Skočiť na obsah

Cigarety, fajčenie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pred pár dňami obmedzené na jednu denne, posledne som si ani nedala, hehe, asi sa dočasne odsťahujem do vedľajšej témy :lol:

som nemyslela, že to zvládnem, ale zatiaľ nejaké extrémy na sebe nepociťujem, ešte keď prežijem piatkovú a sobotňajšiu skúšku ohňom, tak by som mohla byť za vodou

Zverejnené

Včera večer mi kolega vtlačil do úst cigaretu a tak som opäť po jedenástich rokoch znovu okúsil nikotín. Moc mi to ale nechutilo. :lol:

Zverejnené

Cosi som sa nastval minuly tyzden a nejaky som nervozny pobiehal po kancli, ze chcem cigu. O chvilu akle dosla z fajciarskej prestavky kamoska. Okamzite ma chut na cigu presla, ten pach mi vadi!

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

hrozne som si tu v škole zvykla fajčiť, tak 40 Goldeniek týždenne....

fajčím takmer stále.... cestou z jednej budovi do druhe, cez nemocnicu keď idem do školy, po škole ako sa blížim k domu, z obchodu, po obede....

a aj chudnem... z toho, pravdepodobne....

Zverejnené

iný životný štýl robí tiež svoje, ale lepšie by bolo nefajčiť

viem,čo hovorím, robila som to, kým to bolo sedem cigariet denne, hovorila som si, že nie je problém prestať ...

bol... trvalo to dlhé roky a neúnosné množstvá cigariet ...

a stále mám strach, že začnem znovu...nj.

Zverejnené

game

Držím ti palce, určite je to lepšie lebo si niektorí neuvedomujú ako STRAŠNE to ide do peňazí. Ja som rada že nefajčím *klop* *klop* *klop* A v tejto zime ako vás ruky musia oziabať :lol:

A nemám rada keď niekto niekoho núti fajčiť. Nechápem to, že niekomu nasilu dávať cigaretu :)

Zverejnené

normalne mi fajcenie inych ludi nevadi, je mi to lahostajne. az dovtedy, kym sa ma tym nezacnu dotykat. nemam rad, ked neberu ohlad na to, ze inym v ich bezprostrednom okoli to moze prekazat. to je ako keby som k nim, povedzme, pristupil do tesnej blizkosti a zacal im merat fyziognomiu lebky "viete, pochopte, to je zase taky moj zlozvyk no. vsak ked sa mi vas gesicht nebude pacit, tak este len potom sa nadychate dymu".

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

už sa šetrím, už je to tak 5 denne... teda... pokiaľ nie som s drahým v Brodzanoch... :lol:

Zverejnené

Tak toto už našťastie roky nemusím... ale bola doba, že som hulil 1. ligu (20 denne i viac).

Zverejnené

nut, neboj, cat tomu nerozumie ... to je slabá druhá ... :lol:

Zverejnené

To ma podržte, veď pred prvou ligou je ešte extra liga a americká NSL :lol:

Snáď mi nebudete tvrdiť že s "dvackou" nestačím ani na mestský prebor. :)

Zverejnené

no tak to je skvelé, stále mám kam postupovať :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ma zaujma ze preco fajcite, kolko, ake cigarety, preco zrovna tie.?...a ci by ste dokazali prestat ? :lol:

Ja momentalne fajcim...som prestal kedysi ale v poslednom case sa to na mna lepi...zacalo to tak ze som len na nejakych akciach si zapalil...potom v skole cez prestavku a teraz uz fajcim normalne...ale stale mam nejake pauzi bo som teraz casto v nemocnici...ale stale si myslim ze som neni zavisly..si myslim ze ked si poviem ze uz ne tak si nedam..podla mna to zvladnem sa to nic nieje ale neviem preco ta krabicka cameliak alebo marlboriek sa u mna najde stale:D

ja fajcim camelky tie biele alebo bezove ci aka je to farba...a marlboro biele...obcas cervene petri

zacal som v 8tr na zakladke, sme chodili po skole do parku a tak som skusil a z macherstva fajcil...v 9som nekedy prestal...nefajcil som az do druhej tr na strednej...to som nemal ani cigu v ruke nic proste cisty...ale nervi a to vsetko zacalo...a prave si idem jednu dat...

a preco camel a marlboro?? mi asi najviac chutia...a camelky som videl v godfatherovi na obale knihy a nejak som ochutnal a chutia mi...:)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

oblubena bola Lucky Strike. v predchadzajucej praci(resp.po praci) som dokazal vyfajcit od tej polnoci do rana 60 urcite...viem ze to znie neuveritelne ale kto ma pozna vie ze neklamem. bol to asi jediny sposob ako sa dat psychicky do poriadku a pripravit na dalsi den.

teraz si dam sem tam, mam rad marlboro light.

Zverejnené

mne to chybat nebude. nie som z tych co sa klepu ked nemaju cigu. a ze som fajcieval tolko, to bol dosledok mojej prace. zvysok slopal do rana ja som hulil....mal som na vyber

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

:lol: preco? co je na tom pre teba take dobre?

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené
Ozaj môžete sa tu zveriť prečo ste začali fajčiť a či by ste chceli v budúcnosti prestať alebo nie. :lol:
Zverejnené

no lebo ako som raz spominal, tak nejak ma k tomu donutila(blby vyraz) praca. proste tahat cely den, cca 15 hodin v kuse na nohach 7 dni v tyzdni. ponukli ma ze to ukludni a ono to ukludnilo. a zacal som ich ZRAT. nebol som fajciar "pozer" mne to chutilo. tabak. za vecer som vytiahol 40 az 60. aj ked to znie vselijako,

prestal som pred pol mesiacom. a nechyba mi to. vobec.

Zverejnené

no ja som prvýkrát skúšala v 11, to bola číra zvedavosť, vyfačila som asi 4 Dalily za týždeň a do 14(temer 15) ma to opustilo. Ani neviem prečo som začala fajčiť, chutilo mi to už v tých 11, vždy som bola tá, čo jediná fajčí v kruhu nejakých ľudí, neskôr sa však popripájali ďaľší. Mám chvílky keď chcem s tým seknúť, čo najlepšie hneď, uvedomujem si, že to nie je najzdravšie...ale, keď to miluješ, nie je čo riešiť :lol: jedného dňa prestanem, v najbližšej budúcnosti iste nie

Zverejnené

v tomto patrim k polepsenym hriesnikom - momentalne som nefajciar a planujem nim aj ostat. aj ked k pivku alebo kave ta cigaretla bodne.. no odolavam. mimochodom, mam moznost vidiet dlhorocnych fajciarov v pokrocilom veku a mozem povedat, ze ich prve minuty po prebudeni nepatria k tym najprijemnejsim. mam vela priatelov fajciarov a neprekaza mi to, tazko si clovek odoprie to, na co si zvykol a co mu chuti, ci uz ide o tabak alebo ine drobne radosti. a ten ranny ritual, ked som rano vysiel do cerstveho, chladneho vzduchu, len s cigaretou a svojimi myslienkami, pomaly si zapalil a pozoroval slnko a vydychoval dym, mm.. to mi veru chyba. :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov