weirdo Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 už neviem sedieť v kaviarni pri káve bez cigarety... neviem stáť v hlúčiku študentov, ktorí vonku pred školou cez prestávku fajčia, bez toho, aby som nefajčila s nimi... neviem ísť ani na kofolu bez toho, aby som si nezapálila...kto chce, hlada sposob, kto nechce, najde si dovod .. a toto je vyhovorka .. na nejakú dobu som sa rozhodla obmedziť to len na cigošku ku pivku, respektíve pri čakaní na skúšku, čo najbližší týždeň nebude ani jedna príležitosť...toto fest obdivujem .. u mna to nebolo viac vs menej .. tak som to nedokazal .. u mna je ano vs nie
Bijou Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 tak po minulotýždňovom minime cigariet som od piatka nemala ani jednu (v piatok to boli dve), ani ku pivku, som celkom prekvapená, že mi to žiadny problém nerobí po 6-tich rokoch dosť intenzívneho fajčenia bez prestávky dlhšej ako týždeň (zápal priedušiek), stále si ale hovorím, že keď si niekam pôjdem sadnúť, piť, dám si, čiže žiadne striktné prestávačky sa nekonajú... no nakoniec to tak možno aj dopadne... vybehla som dnes na tretie poschodie a nepichalo ma v hrudi ako vždy, to je pokrok :lol: Ozaj, počula som jednu teóriu : Keď pravidelný fajčiar (dajme tomu, že vyfajčí toho celkom dosť) prestane fajčiť, jeho telo sa začne čistiť a to môže mať za následky až zhoršenie stavu pleti. Čo je na tom pravdy? Máte s tým skúsenosti? Mne sa to nezdá veľmi pravdepodobné, ale to, že sa cítim ako 15-ročná vyhádzaná puberťáčka ma nad tým núti rozmýšľať :)
Sniper Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 Keď pravidelný fajčiar (dajme tomu, že vyfajčí toho celkom dosť) prestane fajčiť, jeho telo sa začne čistiť a to môže mať za následky až zhoršenie stavu pleti. Čo je na tom pravdy?Neviem, ale počul som viacero príhod že keď tuhí fajčiari zrazu prestali fajčiť tak pre organizmus to bol dosť veľký šok, po ktorom nasledovali dosť veľké zdravotné problémy. Určite by sa nemalo prestať fajčiť zo dňa na deň, lebo ak organizmus je už závislý na nikotíne tak jeho úplné stopnutie môže mať neblahé následky. Samozrejme platí to len pre tuhých fajčiarov. Kto práskne 60-70 cigariet denne nemal by skončiť zo dňa na deň.
game Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 Keď pravidelný fajčiar (dajme tomu, že vyfajčí toho celkom dosť) prestane fajčiť, jeho telo sa začne čistiť a to môže mať za následky až zhoršenie stavu pleti25 - 30 cigariet denne, dlhé roky, dávky sa z nejakých pár denne pomaly ale iste zvyšovali, keď sa niekde posedelo, za noc krabičku, niekedy aj dve plus k tomu, je pre ženu celkom silné fajčenie, ... a prestala som zrazu, zo dňa na deň ... kopa ľudí ma strašila silným kašľom, keď sa budú čistiť pľúca, je to už viac než dva a štvrť roka, pľúca mám zabordelované asi ešte stále, lebo sa kašeľ žiadny až do dnes nekonal ... pleť sa možno ešte o trochu zlepšila, zdravotné problémy sú, ale vlastne len pokračovaie tých, ktoré už boli ... na druhej strane, otec fajčil tých 50 - 60 denne, neskôr si šúľal cigarety z lacného tabaku, keď ho lekári nastrašili, prestal zo dňa na deň a to bol zabijak
arwiel Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 moje obnedzovanie stroskotalo na nervozite z písomiek a skúšok...neviem či to pomáha, v pondelok som ťahala už s nervami v kýbli a slzami na tričku... kôli týmto skúškam, konkrétne kôli ruskej morfe začala jedna spolužiačka fajčiť a celkom dosť...
cizy Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 ja som mal poslednu cigaretu 19.4. a 6 dni potom sa mi zrazu zacala kazit plet a teraz je to katastrofa a deprimuje ma to
doll Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 fajciarov strpim, ale je to des s niekym byt v tesnej blizkosti.... fajciari smrdia...
weirdo Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 neviem, ci to je dospievanim, ale mne sa za tie 3 mesiace plet podstatne zlepsila (a nedoslo ani k docasnemu zhorseniu - ani miernemu).
Bijou Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 pleť sa možno ešte o trochu zlepšila áno, z dlhodobého hľadiska sa iste zlepší, ale mala som skôr na mysli bezprostredne týždeň - dva po poslednej cigarete... ja som vyhádzaná teda desne
game Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 ani z krátkodobého ... sem tam sa mi čosi vyhodí, ako aj predtým a ako takmer každému ... ale žiadne takéto problémy som nemalaja neviem, mala som vtedy desne starostí, ale aj tak si vôbec nepamätám, že by som mala nejaké príznaky, abstinenciu, kašeľ, nervozitu, vyrážky, problémy s trávením, len normálne, bolesti hlavy rovnaké predtým aj potom ... vlastne som sa len presťahovala na druhý koniec bytu k pc a netu, než som bola zvyknutá fajčiť, aby ma to vôbec nelákalo a začalal som pestovať druhú závislosť ... možno menej škodlivú ... :lol:
arwiel Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 tak k značkám cigariet, ktoré som fajčila, môžem pridať aj Cammelky, Lucky Strike a ešte také mentolové, neviem ako sa volajú, ale boli, teda tá cigareta bola biela so zeleným a zlatým pásikom pri filtri... Prvé dve boli fajn, ale mentolové cigarety nikdy nepochopím... Veď to je ako alpský vzduch... :lol: a včera som od nervov ťahala ako fabrický komín... :)
Bijou Zverejnené 14. Máj, 2008 Zverejnené 14. Máj, 2008 no tak moje obmedzovanie vyzerá celkom dobre, vlastne ani nemám pocit, že sa nejako musím obmedzovať, nemám chuť, nechýba mi to, naposledy som si zapálila neviem kedy ani, minulý týždeň niekedy na začiatku sa mi zdá a aj to len 2 padli za celý týždeň :lol: je to super,nebudím sa ráno s pocitom, že sa ledva dokážem nadýchnuť :)
arwiel Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 včera som sa rozhodla, že už si nekúpim... a tak som si vychutnala poslednú cigaretku na balkóniku na priváte pozorujúc bažanta v záhrade...no ale to, že si nekúpim asi neznamenalo, že si nevezmem keď ma ponúkajú... večer som šla kuknúť spolužiačku a tá mi povedala že pri nej невозможно не курить :lol:
abe Zverejnené 15. Máj, 2008 Zverejnené 15. Máj, 2008 ešte také mentolové, neviem ako sa volajú, ale boli, teda tá cigareta bola biela so zeleným a zlatým pásikom pri filtri... No ty si strasne zlate ziena,ja s teba nemozem,fakt. Myslim to v dobrom.
arwiel Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 ehm... :lol: nerozumiem... ale ak chceš, vysvetlím si to ako kompliment... :) ja som sa len snažila ich čo najpresnejšie opísať, keby náhodou niekto vedel, ako sa volajú, no tak mi prišlo na rozum, že sa možnože volali len jednoducho Mint...
Sniper Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 Tento rok ani jedna ciga. Táto etapa v mojom živote je už za hrubou čiarou :lol:
abe Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 kto chce, hlada sposob, kto nechce, najde si dovod .. a toto je vyhovorka .. toto fest obdivujem .. u mna to nebolo viac vs menej .. tak som to nedokazal .. u mna je ano vs nie Taketo reci zboznujem. Ja viem ze cigi su svinstvo ale nefajciar alebo velmi slabi fajciar nikdy nepochopi ake je to uzasne zapalit si.
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Spýtaj sa tých, ktorí prestali fajčiť, aký je to úžasný pocit nezapáliť si :lol:
abe Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Axel myslim ze si fajn chalan. Naozaj. Ale nikdy si nebol taky fajciar aby si toto pochopil.
weirdo Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Taketo reci zboznujem. Ja viem ze cigi su svinstvo ale nefajciar alebo velmi slabi fajciar nikdy nepochopi ake je to uzasne zapalit si.ja zase zboznujem, ked mi niekto keca do systemu a vie o tom prd. hulil som dost dlho na to, aby som to dokazal posudit. :lol:
abe Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Nechapem ten system? Vela ludi chce prestat napr.aj ja ale nedokazem to. Nie som ako ti co tu pisu ze ziadny problem. Ja mam velky probem.
weirdo Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 kecat do systemu - riesit veci (fraza medzi mladymi :lol:) nie je to "ziadny problem", je to fest velky problem pre kazdeho, ver tomu. tiez som to skusal mozno na 5x, a az potom to vyslo. zaklad bolo zacat robit nieco, po com si ides vyplut pluca. napr - behat. ... alebo dostat zapal priedusiek a nemoct poriadne 2 tyzdne dychat ... ako ja :)
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 Axel myslim ze si fajn chalan. Naozaj. Ale nikdy si nebol taky fajciar aby si toto pochopil.Možné to je, nefajčil som veľa denne, ale 8 rokov hej. Kedysi bolo pre mňa nemysliteľné aby som išiel do krčmy alebo na nejakú akciu bez cigarety, často nebolo ani akciu treba. Ale vlani na jeseň som sa zaťal a povedal si že už stačilo. No a zatiaľ stačí. Človek si musí ujasniť čo chce a čo nie. Dá sa to, len nie pre každého je to ľahké.
abe Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 kecat do systemu - riesit veci (fraza medzi mladymi :lol:) nie je to "ziadny problem", je to fest velky problem pre kazdeho, ver tomu. tiez som to skusal mozno na 5x, a az potom to vyslo. zaklad bolo zacat robit nieco, po com si ides vyplut pluca. napr - behat. ... alebo dostat zapal priedusiek a nemoct poriadne 2 tyzdne dychat ... ako ja :)OK system uz chapem. (som uz stary,no co uz). Nefajcit som dokazal tyzden a sam pred sebov som bol velky frajer. Aby som to dokazal uplne to si ani neviem predstavit. Ale velmi sa sklanam pred vsetkymi co to dokazali.
game Zverejnené 22. Máj, 2008 Zverejnené 22. Máj, 2008 pre nikoho to nie je ľahkéaby som nehovorila za každého, tak : takmer pre nikoho to nie je ľahkéa každý si na to vytvorí svoj spôsob, bez ohľadu na dobré rady a príručky a náplaste či nedostatok peňazí či behanie ... keď sa raz myšlienka nefajčenia zahniezdi v hlave, musí dozrieť ... u každého ináč : poznám človeka, ktorého naštvala stúpajúca cena a zo štyridsať denne prešiel zo dňa na deň na nulu, v niekom to dozrieva roky a skúša, až raz možno nastane zlom, a možno raz príde deň, ktorý je ten správny, zrazuskutočne na to nie je recept a tie hnusné cigarety vedia skutočne chutiť, a skutočne si vedia fajčiari odôvodniť na tisíc spôsobov, prečo fajčia ... prečo sa zbaviť zlozvyku, prečo prestať zamestnávať zmysly, keď ešte nechcem a robí mi to potešenie ? tak to je
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz