no kriste :lol:
tiborco Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 No pekne dlho to ťaháš :lol: :) ...teraz keď tak rozmýšlam, tak aj môj kamoš a bývalý spolužiak/tiež má 19/ fajčí 5 rokov a minimálne 1 krabicu denne...ale nateraz aspoň s chlastom prestal, už nevládze... :)
nutrinka Zverejnené 1. September, 2008 Autor Zverejnené 1. September, 2008 no krabička denne padne aj u mňa, keď som v škole... alebo cez víkendy.. ale teraz v lete počas brigády to bola len jedna cestou domov :) ja som myslela, že v škole tak strašne húlim, lebo fajčia všetci okolo, spolužiaci, s ktorými chodíme posedávať na kofolu, phersu... ale keď som ležala na priváte sama chorá, tak som zistila, že tá krabička mi aj tak vydrží ledva deň :lol:
Bijou Zverejnené 1. September, 2008 Zverejnené 1. September, 2008 ty vole, mne už uplynulo jedno desaťročie odkedy som prvýkrát skúšala fajčiť :lol: ale tak fakt, že pravidelne je to zatím ešte "len" necelých 7 rokov... som zvedavá, či sa aj po ďaľších budem cítiť tak relatívne v pohode ako teraz a nebudem sa trápiť s ranným fajčiarskym kašlom a podobnými príjemnými zážitkami... posledných pár dní mi býva dosť nechutne ráno po poriadne bujarej noci a cigy nemôžem potom vidieť aj 2-3 dni...fuj fuj
arwiel Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 mno... zdraželi cigy, tak som presedlala na modré RGD alebo zlaté Rockets.... kúpila som si aj Smart, ale tie boli bléééééééééé :lol:
Bijou Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 no ja mám, vďakabohu, šťastie, že priamoúmerne so zvyšovaním ceny sa zvyšuje aj môj odpor k fajčeniu... nechutí mi to už ako kedysi... akurát k alkoholu si doprajem cigarety, to už je iná vec, jakmile pijem, mám aj chuť na nikotín... ale bežne cez týždeň takmer vôbec už nefajčím :lol:
game Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 arwiel, fajči len pekne smartky ... :lol: si s tým asi ako ja kedysi s cleami ... keby iné cigy neboli, tak nefajčím už dááávno :)
Sniper Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 Dnes oficiálne rok bez cigy. Neoficiálne viac, ale to si presne nepamätám odkedy.
game Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 fuha ... gratulujem, vydrž nadobro ... a nemysli si, to vydrž nadobro si hovorím aj ja :lol:
lopata555 Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 No ešteže ja vyfajčím tak 10 cigariet do roka. Takže ja takéto problémy našťastie nemám ...................
Sniper Zverejnené 15. Máj, 2009 Zverejnené 15. Máj, 2009 Pekné video pre fajčiarov. Najmä ten záver stojí za to.
aljak63 Zverejnené 16. Máj, 2009 Zverejnené 16. Máj, 2009 Brutálne video, ale keď už ich neodradilo nič doteraz, tak ani toto.Stále to nechápem: Platiť za to, aby si človek ničil zdravie? :lol: No nič pre mŇa!
game Zverejnené 17. November, 2009 Zverejnené 17. November, 2009 ďalší pekný škrt, už nikde, hotovo, konec, skôr či neskôr bude aj tu, traste sa ... Americkí fajčiari si už nezapália ani doma ja si ešte počkám, kedy bude nová prohibícia, bary môžu podávať aj čaj a čistú vodu hlavne že sa z nich potácajú ožrani, ale dymiť sa z nich nedymí, len pred nimi sa stojí ako na cukor
Eiensama Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 Nabuduce ocakavam zakaz typu "fajciari maju zakazane fajcit", ale hlavne ze cigarety sa budu predavat i nadalej.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz