Skočiť na obsah

Cigarety, fajčenie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ozaj môžete sa tu zveriť prečo ste začali fajčiť a či by ste chceli v budúcnosti prestať alebo nie

začala som, ako som si vtedy vravela, z lásky...

pokračovala som z lásky...

a teraz tiež pokračujem, no už aj z návyku, aj preto, že drahý fajčí a ja pri ňom tak ľahko neprestanem...

nemienim fajčiť počas tehotenstva... vtedy teda skončím aj keby som mala mať neviemaké záchvaty a hľadať odbornú pomoc....

Zverejnené

V autobuse sedel tak zahúlený dedo že ešte doteraz je mi zle :lol:

Zverejnené

nemienim fajčiť počas tehotenstva... vtedy teda skončím aj keby som mala mať neviemaké záchvaty a hľadať odbornú pomoc....

inak vraj to nie je dobre, ked je zena silnym fajciarom a ked otehotnie zrazu prestane, hlavne ak by si mala naozaj mat nejake zachvaty a hladat odbornu pomoc :lol:

moj brat teraz bude donuteny skoncovat s fajcenim, alebo ho aspon vyrazne obmedzit, lebo ide brat s priatelkou hypoteku a cigarety ho vraj stoja mesacne 3000 :) som fakt zvedava :)

Zverejnené

no, ale ono to je aj tak ze ked si idu niekam sadnut do podniku tak toho vyfajci viac ako ked su doma :lol: on tusim fajci take tie zlate marlborky, neviem co stoja

ale tak nacase aby prestal :)

Zverejnené

on tusim fajci take tie zlate marlborky, neviem co stoja

Jedna cigareta stojí asi 4,10 Sk.
Zverejnené

cigareta je sviňstvo, ale čo narobím, keď tabačik tak milujem.... aj teraz si poťahujem moju značku Made in Denmark... :lol: :)

Zverejnené

inak vraj to nie je dobre, ked je zena silnym fajciarom a ked otehotnie zrazu prestane, hlavne ak by si mala naozaj mat nejake zachvaty a hladat odbornu pomoc :lol:

hej hej, mala by to byť pravda, sestra ked bola tehotná, tak jej doktorka doporučila, že ked bude mať chuť, nech si tú jednu zapáli /samozrejme nech nevyhúli celý karton/
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

šla som si v našej nebezpečnej, pochmúrnej rómskej štvrti kúpiť cigarety... myslela som, že v takejto štvrti budú mať aj moje modré goldenky, no musela som si kúpiť červené Cley... bléééé... :lol: nechutia mi, zahadzujem v polovici... čo je vlastne dobré, bo fajčím menej... :)

Zverejnené

No Clei som ešte nefajčila, ale zato som skúsila divnú pachuť cigariet Black Moon, nikdy predtým ani potom som dobrovoľne nepodarovala celú krabičku... a to nie som nijako fajnová, fajčím aj "goldengejtky", keď nič iné nie je...

Zverejnené

s tými Cleami ste mi pripomenuli moje fajčiarske časy ...

fajčila som veľa, a bez balíka cigariet v taške či zásoby doma som nemohla byť, a nešla som ani na krok ... raz sa stalo, je to pekne dávno, že akosi nebolo doma cigariet, obchody zatvorené, alebo pekne ďaleko ... tak som si išla požičať k susede ... mala len Cley, ...

vtedy bola super príležitosť prestať fajčiť :lol: len som ju nevyužila, lebo mi fajčiť chutilo / len nie Clea /...

nikdy viac som Cley nefajčila, obchádzala som ich oblúkom ... :)

Zverejnené

pamatate si makke sparty? mnam, chutili ovela lespsie ako dnesne....

blval som z dedovych startiek.....

Zverejnené

Startky som dlhšiu dobu fajčila bez problémov, aj som si kúpila taký extra lacný START tabak a šúľala som o100-6 :lol: fakt najnechutnejšie cigarety boli pre mňa už spomínané Black moon-ky, a potom ešte Dalila, Golden Smart, Golden Gate....fujfuj

A eukalyptusy, čo síce nie sú cigarety v pravom slova zmysle, ale na to keď si spomeniem tak... :)

Zverejnené

Golden Smart vobec nejsu nechutne a este aj dobre vyzeraju

ja som fajcil tiez najhorsie modre clea a este aj na tych cigaretach je tam velkym na kazdej cervenym ze CLEA tak som sa zato aj hanbil, ale co uz mal som malo korun a chcel som dvaciny

Zverejnené

blval som z dedovych startiek.....

:lol: predpokladam, ze to bolo ked si sa ucil fajcit.

ja som pocas svojho fajciarskeho obdobia kupoval hlavne startky, kratke. dlhe boli o nicom. kratka startka ma stavu, z ostatnych cigaretli ma stipal zobak.

obcas som sulal, kamarat mi nosil sekany, baleny tabak z belgicka, cerstvy, vonavy.. to bola parada, len strasny zabijak na pluca.

pisem v minulom case, teraz som uz dlho nefajciar a asi to tak zostane.

Zverejnené

aké spomienky vo mne vyvolávajú tie vaše spomienky ... :lol:

raz mi bolo nehorázne zle z nejakých mentolových cigariet ... ble ... to bolo hrozné

mali sme takú akciu na strednej, postavili nás po dvojiciach k cestám a križovatkám a mali sme robiť čiarky za každé auto, ktoré prejde ... aj sme čiarkali ... to bola štatistika, márnosť ...

ale pri tom sme húlili akoby nás naháňali a ja som mala mentolky ... no tie som tiež už nikdy viac nefajčila :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

prišla som na to, že ja nemám tik fajčiť... ja len mám tik tú cigaretu zapáliť... akonáhle to spravím, strácam o cigaretu záujem... len sa mi to zdá byť škoda po prvom potiahnutí ju zahodiť, tak ju dofajčím celú... ale nechutí mi...

inak kupujem LMky za 50Sk, modré...

Zverejnené

ja som tak blbá !!! prestávam fajčiť (no skôr to obmedzujem, som si povedala, že si zapálim len v putike ku pivku, ale mimo toho nie každodenne), no a nekúpila som si dnes zase ďaľšie cigy !!!! (tiež LM modré, a do prdele neviem, čo to má znamenať, ale je tam kolok 60sk!!)

Zverejnené

no a nekúpila som si dnes zase ďaľšie cigy !!!!

nič si z toho nerob, to sa aj mne stáva...

no ale musím sa pochváliť, že zo 14 denne som klesla na maximálne 4 denne i to niektoré dni nefajčím vôbec...

Zverejnené

zatiaľ mi nechutí viac, niekedy v polovici odhadzujem...

len teraz príde skúškové... budem nervózna...

i keď chcela som skončiť úplne 17. mája... presne po dvoch rokoch...

Zverejnené

to je rozhodne dosť veľký krok ...

ani nie ... bud chces prestat, a preto si uvedomis, ze mas prestat hned, alebo to znizujes len z nejakej subjektivnej priciny ...

takisto aj 17.maj ... chcem prestat, tak to spravim okamzite, a nie pri prilezitosti nejakeho datumu, a dovtedy si to budem este vychutnavat, lebo viem, ze moja chvila sa blizi ...

Zverejnené

no ja ani nepredpokladám, že by som 17. mája prestala fajčiť, ja viem ako sa to má spraviť, ako prestať...

len horšie je zvládnuť to...

cigarety mi už ovlyvnili život... už neviem sedieť v kaviarni pri káve bez cigarety...

neviem stáť v hlúčiku študentov, ktorí vonku pred školou cez prestávku fajčia, bez toho, aby som nefajčila s nimi...

neviem ísť ani na kofolu bez toho, aby som si nezapálila...

a keď toto všetko nemám, tak nefajčím...

a ešte: viem, že by som mala prestať úplne a nie znižovať dávky, ale myslím, že je lepšie tú dávku znížiť ako ostať na takej, aká bola, prípadne ju zvyšovať...

Zverejnené

Tiež sa mi podarilo za posledný týždeň vyfajčiť akurát tú jednu krabičku, čo vychádza na cca 3,5 cigy denne (bolo ich tam 19 a jednu som podarovala), takže som spokojná... vo všedný deň inak zvyknem "stiahnuť" cca 10-15, keď niekde posedávam tak sa to vyšplhá aj na 30...

už neviem sedieť v kaviarni pri káve bez cigarety...

pozmenila by som to na "pri pivku bez cigarety", ale inak to sedí... to si ani neviem predstaviť, bože, keď tá cigoška k pivu nehorázne sedí a chutí :lol:

neviem stáť v hlúčiku študentov, ktorí vonku pred školou cez prestávku fajčia, bez toho, aby som nefajčila s nimi...

toto som myslím už prekonala, ale tiež dostávam brutál chute...

nechcem prestať úplne, robí mi to radosť, chutí mi to, ale začínam pociťovať trošku ranné dýchacie problémy, pichanie v hrudi a ten hnus, čo občas kašlem, no fuj... na nejakú dobu som sa rozhodla obmedziť to len na cigošku ku pivku, respektíve pri čakaní na skúšku, čo najbližší týždeň nebude ani jedna príležitosť...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov